yazın dnp girilirmi?

D

Deleted member 509734

Silver
yoksa kışımı bekleyeyim?

• +1
Reactions: kullancı1998572619 and Vrilltrum
@susisesi @kullancı1998572619

• +1
Reactions: Vrilltrum
girilmez

• Hmm...
Reactions: Deleted member 509734
aman ölmeyek yani bendemi kışa beklesem karar veremedim
geçen kış yağ oranım çok düşük olduğundan asla ısınamıyodum bu kış baya düşük doz (50 fln) dnp alayım diyorum mont parasından ucuzdur zaten aq

• JFL
Reactions: meynet, Orcairis, Deleted member 509734 and 1 other person
geçen kış yağ oranım çok düşük olduğundan asla ısınamıyodum bu kış baya düşük doz (50 fln) dnp alayım diyorum mont parasından ucuzdur zaten aq
What high IQ does to a man:

• JFL
Reactions: meynet, kullancı1998572619, susisesi and 1 other person
Birebir kutuda yazan mg değeri tutan dnp bulursan bizi de haberdar et de alak birader.

• +1
yoksa kışımı bekleyeyim?
aklı başında satıcılar getirmiyor zaten yaz aylarında kolay kolay bulamazsın bu aylarda

• Love it
Birebir kutuda yazan mg değeri tutan dnp bulursan bizi de haberdar et de alak birader.
valla birebir tuttuğunu bilmemde çalışıyor (dogunun source)

clen high risk no reward gibi geliyo bana sence?
1786985290333

forumda daha önce 300-400 mcg giren insanlar var

• +1
  • Woah
Reactions: susisesi and Deleted member 509734
Kaç mg kaç tl?
kaç mg falan olduğunu bilmiyorum şuan sadece roidlerin fiyat listesini aldım adamdan istersen atarım sana pmden dnp 3600tl demişti dogu

kaç mg falan olduğunu bilmiyorum şuan sadece roidlerin fiyat listesini aldım adamdan istersen atarım sana pmden dnp 3600tl demişti dogu
Olur cnm.

• +1
beyaz reçeteli olarak ucuzmuş tam olarak ne iş yapıyor bu?
b3 agonist kalbe etkisi olmayan clen gibi bişey ben 100-200 mg kullanıyorum betmiga olan

• +1
Reactions: susisesi
clen high risk no reward gibi geliyo bana sence?
bnce oyle bir sey yok clen dnphe gore daha safe ve orjin dnp zor bulursun dnp tehlikeli

• +1
beyaz reçeteli olarak ucuzmuş tam olarak ne iş yapıyor bu?
sıkıntısı 50mg bi sike yaramıyo sabah 100 akşam 100 kullanılıyo o zaman da baya pahalı oluyo

ama diğer arkadaşın da dediği gibi kısacası hem tolerans sıkıntısı yaşatmayan hem de kalbi etkilemeyen clen gibi bişey hatta clenle beraber bile kullanılabilir

edit: şu da var amacı mesane kapasitesini arttırıp sürekli işememen daha geçen gün sadece debloat için çok diüretik aldım ve hani bikaç kez işeyip evden çokacak vaktim yoktu sırf sürekli işememek için mirabegron attım çıkarken. Normalde furose atınca bi 9-10 kere işiyorum 2 kere işedim

Last edited:
  • +1
Reactions: Deleted member 509734 and morh
b3 agonist kalbe etkisi olmayan clen gibi bişey ben 100-200 mg kullanıyorum betmiga olan
Gatekeeplesene yarrağım.

