yeter lan sikerim boyle vucudu

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
amk cocugunda her ay yeni bir sey kesfediyorum, simdide throid problemleri yasicam sanirim kan sonuclari bok gibi geldi, anasini sikeyim bi kalp bi throid bi alerji anasini avradini sikeyim boyle vucudun, bulging eyes olursam kafama sikarim zaten eye area bok gibi, kilo filanda alamam amk, sikerim boyle sub5 vucudu, pes etmeleyelim herseyin var bi cozumu ameliyati asisi ignesi ilaci filan diyoruz ama her ay yeni bir sorun cikiyo, sorunlarida tam olarak cozemiyoruz anasini avradini sikeyim. simdi endokrine gitmek var sonra? sonra baska bisey o bu derken sikildim bu amk vuudundan.

• So Sad
  • +1
Reactions: Tornoviaa, Furkan Sarıkaya, IlI and 3 others
amk cocugunda her ay yeni bir sey kesfediyorum, simdide throid problemleri yasicam sanirim kan sonuclari bok gibi geldi, anasini sikeyim bi kalp bi throid bi alerji anasini avradini sikeyim boyle vucudun, bulging eyes olursam kafama sikarim zaten eye area bok gibi, kilo filanda alamam amk, sikerim boyle sub5 vucudu, pes etmeleyelim herseyin var bi cozumu ameliyati asisi ignesi ilaci filan diyoruz ama her ay yeni bir sorun cikiyo, sorunlarida tam olarak cozemiyoruz anasini avradini sikeyim. simdi endokrine gitmek var sonra? sonra baska bisey o bu derken sikildim bu amk vuudundan.
Ntpill lazım hepimize amk mentalcelliz topluca

• +1
Reactions: Kayra139
Kimse kusursuz değil kral strese girme testo düşürüyo:soy:

• +1
Reactions: Kayra139
salın şu looksmaxi amk

• WTF
Reactions: Tornoviaa
salın şu looksmaxi amk
salmak tamamen umursamamaksa o daha tehlikeli is, simdi iyi bir endo bulup throidi kontrol altina almak lazim, yoksa 300kg bocek gozlu mentelcel olurum.

Ntpill lazım hepimize amk mentalcelliz topluca
knk yazdigimin ntlikle ne alakasi var zaten bir cogumuzun vucudu mukemmel olsa burada olmazdik herhalde

• +1
google it knk

knk yazdigimin ntlikle ne alakasi var zaten bir cogumuzun vucudu mukemmel olsa burada olmazdik herhalde
Kral işte diyorum ya çoğu böyle şeyi takmayıp nt olmamız lazım

nt olunmaz bence nt taklidi yapilir
Cok doğru amk:feelswhy:. Herşeyi bırakıp hesapları kapatsan bile içten içe yer seni hayatın acı gerçekleri

• +1
vay be, bu kotu haber olmazsa thsin ne kadar onemli oldugunu ve aslinda kucuklugumden itibaren anormal degerlerde veya yakin oldugunu ve hormonemaxxing detaylari ile tanismayacaktim,

anlik gymden bildiriyorum, bir omuz digerinden daha kisa ( skalyoz ) yuzunden tekrardan hayattan nefret etmeye basladim ek olarak nt olmak lazim herhalde

• So Sad
gymden geldim birazdan calismaya baslicam, sunu eklemek istiyorum ufak seylere fazla mi takiliyorum sanirim, sikeyim bir omuz skalyoz yuzunden daha kisa duruyosa veya git gide flat feet oluyorsam, hayati sikeyim. solid bir face card + iyi vucut + para sanirim key zaten. ama keske tsh dusuk olsa skalyoz olmasa her gecen gun dahada flat feet olmasam 10cm daha uzun olsam orbital ve malardan daha onde olsa hayat iyi olurdu ama kimse bu kadar ufak seyleri takmiyor sanirim.

• So Sad
Reactions: yadih
kanka haline sukret ben bebekken ilacımı karistirmislar motor becerilerim sik gibi cok takmamak lazim

• So Sad