YETER ARTIK

Jahrein

Jahrein

mal
ARTIK CİDDEN YETER AMK DELİRECEM YA
KİLOLU OLMAYIP BİR İNSANIN YÜZÜ NASIL HALA ŞİŞKİN OLABİLİR AMK?
BONEMASSDA BİLE SIKINTI YOK AMA YÜZÜM AMCIK GİBİ BEN ARTIK BIKTIM GIDIM VAR AMK
@growthplatessss111
BOY DA COPE BOY COPE DEĞİL DİYEN VARSA YÜZLEŞSİN BENİMLE

• +1
  • JFL
Reactions: Orcairis and growthplatessss111
@growthplatessss111
boy cope değil skill issue seninki yüzün de iyi

• +1
Reactions: Jahrein
bu forumdaki htn herkesin amına koyum aq napıyonuzki burda gidin slayleyin ztn

• So Sad
Reactions: Trenmaxx1
şaka şaka özür dilerik skill issue değil de yani senin tip boyda biri sıkıntı çekmemeli

• +1
@yigit
duyuyon mu beni amına soktuğum

• JFL
Reactions: Orcairis
175 htn > 190 mtn

• JFL
Reactions: growthplatessss111
özelden atsan yardımcı olurum ama gün boyunca ne yaptığınıda yazman lazım kolay çözümü

• +1
özelden atsan yardımcı olurum ama gün boyunca ne yaptığınıda yazman lazım kolay çözümü

gün boyu fast food yiyom su 1.5-2 litre bu aralar az içiyom ama 20k adım atıyorum amk yani bilmiyom
kanka yüz için boneless değilim ondan kaynaklanmıyor sorun özellikle motion'da çok garip duruyo yüzüm gülünce falan sarkıyor gibi sanki
zygolarımın altı yağ dolu zygolarım iyi olmasına rağmen alttaki yağ bıngıl bıngıl amk doluluğu hissediyom

şimdi 4 litreye çıkar onu ilk 2 hafta lasix kullan 1 hap sonra yanında elektrolit al ama tadı dehşeyit kötü olduğu için bir tane şekersiz içeceğin içine koy çalkala baya fazla karbonhidrat alımı ve dengesiz tuz alımı ne kadar yağsız olursan ol yüzü şiş gösterir elekrolitin içinde zaten magnesyum potasyum fln var bunlar yüzünü sıkı yapıyor bide ala biliyorsan c vitamini al günlük 3 gram 1 gram = 1 hap 2 saat aralıkla al tuzu hiç tğketmemezlik yapma ama az tüket

• Love it
şimdi 4 litreye çıkar onu ilk 2 hafta lasix kullan 1 hap sonra yanında elektrolit al ama tadı dehşeyit kötü olduğu için bir tane şekersiz içeceğin içine koy çalkala baya fazla karbonhidrat alımı ve dengesiz tuz alımı ne kadar yağsız olursan ol yüzü şiş gösterir elekrolitin içinde zaten magnesyum potasyum fln var bunlar yüzünü sıkı yapıyor bide ala biliyorsan c vitamini al günlük 3 gram 1 gram = 1 hap 2 saat aralıkla al tuzu hiç tğketmemezlik yapma ama az tüket
uygularım kanka bunları sağol
bf şuan %13 %15 falan büyük ihtimal debloatlasam baya değişir ztn

• +1
Reactions: dogu
uygularım kanka bunları sağol
bf şuan %13 %15 falan büyük ihtimal debloatlasam baya değişir ztn
Fastfood tüketme kesinlikle dengesiz şekilde tuz ve karb + bazı madeller var adını unuttum şimdi baya şiş yapıyor hah şimdi aklıma geldi yağ fastfood yağı yüzüsikiyır

• +1
Fastfood tüketme kesinlikle dengesiz şekilde tuz ve karb + bazı madeller var adını unuttum şimdi baya şiş yapıyor hah şimdi aklıma geldi yağ fastfood yağı yüzüsikiyır
kanka bide yüzdeki yağdan dolayı büyük ihtimal asimetri var hafif yanaklarda

lasix kullanmam sıkıntı biraz ama bakıcam

• +1
benimle aynı sorunu mu yaşıyodun sende dnp kullandıgını hatırlıyom

benimle aynı sorunu mu yaşıyodun sende dnp kullandıgını hatırlıyom
evet ama senin bucalfat removal yapman lazım + lasixi kullan sikerim korkak piçç

