D
Deleted member 509734
Silver
yoksa kışımı bekleyeyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben kışı bekliyom@susisesi @kullancı1998572619
aman ölmeyek yani bendemi kışa beklesem karar veremedimben kışı bekliyom
geçen kış yağ oranım çok düşük olduğundan asla ısınamıyodum bu kış baya düşük doz (50 fln) dnp alayım diyorum mont parasından ucuzdur zaten aqaman ölmeyek yani bendemi kışa beklesem karar veremedim
What high IQ does to a man:geçen kış yağ oranım çok düşük olduğundan asla ısınamıyodum bu kış baya düşük doz (50 fln) dnp alayım diyorum mont parasından ucuzdur zaten aq
spotify üyeliği gibiWhat high IQ does to a man:
Birebir kutuda yazan mg değeri tutan dnp bulursan bizi de haberdar et de alak birader.geçen kış yağ oranım çok düşük olduğundan asla ısınamıyodum bu kış baya düşük doz (50 fln) dnp alayım diyorum mont parasından ucuzdur zaten aq
aklı başında satıcılar getirmiyor zaten yaz aylarında kolay kolay bulamazsın bu aylardayoksa kışımı bekleyeyim?
valla birebir tuttuğunu bilmemde çalışıyor (dogunun source)Birebir kutuda yazan mg değeri tutan dnp bulursan bizi de haberdar et de alak birader.
bnce suan clen gir kisi beklemeyoksa kışımı bekleyeyim?
clen high risk no reward gibi geliyo bana sence?bnce suan clen gir kisi bekleme
Kullandım. Öyle.clen high risk no reward gibi geliyo bana sence?
clen high risk no reward gibi geliyo bana sence?
Kaç mg kaç tl?valla birebir tuttuğunu bilmemde çalışıyor (dogunun source)
kaç mg falan olduğunu bilmiyorum şuan sadece roidlerin fiyat listesini aldım adamdan istersen atarım sana pmden dnp 3600tl demişti doguKaç mg kaç tl?
Olur cnm.kaç mg falan olduğunu bilmiyorum şuan sadece roidlerin fiyat listesini aldım adamdan istersen atarım sana pmden dnp 3600tl demişti dogu
mirabegron>clen high risk no reward gibi geliyo bana sence?
beyaz reçeteli olarak ucuzmuş tam olarak ne iş yapıyor bu?mirabegron>
b3 agonist kalbe etkisi olmayan clen gibi bişey ben 100-200 mg kullanıyorum betmiga olanbeyaz reçeteli olarak ucuzmuş tam olarak ne iş yapıyor bu?
bnce oyle bir sey yok clen dnphe gore daha safe ve orjin dnp zor bulursun dnp tehlikeliclen high risk no reward gibi geliyo bana sence?
sıkıntısı 50mg bi sike yaramıyo sabah 100 akşam 100 kullanılıyo o zaman da baya pahalı oluyobeyaz reçeteli olarak ucuzmuş tam olarak ne iş yapıyor bu?
Gatekeeplesene yarrağım.b3 agonist kalbe etkisi olmayan clen gibi bişey ben 100-200 mg kullanıyorum betmiga olan
Belirli mg kullanımından sonra reseptörler taşıp b2 agonistliğine neden olabiliyor. Bir tansiyon regülatörüyle kullanmak daha doğru.sıkıntısı 50mg bi sike yaramıyo sabah 100 akşam 100 kullanılıyo o zaman da baya pahalı oluyo
ama diğer arkadaşın da dediği gibi kısacası hem tolerans sıkıntısı yaşatmayan hem de kalbi etkilemeyen clen gibi bişey hatta clenle beraber bile kullanılabilir
edit: şu da var amacı mesane kapasitesini arttırıp sürekli işememen daha geçen gün sadece debloat için çok diüretik aldım ve hani bikaç kez işeyip evden çokacak vaktim yoktu sırf sürekli işememek için mirabegron attım çıkarken. Normalde furose atınca bi 9-10 kere işiyorum 2 kere işedim
bilimsel çalışmalarda reseptör etkilemediği gözlenmiş ve normal dozdan yüksek kullanan badiciler falan da anektodal olarak mesane kapasitesini etkilemesinde bi fark görmediklerini söylüyolar (eğer reseptörü etkileseudi mesane kapasitesi de düşerdi)Belirli mg kullanımından sonra reseptörler taşıp b2 agonistliğine neden olabiliyor. Bir tansiyon regülatörüyle kullanmak daha doğru.
adam söylemiş zaten bide niye gatekeepleyelim bunu adam zarar görmesin boşu boşuna clenden siktir etGatekeeplesene yarrağım.
azdır o b2 agonism yani gözle görülür etkisi olacak kadar agonist olabilir mi bilmiyorum ben yaşamadım öyle bişey el titremesi falan tansiyonum nabızım da artmadı 100-200 mg daBelirli mg kullanımından sonra reseptörler taşıp b2 agonistliğine neden olabiliyor. Bir tansiyon regülatörüyle kullanmak daha doğru.
