yeterince gözü karartmadıysanız

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
hiçbir zaman ascendleyemezsiniz kendimden biliyorum ltnden mtn falan oldum da fazlası hiçbir zaman olmıcak
diy chin filler yapcaktım belki olmaz botchlarım dedim siktir ettim

latisse minox kullancaktım buna para verilir mi aq dedim siktir ettim

doktor devlette ücretsize yakın bi paraya burun estetiği yaptırabilceğimi söyledi dedim recoverysi zor bunun üşeniyorum kızlar ztn hafif kemer seviyo dedim copeledim siktir ettim

markette amelelik yaptım gözaltı dolgusu yapcaktım bunu yapcağıma parayı jojobette 5e katlarım dedim kaybettim siktir ettim

saç sakal kesmeyi bile üşeniyorum diyip siktir ediyorum

ne kadar bilirseniz bilin istediğiniz kadar plan yapın parayı kazanın fln ama onu yapacğınız motivasyonunuz ve götünüz (cesaretiniz) incel değilseniz olmıcak

long story short : ascendlemek için incel veya gözünü karartmış olmak lazım ılık götlüyseniz ascendleyemezsiniz

• +1
Reactions: wetwipes, NoxInfernum and tekeng
bunu yapcağıma parayı jojobette 5e katlarım dedim kaybettim siktir ettim
:ROFLMAO:

• JFL
  • +1
Reactions: wetwipes, NoxInfernum and IlI
valla ameliyat mevzularında benide korkutan şey iyileşme süreci. düşünsene burun ameliyatı olucan hep sırt üstü uyumak zorundasın falan. acayip disiplin gerektiren şeyler

• +1
Reactions: NoxInfernum and IlI
valla ameliyat mevzularında benide korkutan şey iyileşme süreci. düşünsene burun ameliyatı olucan hep sırt üstü uyumak zorundasın falan. acayip disiplin gerektiren şeyler
gözü kararttıysan ez öbür türlü zor

• +1
Reactions: NoxInfernum and tekeng