dogu
manlet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bu mtn doğukanbu yakışıklıda kim
low htn varsın bence mkbu mtn doğukan
Uzatıcam pişman oldum zatensaçını uzat
Bu videoda evet ama bazen çok kötü duruyorum bıktık hayattan mklow htn varsın bence mk
DOĞU REİS SAD EDİT VAY ANASINIpara yanlış kişilerin elinde ve hayattımızdaki zaman gidiyor
para yanlış kişilerde diyo doğru kişi bu oluyosa yarrağı yemişiz amkDOĞU REİS SAD EDİT VAY ANASINI
NİYE LAN BEN ARADA LAF ATSAM DA SEVİYORUM İBNEYİpara yanlış kişilerde diyo doğru kişi bu oluyosa yarrağı yemişiz amk
Doğunun boyu uzun diye biliyom laHEM OTİSTİK HEM MANLET BİR DE BMW ÇEK ALTINA AL SANA YERLİ ER
@Resistance.
UZUN DEĞİLDoğunun boyu uzun diye biliyom la
ortalama işte ne uzun ne kısaUZUN DEĞİL
Pardon anime şarkisi koyarım bi dakineBu şarkı ne oç HAHAHAHAHAHA
salarlar merak etme zaten yurt dışına çıkıyomDoğu senin dijital footprint dağları aştı amk günün birinde devlet bu subforumu bulursa haberlere çıkar yarrağı yersin amk paylaşmayı yüzünü manyak mısın aq![]()
Nereye?salarlar merak etme zaten yurt dışına çıkıyom
karadağa çıkacakmışNereye?
Başımıza terörist oldu desenekaradağa çıkacakmış
zaten teröristti amqBaşımıza terörist oldu desene
olm karadağ dediği ülke amına koyayım dağ değilBaşımıza terörist oldu desene
The Kurd Triadzaten teröristti amq![]()
Amına koyayım öyle ülke ismi mi olur lan cahilliğim yüzüme vurulduolm karadağ dediği ülke amına koyayım dağ değil
Sıkıntı yok baboliAmına koyayım öyle ülke ismi mi olur lan cahilliğim yüzüme vuruldu![]()
Lan swaggy'e konu açmıştım o aklıma geldi şimdiSıkıntı yok baboli
o muhtemelen deletionu başlattıLan swaggy'e konu açmıştım o aklıma geldi şimdi![]()
İnsan bir veda konuşması yapan en azından direk gitti böyle de olmadı kio muhtemelen deletionu başlattı
recai harbi kürtmüydü larplıyomuydu yoksa?The Kurd Triad
@Resistance.
@Serialsuicide
@recai iskender
ve forumun geri kalan %50si
recai rojava saflarında kobani ruhunu en derin şekilde yaşayan sevdiğimiz ypgmaxxer bir kardeşimizdirecai harbi kürtmüydü larplıyomuydu yoksa?
bence kürttü ya emin oldum zaten annemi sikeyim diye thread açmasından belliydirecai rojava saflarında kobani ruhunu en derin şekilde yaşayan sevdiğimiz ypgmaxxer bir kardeşimizdi
Xwede onu kabul etsin.