Yeter amk yeter yeter anasını sikeceğim yeter

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

True Roper
Lan amına koydugumun tırrık ülkesinden nasıl kurtulurum oğlum bildiğin bok yuvası lan Allah bekasını versin her şeyiyle bok gibi ülke amk neden bütün boklar bizim nesile denk geldi sikeceğim lan eskiden cips alıyordum içinden 50TL çıkıyordu AMK gidip dükkanı sikip çıkıyordum şimdi bir kola alacağım 1 litre anasını sikeyim 50tl olmuş anasının amına koyayım o koyunların anasına sikeyim lan cehennemde benden kacamayacaksıniz amına koydugumun yaşlı bunaklari hepinizi sikeceğim oğlum kaziklara sokacağım yapmazsam picim amk yeter lan yeter siktir olup gitmek istiyorum bu ülkeden laaaaaaaaan :feelsree::feelsree:

Dnr yazanın anasını sikerim yemin ediyorum

• +1
  • So Sad
Reactions: Mentally lost cel, Deleted member 176085, Resistance. and 5 others
Images 1

• +1
  • So Sad
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Dathomirian Zabrak and pashanimair
bu adam niye her zaman haklı

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Misogynist_Maxxer, Serialsuicide and 1 other person
knk ben pasaport aldım 28de teyip kazanırsa kaççam ülkeden vize de alcam

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and pashanimair
Keşke doğmasaydım anasını sikeyim, cidden Chad falan olmak artık sikimde değil hiç doğmamak sabahtan akşama kadar aynı şeyleri yapmamak en iyisi amk kürtajdan ölen picler çok şanslı

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
Lan amına koydugumun tırrık ülkesinden nasıl kurtulurum oğlum bildiğin bok yuvası lan Allah bekasını versin her şeyiyle bok gibi ülke amk neden bütün boklar bizim nesile denk geldi sikeceğim lan eskiden cips alıyordum içinden 50TL çıkıyordu AMK gidip dükkanı sikip çıkıyordum şimdi bir kola alacağım 1 litre anasını sikeyim 50tl olmuş anasının amına koyayım o koyunların anasına sikeyim lan cehennemde benden kacamayacaksıniz amına koydugumun yaşlı bunaklari hepinizi sikeceğim oğlum kaziklara sokacağım yapmazsam picim amk yeter lan yeter siktir olup gitmek istiyorum bu ülkeden laaaaaaaaan :feelsree::feelsree:

Dnr yazanın anasını sikerim yemin ediyorum
No one escapes alive

• +1
Reactions: why not me?

Users who are viewing this thread

Back