%17 civarı b2 agonistliği yapabiliyor. reseptör etkilemesinden bahsetmedim b3ten b2ye geçiyor.bilimsel çalışmalarda reseptör etkilemediği gözlenmiş ve normal dozdan yüksek kullanan badiciler falan da anektodal olarak mesane kapasitesini etkilemesinde bi fark görmediklerini söylüyolar (eğer reseptörü etkileseudi mesane kapasitesi de düşerdi)
ama clen ile beraber kullanıcaksanız ketotifen düşünülebilir yoksa gerek olduğunu zannetmiyorum
iyiymişb3 agonist kalbe etkisi olmayan clen gibi bişey ben 100-200 mg kullanıyorum betmiga olan
anlattıklarına göre mükemmel günde 4-5 lite su içiyorum 10 15 kere tuvalete çıkmaktan bıkmıştım bitiron+beramiga+ belki dnp şeklinde yapacağım bide bitironun t3 t4 dozajı düşükmü?sıkıntısı 50mg bi sike yaramıyo sabah 100 akşam 100 kullanılıyo o zaman da baya pahalı oluyo
ama diğer arkadaşın da dediği gibi kısacası hem tolerans sıkıntısı yaşatmayan hem de kalbi etkilemeyen clen gibi bişey hatta clenle beraber bile kullanılabilir
edit: şu da var amacı mesane kapasitesini arttırıp sürekli işememen daha geçen gün sadece debloat için çok diüretik aldım ve hani bikaç kez işeyip evden çokacak vaktim yoktu sırf sürekli işememek için mirabegron attım çıkarken. Normalde furose atınca bi 9-10 kere işiyorum 2 kere işedim
götverenGatekeeplesene yarrağım.
bunu bi araştırıyım belki eklerimBelirli mg kullanımından sonra reseptörler taşıp b2 agonistliğine neden olabiliyor. Bir tansiyon regülatörüyle kullanmak daha doğru.
bilimsel çalışmalarda reseptör etkilemediği gözlenmiş ve normal dozdan yüksek kullanan badiciler falan da anektodal olarak mesane kapasitesini etkilemesinde bi fark görmediklerini söylüyolar (eğer reseptörü etkileseudi mesane kapasitesi de düşerdi)
ama clen ile beraber kullanıcaksanız ketotifen düşünülebilir yoksa gerek olduğunu zannetmiyorum
adam söylemiş zaten bide niye gatekeepleyelim bunu adam zarar görmesin boşu boşuna clenden siktir et
kişiden kişiye etki değiştirirmi acaba?azdır o b2 agonism yani gözle görülür etkisi olacak kadar agonist olabilir mi bilmiyorum ben yaşamadım öyle bişey el titremesi falan tansiyonum nabızım da artmadı 100-200 mg da
%17 civarı b2 agonistliği yapabiliyor. reseptör etkilemesinden bahsetmedim b3ten b2ye geçiyor.
Obez falan değilsen o kadar şeye gerek yok amk only dnp ya da only mira bile süreci hızlandırır baya 4-6 haftalık mini cut yap.anlattıklarına göre mükemmel günde 4-5 lite su içiyorum 10 15 kere tuvalete çıkmaktan bıkmıştım bitiron+beramiga+ belki dnp şeklinde yapacağım bide bitironun t3 t4 dozajı düşükmü?
bence kesin değişir etki kişiden kişiye etki bazısı genetik olarak b2 ye daha duyarlıdır bazısı farklı yönden duyarlıdır vs ama 2026 da clen kullanmaya gerek yok dnp ye de gerek yok mots c cardarine hgh yapabilirsiniyiymiş
anlattıklarına göre mükemmel günde 4-5 lite su içiyorum 10 15 kere tuvalete çıkmaktan bıkmıştım bitiron+beramiga+ belki dnp şeklinde yapacağım bide bitironun t3 t4 dozajı düşükmü?
götveren
bunu bi araştırıyım belki eklerim
kişiden kişiye etki değiştirirmi acaba?
