yeter

Iranidnordid

Iranidnordid

Master
Ananınsikeuim yeter

Parasızlık cidden hayatımı mahvetti her şeyi mahvetti ailem mahvetti durumu düzeltmem için destek bile çıkmıuorlar delirecem her şeyi ertelettiler bana her zaman kısıtladılar yaş oldu 20 elimde hiçbişey yok hiçbişey ananı sikeyim zenginlerden nefret ediyorum ülkenin anasını siktiniz orospu çocukları amına koydunuz ülkenin

herkesin parasını aldılar her gün bizi ekstrem vergilerle sikiyorlar parayı yandaşlarında topladılar herhangi bir vatandaş malum kişilerden olmayan insanların herkesin parasını alıp köleleştirdiler ona rağmen hala buradalar allah hepinizin belasını versin

gelecek kaygım olmadan ne zaman huzurlu bir uyku çekeceğim bilmiyorum şu anasını siktiğimin yks’sini nasıl atkacağım bilmiyorum

kötü maddi durum dolayısıyla sürekli taşındık durduk asla istikrarlı bir hayatım olmadı asla düz bi hayatım olmadı Kİ istediğim şey artık taşların yerine oturup düzgün bi hayat sürebilmek

her şeyim yalanmış dinim yalanmış devletim kültürüm iyi insan oluşum hiçbiri bana bir şeyler kazandırmadı hiçbiri bana fayda sağlamadı

güzel bir coğrafyaya taşınana kadar ve zengin olana kadar asla çocuk yapmayacağım asla ama asla yapmayacağım ve son olarak “tamam benim bu hayatta artık büyük hedeflerimin çoğu tamamlandı” diyene kadar çocuk yapmayacağım ki çocuğuma olabildiğince vakit ayırabileyim.

tek diyeceğim şey parasızlığı sikeyim zenginleri ekstra sikeyim çok feci sınıf kinim oluştu

Henüz 10. Sınıftayken sınıftaki bir kız bana arkadaşlarım arasında bi şakaya çok güldüm diye “bu niye bu kadar şımarık” demişti ulan orospu çocuğu 2 ay önce yeni araba aldık bizim 8-9 senedir arabamız yoktu yeni aldık ulan 8-9 sene afabasızlık demek ne demek biliyor musun

kızın kendisi de gitti zengin biriyle evlendi babası da zaten zengindi hesabını görseniz full görgüsüzce şeyler amk neyse bana şımarık demiş orda sadece kıza bakakaldım şaşkınlıkla

insanlardan nefret ediyorum asla 1 kişiyle bile oturmak istemiyorum artık insan yüzü görmek istemiyorum sorunlu olan ben değilim sorunlu olan toplum, tebrik ediyorum bu kadar orospu çocuğu olabildikleri için

• +1
  • So Sad
Reactions: IranicBvll, FAWFF, -BayHarbourButcher and 7 others
ananı sikeyim intikam almak istediğim çok kişi var çok hemde onlar muhtemelen çoktan unuttular ama her bir anı her biri aklımda herkes aklımda herkestende alacağım ben aşamıyorum bunu yok takma diyorum yok boşver diyorum hayır olmuyor günü gelince gerek fiziksel gerek psikolojik şiddet herhangi bir şekilde intikam almam lazım bu kişilerden

• +1
Reactions: IranicBvll, -BayHarbourButcher, arseth6 and 3 others
Nasıl bu kadar öfkeli değil bu millet anlamıyorum şu ana kadar yapılan en büyük hareket polisin önünde şınav çeken kufi kafada tayfa dalyarakları

• +1
Reactions: IranicBvll, -BayHarbourButcher and Orcairis
YILLARDIR BİLGİSAYARIM YOK
D
ÇILDIRACAM AQ

• +1
Reactions: IranicBvll, eniyiguresci, ankaranin_adami and 1 other person
ananı sikeyim intikam almak istediğim çok kişi var çok hemde onlar muhtemelen çoktan unuttular ama her bir anı her biri aklımda herkes aklımda herkestende alacağım ben aşamıyorum bunu yok takma diyorum yok boşver diyorum hayır olmuyor günü gelince gerek fiziksel gerek psikolojik şiddet herhangi bir şekilde intikam almam lazım bu kişilerden
ayni hayati yasiyoruz

• +1
  • So Sad
Reactions: eniyiguresci and Iranidnordid
sadece yarısını oku, acımasız çevre hapı

• +1
Reactions: Iranidnordid
bizde parasızdık bu karapürçeğe medya markt açılmıştı 1 hafta içinde dükkandaki tüm bilgisayar telefon gasp edilmişti dükkan sahibi allaha küfür ederek dükkanı kapadı ve kilitledi bu karapürçeğin anasını sikim diyodu

• +1
Reactions: Iranidnordid