yeni larp hesabı açtım foidleri ifşalıyorum edit: engelli gibi davranıp ne tepki vericeklerini atıcam thread açıp

D

Deleted member 182950

Banned
Arkadaşlar bildiğiniz gibi zario larplıyordum ama artık ifşa olduğu için yeni hesap açtım ve foidleri ifşalamaya devam ediyorum
Not: çirkin hesaptan yazdığım kız sevgilim var dedi ama larp hesabından yazdığımda yok dedi. Neyse istediğiniz kızı test edebilirim pm atmanız yeterli
IMG 3832

Attachments

• IMG_3717.png
    IMG_3717.png
    1.9 MB · Views: 0
  • IMG_3723.jpeg
    IMG_3723.jpeg
    112.9 KB · Views: 0
  • IMG_3764.png
    IMG_3764.png
    254.4 KB · Views: 0
  • IMG_3826.png
    IMG_3826.png
    307.1 KB · Views: 0
  • IMG_3827.png
    IMG_3827.png
    280.1 KB · Views: 0
  • IMG_3828.png
    IMG_3828.png
    320.1 KB · Views: 0
  • IMG_3831.png
    IMG_3831.png
    208.3 KB · Views: 0
  • IMG_3833.png
    IMG_3833.png
    2.7 MB · Views: 0
  • JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: xlegend, iwishiwastaller, jsbera and 3 others
kanka sana yemin ederim ki buradaki kimsenin umrunda değil hayatta daha büyük sorunlarımız var

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: xlegend, Thrill, piuafl and 21 others
  • +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: iwishiwastaller, sexisdeath, Resistance. and 1 other person
Iyi bok yedin git kendi hayatini yasa kilonu ver ama onun yerine cuck fantazileri yasiorsun salak

• +1
  • Love it
Reactions: sexisdeath, Deleted member 310923 and Serialsuicide
anlayamadım olayı ya kadınlar yakısıklı erkek görünce ilgi mi gösteriyormuş?

• JFL
  • +1
Reactions: bre3001, sexisdeath, sanktWiecz and 16 others
Sondakiler kudurmuş amk

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: sexisdeath, Deleted member 310923 and Fridx
Olm cidden utan lan

• +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 310923 and Orcairis
o degilde bunlar disleksi falan mı niye yazamıyorlar amk

• +1
  • JFL
Reactions: bre3001, Auchelius, Resistance. and 3 others
  • +1
Reactions: Resistance. and Deleted member 310923
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 310923
bana göre eğlenceli kanka sana hitap etmiyorsa boş yorum yapma
Kankami? Cek elini omzumdan sikerim
Sikkafali kendi hayatini yasamak,kilo vermektense diger yakisikli erkekleri larpliyorsun cok buyuk basariymisg gibi anlatior bide
Cl potential diodu bide pic

• JFL
Reactions: Atsizz, Resistance. and Deleted member 310923
Kankami? Cek elini omzumdan sikerim
Sikkafali kendi hayatini yasamak,kilo vermektense diger yakisikli erkekleri larpliyorsun cok buyuk basariymisg gibi anlatior bide
Cl potential diodu bide pic
çabalamadığımı kim söyledi bro

• Ugh..
Reactions: Deleted member 310923
kanka sana yemin ederim ki buradaki kimsenin umrunda değil hayatta daha büyük sorunlarımız var
burası looksmax forumu değil mi kendi yüzünü geliştirmekten başka ve kızlardan ilgi görmeye çalışmaktan başka ne sorunun olabilir bende bunları size gösteriyorum ki size motivasyon olsun gerçeği görün

• JFL
  • +1
Reactions: wateriswet, Deleted member 252341, Resistance. and 2 others
Keşke anlayabilecek kadar zeki olsa

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Auchelius and Resistance.
burası looksmax forumu değil mi kendi yüzünü geliştirmekten başka ve kızlardan ilgi görmeye çalışmaktan başka ne sorunun olabilir bende bunları size gösteriyorum ki size motivasyon olsun gerçeği görün
knk sadece suyun ıslak olduğunu defalarca tekrarlıyorsunuz farkında değilsiniz

• +1
Reactions: wateriswet, anathema, ltninagoodday. and 5 others
knk sadece suyun ıslak olduğunu defalarca tekrarlıyorsunuz farkında değilsiniz
Bazı kızlar tip önemli
Değil diyor kafaları karıştırıyor ben öyle kızları ifşalıyorum ve herkes emin olsun istiyorum tip herşey brolar

• +1
Reactions: Resistance.
Bazı kızlar tip önemli
Değil diyor kafaları karıştırıyor ben öyle kızları ifşalıyorum ve herkes emin olsun istiyorum tip herşey brolar
vay be

• +1
Reactions: ltninagoodday., pashanimair, Fridx and 2 others
o degilde bunlar disleksi falan mı niye yazamıyorlar amk
keloğlandaki kozalak kavgası veren devler gibiler çünkü amk beyinlerinden sadece üremek geçiyor

• JFL
  • +1
Reactions: ltninagoodday., pashanimair, BugraSA and 5 others
amaç ne kardeşim hayallerini başka vücutlarda yaşamak falan mı

• +1
Reactions: anathema, Fridx, Auchelius and 1 other person
Çukur burası. Bir kere girdin mi çıkamıyorsun ki. Kadınların ilgisi Motivasyon olsun diyorsun, ben bunu başkası için yapmıyorum ki. Aynaya baktığımda bir böcek görmek istemediğim için çabalıyorum, yapmaya çalışıyorum.