• WTF
sıkıntısı 50mg bi sike yaramıyo sabah 100 akşam 100 kullanılıyo o zaman da baya pahalı oluyo

ama diğer arkadaşın da dediği gibi kısacası hem tolerans sıkıntısı yaşatmayan hem de kalbi etkilemeyen clen gibi bişey hatta clenle beraber bile kullanılabilir

edit: şu da var amacı mesane kapasitesini arttırıp sürekli işememen daha geçen gün sadece debloat için çok diüretik aldım ve hani bikaç kez işeyip evden çokacak vaktim yoktu sırf sürekli işememek için mirabegron attım çıkarken. Normalde furose atınca bi 9-10 kere işiyorum 2 kere işedim
Belirli mg kullanımından sonra reseptörler taşıp b2 agonistliğine neden olabiliyor. Bir tansiyon regülatörüyle kullanmak daha doğru.

• +1
Belirli mg kullanımından sonra reseptörler taşıp b2 agonistliğine neden olabiliyor. Bir tansiyon regülatörüyle kullanmak daha doğru.
bilimsel çalışmalarda reseptör etkilemediği gözlenmiş ve normal dozdan yüksek kullanan badiciler falan da anektodal olarak mesane kapasitesini etkilemesinde bi fark görmediklerini söylüyolar (eğer reseptörü etkileseudi mesane kapasitesi de düşerdi)

ama clen ile beraber kullanıcaksanız ketotifen düşünülebilir yoksa gerek olduğunu zannetmiyorum

• +1
Gatekeeplesene yarrağım.
adam söylemiş zaten bide niye gatekeepleyelim bunu adam zarar görmesin boşu boşuna clenden siktir et

• Love it
azdır o b2 agonism yani gözle görülür etkisi olacak kadar agonist olabilir mi bilmiyorum ben yaşamadım öyle bişey el titremesi falan tansiyonum nabızım da artmadı 100-200 mg da

• +1
bilimsel çalışmalarda reseptör etkilemediği gözlenmiş ve normal dozdan yüksek kullanan badiciler falan da anektodal olarak mesane kapasitesini etkilemesinde bi fark görmediklerini söylüyolar (eğer reseptörü etkileseudi mesane kapasitesi de düşerdi)

ama clen ile beraber kullanıcaksanız ketotifen düşünülebilir yoksa gerek olduğunu zannetmiyorum
%17 civarı b2 agonistliği yapabiliyor. reseptör etkilemesinden bahsetmedim b3ten b2ye geçiyor.

• +1
iyiymiş

anlattıklarına göre mükemmel günde 4-5 lite su içiyorum 10 15 kere tuvalete çıkmaktan bıkmıştım bitiron+beramiga+ belki dnp şeklinde yapacağım bide bitironun t3 t4 dozajı düşükmü?
Gatekeeplesene yarrağım.
götveren
bunu bi araştırıyım belki eklerim

:love:
adam söylemiş zaten bide niye gatekeepleyelim bunu adam zarar görmesin boşu boşuna clenden siktir et
azdır o b2 agonism yani gözle görülür etkisi olacak kadar agonist olabilir mi bilmiyorum ben yaşamadım öyle bişey el titremesi falan tansiyonum nabızım da artmadı 100-200 mg da
kişiden kişiye etki değiştirirmi acaba?
%17 civarı b2 agonistliği yapabiliyor. reseptör etkilemesinden bahsetmedim b3ten b2ye geçiyor.

anlattıklarına göre mükemmel günde 4-5 lite su içiyorum 10 15 kere tuvalete çıkmaktan bıkmıştım bitiron+beramiga+ belki dnp şeklinde yapacağım bide bitironun t3 t4 dozajı düşükmü?
Obez falan değilsen o kadar şeye gerek yok amk only dnp ya da only mira bile süreci hızlandırır baya 4-6 haftalık mini cut yap.

