elemancomeback31
orspunun öz evladııı
Alışamadım yemek yapma işine 4 öğün ne amk ne ara adult oldum da 4 öğün ihtiyacım oldu aqqq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
173 75baba sen dinozor musun 4 ögün niye yiyon boy kilo kaç
bende 173 67 cut yapıyorumda senin olayı anlamadım kilo vermeye mi çalışıyon almaya mı173 75
Tam buğday Ekmek yumurta
Patates tavuk (bazen baklagil)
Kıyma pilav
Patates tavuk (balık bazen)
Bolca salata meyve ayran yoğurt
Cheat olarak kıymalı pide ve tatlı haftada 4 şekilde
Haftafa 2 ye düşmem lazım
Tatlıyı azalt amk170 80
Tam buğday Ekmek yumurta
Patates tavuk (bazen baklagil)
Kıyma pilav
Patates tavuk (balık bazen)
Bolca salata meyve ayran yoğurt
Cheat olarak kıymalı pide ve tatlı haftada 4 şekilde
Haftafa 2 ye düşmem lazım
Almaya tabikibende 173 67 cut yapıyorumda senin olayı anlamadım kilo vermeye mi çalışıyon almaya mı
170 80 ne aq AÖZMDMKSDTatlıyı azalt amk
kral
tabi kişisel tercih ama estetik bi hedefin varsa kilo arttırarak olmayacagını bılıyosundur zatenKağıy gibiyim victim weightim
Göbeğimdeki 2 kalçamda 2 kilo yağ olmaso kilp vermemm gerektiği anlamına gelmiyor zargana hissetmek istemiyorum 85 olcam yaza kadar
Kütle koycam öncrtabi kişisel tercih ama estetik bi hedefin varsa kilo arttırarak olmayacagını bılıyosundur zaten
la lean is law propagandasi yapmayın 173 boyla zaten leanleyince karı gibi hissediyorsun öylede gözüküyorsun kendimden biliyorumtabi kişisel tercih ama estetik bi hedefin varsa kilo arttırarak olmayacagını bılıyosundur zaten
75 im gay gibi hissediyorum 72 dela lean is law propagandasi yapmayın 173 boyla zaten leanleyince karı gibi hissediyorsun öylede gözüküyorsun kendimden biliyorum
baya kas kutlen varsa başka ama 65den assagi düşmeye çalışıyorsan oda zor
kas kütlem var zaten frameimde geniş ondan karı gibi durmuyorum usta çokta hedef kilom 62-63 ama lean is law harbiden yani ben buraya 77 kilodan düştüm 77 kiloki halimi görsen kuranı yırtan kız dersinla lean is law propagandasi yapmayın 173 boyla zaten leanleyince karı gibi hissediyorsun öylede gözüküyorsun kendimden biliyorum
baya kas kutlen varsa başka ama 65den assagi düşmeye çalışıyorsan oda zor
Kanka çok ya75 im gay gibi hissediyorum 72 de
80 ken iyi hissederim
6 ay gyme gitcem amkKanka çok ya
senin kilo iyi yine la75 im gay gibi hissediyorum 72 de
80 ken iyi hissederim
bidelt ve yag oranin kaç şuan frame güzel hosda kalıplı durman baya zor o kilodakas kütlem var zaten frameimde geniş ondan karı gibi durmuyorum usta çokta hedef kilom 62-63 ama lean is law harbiden yani ben buraya 77 kilodan düştüm 77 kiloki halimi görsen kuranı yırtan kız dersin
%14-15 dir bf heraldesenin kilo iyi yine la
bidelt ve yag oranin kaç şuan frame güzel hosda kalıplı durman baya zor o kiloda