• +1
evet ama senin bucalfat removal yapman lazım + lasixi kullan sikerim korkak piçç
amınakoyım lasıx kullanınca duşa girip 2 saat işemem lazım şarıl şarıl amk
buccalfat removal için dissolver lazım değil dimi bu dediklerini yapsam gider büyük ölçüde
benim dudağın yanlarındada var amk fat oralar genetik ama herhalde
bide bu yüzün sarkık gözükmesi fattan dolayı mı sence

amınakoyım lasıx kullanınca duşa girip 2 saat işemem lazım şarıl şarıl amk
buccalfat removal için dissolver lazım değil dimi bu dediklerini yapsam gider büyük ölçüde
benim dudağın yanlarındada var amk fat oralar genetik ama herhalde
bide bu yüzün sarkık gözükmesi fattan dolayı mı sence
iğne ile yağ yakan iğneler var onuda getirticem ben

• +1
yine başladık amk ya

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and Jahrein
I guess bro

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Gordon Freeman and Jahrein
yaş kaç jaho? Yeterince bonemass varsa ve bloatedsan ya yaştan ya da bf den başka açıklaması yok aq

yaş kaç jaho? Yeterince bonemass varsa ve bloatedsan ya yaştan ya da bf den başka açıklaması yok aq
17 yim kanka ama ergenliğim yavaş ilerliyo birfaz
baby fat olma olasılığıda çok geliyo bana
bf düşük dediğim gibi

17 yim kanka ama ergenliğim yavaş ilerliyo birfaz
baby fat olma olasılığıda çok geliyo bana
bf düşük dediğim gibi
bonemass kadar boneshape de önemli gıdığım var diyorsun ramus, chin falan kısa mı?

• +1
bonemass kadar boneshape de önemli gıdığım var diyorsun ramus, chin falan kısa mı?
ramus orta uzunlukta ideal yani ama uzun değil
chinim bana göre kısa ama rate attırdığım bi kaç kişi ortalama dedi sorduğumda (ortalama altı say)
+ 17 de baby fat olur mu sence

• +1
Reactions: Türk
ramus orta uzunlukta ideal yani ama uzun değil
chinim bana göre kısa ama rate attırdığım bi kaç kişi ortalama dedi sorduğumda (ortalama altı say)
+ 17 de baby fat olur mu sence
bilmiyorum olabilir. 17 den sonra drastik değişim olur mu bilmem ben de az oldu. Karın kasların görünüyor mu?

bilmiyorum olabilir. 17 den sonra drastik değişim olur mu bilmem ben de az oldu. Karın kasların görünüyor mu?
karın kası değilde böyle karınımın ortasından aşşağı inen bi çizgi var ora gözüküyo tam abslerin ortası
abslerde lightningde gözüküyor + olarak sen kaç yaşında girdin ergenliğe boyun ne zaman durdu o çok önemli değişmende

karın kası değilde böyle karınımın ortasından aşşağı inen bi çizgi var ora gözüküyo tam abslerin ortası
abslerde lightningde gözüküyor + olarak sen kaç yaşında girdin ergenliğe boyun ne zaman durdu o çok önemli değişmende
ben geç girdim hatırlamıyorum tam ama boy da 16 da durmuştur herhalde.

Devlet mi dağıtıyo bu lasixi herkese lasix oneriyon kendin de onu kullaniyon amk

• +1
@growthplatessss111
Yav amk delisi ben 4 ay önce de aynı konuna cevap yazmıştım kabullenmek bu kadar zormu amk 😎

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, Fridx and 1 other person
Yav amk delisi ben 4 ay önce de aynı konuna cevap yazmıştım kabullenmek bu kadar zormu amk 😎
yine mi geldin amına kodum
4 ayda değidir o amk ben o kadar eski olmak istemiyom ntyim ben

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Orcairis, Gordon Freeman and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Orcairis, Jahrein and 2 others