• +1
  • Love it
iyiymiş

götveren

bunu bi araştırıyım belki eklerim

kişiden kişiye etki değiştirirmi acaba?

bence kesin değişir etki kişiden kişiye etki bazısı genetik olarak b2 ye daha duyarlıdır bazısı farklı yönden duyarlıdır vs ama 2026 da clen kullanmaya gerek yok dnp ye de gerek yok mots c cardarine hgh yapabilirsin

• Love it
bence kesin değişir etki kişiden kişiye etki bazısı genetik olarak b2 ye daha duyarlıdır bazısı farklı yönden duyarlıdır vs ama 2026 da clen kullanmaya gerek yok dnp ye de gerek yok mots c cardarine hgh yapabilirsin
Ben b2ye inanılmaz hassasım clen götümü sikmişti ondan.

• Love it
mots c bulamamda cardarine gh t3 t4 beramigron düşünüyorum şimdilik
Obez falan değilsen o kadar şeye gerek yok amk only dnp ya da only mira bile süreci hızlandırır baya 4-6 haftalık mini cut yap.
obezim
Ben b2ye inanılmaz hassasım clen götümü sikmişti ondan.
bence kesin değişir etki kişiden kişiye etki bazısı genetik olarak b2 ye daha duyarlıdır bazısı farklı yönden duyarlıdır

bide bu b2 dediğinizi önlemek için ne kullanmalıyım? yardımcı olursanız çok sevinirim

bitironun t3 t4 dozajı
bitironu eczane veriyomuymuş bana artıı vermiyo demişlerdi

bitironun oranı mükemmel bende de bitiron var 1:4 t3:t4 çok iyi
ama killo vermek için 12.5:50 çok bi işe yaramaz yüksek ihtimalle 4 hapa kadar (50mcg t3) tepkine göre arttırsbilirsin. Roid kullanmıyosan çok kas kaybedebilirsin ama.

bitiron+beramiga+ belki dnp şeklinde yapacağım bide bitironun t3 t4 dozajı düşükmü?
ben birkaç aydır türkiye deyim dediklerin arasında dnp dışında hepsini denedim de hani retaya benzer sonuç bile alamadım. Bu kadar şey kullanıcağına reta alıver. Ben reta + cagri kombinlicem sonrali cutımda

• +1
Reactions: anangus69
mots c bulamamda cardarine gh t3 t4 beramigron düşünüyorum şimdilik

obezim

bide bu b2 dediğinizi önlemek için ne kullanmalıyım? yardımcı olursanız çok sevinirim
mots c de bulursun biri numara atmıştı onda var b2 blocker propranalol var direkt eczanede dideral ama iyice kendin araştır

ama killo vermek için 12.5:50 çok bi işe yaramaz yüksek ihtimalle 4 hapa kadar (50mcg t3) tepkine göre arttırsbilirsin. Roid kullanmıyosan çok kas kaybedebilirsin ama.

ben birkaç aydır türkiye deyim dediklerin arasında dnp dışında hepsini denedim de hani retaya benzer sonuç bile alamadım. Bu kadar şey kullanıcağına reta alıver. Ben reta + cagri kombinlicem sonrali cutımda
Bir kere cut yapıp maintainde kalsanıza amk. Ömür boyu sadece iki kere falan cut yaptım.

retaya bütçem yetmez gibi ama sourceye soruyum bi fiyatlarını

tanıdık eczane verir heralde
mots c de bulursun biri numara atmıştı onda var b2 blocker propranalol var direkt eczanede dideral ama iyice kendin araştır
diderale erişimim basit evde birisi kullanıyor ondan çözerim ama zar zor düzgün roid source bulmuşken mots c bulabileceğimi sanmıyorum dopamanda var ama dopamandan hayır geleceğini düşünmüyorum

• Hmm...
Reactions: anangus69
aman ölmeyek yani bendemi kışa beklesem karar veremedim
neyden korkuyon aq oliver o connor hayatı mı yaşıyonuz sanki amk

neyden korkuyon aq oliver o connor hayatı mı yaşıyonuz sanki amk
yarram vantilatör bile yok oturduğum yerde dnpye gerek kalmadan eriyorum zaten o derece

• JFL
Reactions: Futanari
  • +1