![]()
Ben b2ye inanılmaz hassasım clen götümü sikmişti ondan.bence kesin değişir etki kişiden kişiye etki bazısı genetik olarak b2 ye daha duyarlıdır bazısı farklı yönden duyarlıdır vs ama 2026 da clen kullanmaya gerek yok dnp ye de gerek yok mots c cardarine hgh yapabilirsin
mots c bulamamda cardarine gh t3 t4 beramigron düşünüyorum şimdilikbence kesin değişir etki kişiden kişiye etki bazısı genetik olarak b2 ye daha duyarlıdır bazısı farklı yönden duyarlıdır vs ama 2026 da clen kullanmaya gerek yok dnp ye de gerek yok mots c cardarine hgh yapabilirsin
obezimObez falan değilsen o kadar şeye gerek yok amk only dnp ya da only mira bile süreci hızlandırır baya 4-6 haftalık mini cut yap.
Ben b2ye inanılmaz hassasım clen götümü sikmişti ondan.
bence kesin değişir etki kişiden kişiye etki bazısı genetik olarak b2 ye daha duyarlıdır bazısı farklı yönden duyarlıdır
bitironu eczane veriyomuymuş bana artıı vermiyo demişlerdibitironun t3 t4 dozajı
ben birkaç aydır türkiye deyim dediklerin arasında dnp dışında hepsini denedim de hani retaya benzer sonuç bile alamadım. Bu kadar şey kullanıcağına reta alıver. Ben reta + cagri kombinlicem sonrali cutımdabitiron+beramiga+ belki dnp şeklinde yapacağım bide bitironun t3 t4 dozajı düşükmü?
mots c de bulursun biri numara atmıştı onda var b2 blocker propranalol var direkt eczanede dideral ama iyice kendin araştırmots c bulamamda cardarine gh t3 t4 beramigron düşünüyorum şimdilik
obezim
bide bu b2 dediğinizi önlemek için ne kullanmalıyım? yardımcı olursanız çok sevinirim
Bir kere cut yapıp maintainde kalsanıza amk. Ömür boyu sadece iki kere falan cut yaptım.bitironu eczane veriyomuymuş bana artıı vermiyo demişlerdi
bitironun oranı mükemmel bende de bitiron var 1:4 t3:t4 çok iyi
ama killo vermek için 12.5:50 çok bi işe yaramaz yüksek ihtimalle 4 hapa kadar (50mcg t3) tepkine göre arttırsbilirsin. Roid kullanmıyosan çok kas kaybedebilirsin ama.
ben birkaç aydır türkiye deyim dediklerin arasında dnp dışında hepsini denedim de hani retaya benzer sonuç bile alamadım. Bu kadar şey kullanıcağına reta alıver. Ben reta + cagri kombinlicem sonrali cutımda
retaya bütçem yetmez gibi ama sourceye soruyum bi fiyatlarınıbitironu eczane veriyomuymuş bana artıı vermiyo demişlerdi
bitironun oranı mükemmel bende de bitiron var 1:4 t3:t4 çok iyi
ama killo vermek için 12.5:50 çok bi işe yaramaz yüksek ihtimalle 4 hapa kadar (50mcg t3) tepkine göre arttırsbilirsin. Roid kullanmıyosan çok kas kaybedebilirsin ama.
ben birkaç aydır türkiye deyim dediklerin arasında dnp dışında hepsini denedim de hani retaya benzer sonuç bile alamadım. Bu kadar şey kullanıcağına reta alıver. Ben reta + cagri kombinlicem sonrali cutımda
diderale erişimim basit evde birisi kullanıyor ondan çözerim ama zar zor düzgün roid source bulmuşken mots c bulabileceğimi sanmıyorum dopamanda var ama dopamandan hayır geleceğini düşünmüyorummots c de bulursun biri numara atmıştı onda var b2 blocker propranalol var direkt eczanede dideral ama iyice kendin araştır
keyfimizden almadik herhaldeBir kere cut yapıp maintainde kalsanıza amk. Ömür boyu sadece iki kere falan cut yaptım.
neyden korkuyon aq oliver o connor hayatı mı yaşıyonuz sanki amkaman ölmeyek yani bendemi kışa beklesem karar veremedim
yarram vantilatör bile yok oturduğum yerde dnpye gerek kalmadan eriyorum zaten o dereceneyden korkuyon aq oliver o connor hayatı mı yaşıyonuz sanki amk
yarram vantilatör bile yok oturduğum yerde dnpye gerek kalmadan eriyorum zaten o derece