• +1
Reactions: jsbera, Serialsuicide and Deleted member 307488
keloğlandaki kozalak kavgası veren devler gibiler çünkü amk beyinlerinden sadece üremek geçiyor
annem biraz kozalak birazda meyve toplayın dedi

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Resistance.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi zario larplıyordum ama artık ifşa olduğu için yeni hesap açtım ve foidleri ifşalamaya devam ediyorum
Not: çirkin hesaptan yazdığım kız sevgilim var dedi ama larp hesabından yazdığımda yok dedi. Neyse istediğiniz kızı test edebilirim pm atmanız yeterliView attachment 4520862
tiktok çekip böyle dmler almıyorsan başlamadı

• So Sad
Reactions: meynet
tiktok çekip böyle dmler almıyorsan başlamadı
yahudi uygulamasında öne çıkmak için başlangıç koşulları paylaştığın videonun ilk videon olması gerekiyor, ve son model iphone gibi bi cihazdan paylaşman gerekiyor
yoksa keşfete düşme ihtimalin %1 falan

• +1
Reactions: jsbera
cola turkaya gelecek olan zam mesela

• +1
Reactions: susisesi and Resistance.
V
amaç ne kardeşim hayallerini başka vücutlarda yaşamak falan mı
valla amk yarim saattir anlatmaya calistim anlamadi sisko pust

• JFL
  • +1
Reactions: Atsizz and Deleted member 310923
Not: çirkin hesaptan yazdığım kız sevgilim var dedi ama larp hesabından yazdığımda yok dedi. Neyse istediğiniz kızı test edebilirim pm atmanız yeterliView attachment 4520862
Bu kim ki normalde

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius and Orcairis
Aliyodur ki abi adam cl biz picizki abi malız biz mal mal

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
Gelecekte birilerinin karısı

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and iwishiwastaller
böyle postlar atmaya devam et kardeşim ben umursuyorum her geçen gün motivasyonum artıyor

• +1
Alıyon mu sen
Çoğu köylü hırt egolu 73 iq boş foid oldugundan arkadaşlarımla trollüyordum bişey bulup (ben gayim /suriyeliyim...etc) yada direk dnrdyi basıyordum o sıralarda boktan bir foidle takıldıgımdan hiç uzun konusmadım yada gerçekte tanısmadım bir işe yaramadı yani hiç biri, Komik olan tiktok videosu bile çekmemiştim kızın birinin ''dumpunda'' vardı fotografım ordan oçlar asılmaya başladı sildirttim sonra

@cl4zai Sub Larplar BHB Yaşar
1770751447208
1770751455343
1770751463732
1770751493151
1770751515653
1770751575584
1770751582757
1770751593141
1770751602071

Last edited:
  • JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: flows5991, growthplatessss111, Serialsuicide and 4 others
Çoğu köylü hırt egolu 73 iq boş foid oldugundan arkadaşlarımla trollüyordum bişey bulup (ben gayim /suriyeliyim...etc) yada direk dnrdyi basıyordum o sıralarda boktan bir foidle takıldıgımdan hiç uzun konusmadım yada gerçekte tanısmadım bir işe yaramadı yani hiç biri, Komik olan tiktok videosu bile çekmemiştim kızın birinin ''dumpunda'' vardı fotografım ordan oçlar asılmaya başladı sildirttim sonra

@cl4zai Sub Larplar BYB Yaşar
View attachment 4639706View attachment 4639708View attachment 4639709View attachment 4639711View attachment 4639713View attachment 4639721View attachment 4639722View attachment 4639723View attachment 4639725
mogs

• +1

View attachment 4639706View attachment 4639708View attachment 4639709View attachment 4639711View attachment 4639713View attachment 4639721View attachment 4639722View attachment 4639723View attachment 4639725
Chad does what ever chad wants @Serialsuicide

• JFL
Reactions: Serialsuicide and -BayHarbourButcher

böyle mesajlar alınca 80 iq hırt foid olsa bile egonu tatmin ediyor musun yoksa siklemeyip geçiyor musun

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, -BayHarbourButcher and iwishiwastaller
mutlu oluyordum aaa kız yazdı falan alışınca umrumda olmuyor
Veletken mutlu olurdum arada kızlar güzelse sonra umrumda olmamaya başladı kızların yazması ego tatmin edilicek bişey değil cogunun bi değeri bile yok, tanışınca boş çıkıyor çoğu zaten --insta tiktok bagımlısı başarısız kendi dilini bile zar zor konusan bir kopya

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, Trenmaxx1 and 2 others
Veletken mutlu olurdum arada kızlar güzelse sonra umrumda olmamaya başladı kızların yazması ego tatmin edilicek bişey değil cogunun bi değeri bile yok, tanışınca boş çıkıyor çoğu zaten --insta tiktok bagımlısı başarısız kendi dilini bile zar zor konusan bir kopya
hiçbirinde akıl aramıyorum sadece böyle aptal varlık olup böyle şeyler yazmaları ego tatmin edici duruyo

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Trenmaxx1 and 1 other person
Şu ocun thrradu bumplamayin artık amk

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person

bir molekulu bile okumadim PUAHSHSYAHAHY

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: -BayHarbourButcher, Orcairis, Thrill and 1 other person
Şehid namırın

• JFL
Reactions: dogu, Thrill and Orcairis

Users who are viewing this thread

Back