yazın nasıl debloated kalıyonuz aq

mtn_dude_193

mtn_dude_193

6.4 future htn
kışın çok daha iyiydi kilo vermiş olmama rağmen yazın her gün bloatedım

• Hmm...
Reactions: xantares
tansiyonun düşüyodur elektrolit dengesini iyi ayarla ter ata ata dengesizleşmiştir
sabah buz tut az yemek ye debloatsın zaten bi olayı yokki aq

• +1
Reactions: mtn_dude_193
tansiyonun düşüyodur elektrolit dengesini iyi ayarla ter ata ata dengesizleşmiştir
sabah buz tut az yemek ye debloatsın zaten bi olayı yokki aq
kışın çok kolaydı aq yazın bura çok sıcak ondan olabilir

• +1
Eplerone veya lasix

• +1
Reactions: mtn_dude_193
muhtemelen aşırı terlediğimden dolayı

yaz orospu çocuğu bir mevsim çünkü

• JFL
  • +1
Reactions: Naughty America, blackpillruinedmyli and Gordon Freeman
Tansiyon benim için çok önemli düşünce fiziksel ve beyinsel olarak direkt çöküyom düşünemiyom beyin sisi olıuo bayılcak gibi olıyom her an esniyom sürekli

Tansiyon benim için çok önemli düşünce fiziksel ve beyinsel olarak direkt çöküyom düşünemiyom beyin sisi olıuo bayılcak gibi olıyom her an esniyom sürekli
şekeri tamamen bıraktım ondadan olabilir

şekeri tamamen bıraktım ondadan olabilir
Şekeri bende bıraktıydım uzun süre ondan sonra mı oldu öncede var mıydı bilmiyom ama harbi beyin sisi yaşadım muhtemelen beyne uzun süre yeterli glikoz gitmedi ve hasar gördü bi dönem stikolin omega 3 falan içiyodum düzenli bitince saldım şuan sadece concerta kullanıyom arada ginkgo biloba atıyom

Şekeri bende bıraktıydım uzun süre ondan sonra mı oldu öncede var mıydı bilmiyom ama harbi beyin sisi yaşadım muhtemelen beyne uzun süre yeterli glikoz gitmedi ve hasar gördü bi dönem stikolin omega 3 falan içiyodum düzenli bitince saldım şuan sadece concerta kullanıyom arada ginkgo biloba atıyom
evet bıraktığım dönem aşırı ağrıyodu şekerli su içtikten sonra geçiyodu tabi placebo da olabilir

• +1
Terle zaten elektrolit kaybediyon bide tuz attırıcı niye kullanasın tansiyon düşüyo sonra
Benim tansiyon zaten yüksek ortlama 130 90 felan o kadar koruyucuya rağmen beni bozmuyor o yüzden

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli and xantares
evet bıraktığım dönem aşırı ağrıyodu şekerli su içtikten sonra geçiyodu tabi placebo da olabilir
Knk ağrıma değilde böyle semeleşme aptallaşma oluyor beyin sisinde

uyku kalitesiyle falanda akalı olabilir, uyku baya önemli ve bu sıcaklarda uyunmuyor amk
epleronone iş görür sodyumuda arttırırsın biraz, böyle çözülmüyorsa başka bir şey vardır

• +1
Reactions: OversallSülo
prescription grade diuretic spam:)