yetersizlik hissi

TayK

TayK

Iron
hayatım boyunca görünüşümle ilgili hiçbir problem yaşamadım. ergenlikten beri ilişkilerim oldu dışarıdan bakınca bir sorun yok gibi ama ben kendimi hiçbir zaman iyi görünen biri olarak göremedim. iltifat alsam bile samimi gelmiyor sanki abartıyorlar ya da o anlık söylüyorlar gibi hissediyorum. bu gerçekten görünüşle ilgili mi yoksa daha derin bir özdeğer meselesi mi

• +1
Reactions: Fridx, Thrill and Resistance.
hayatım boyunca görünüşümle ilgili hiçbir problem yaşamadım. ergenlikten beri ilişkilerim oldu dışarıdan bakınca bir sorun yok gibi ama ben kendimi hiçbir zaman iyi görünen biri olarak göremedim. iltifat alsam bile samimi gelmiyor sanki abartıyorlar ya da o anlık söylüyorlar gibi hissediyorum. bu gerçekten görünüşle ilgili mi yoksa daha derin bir özdeğer meselesi mi
if {
Bi travman mı var ?
Bir kizdan feci red yedin veya ayrılıp unutamadığın bir durum oldu mu?
Ailesel problemlerin var mı?
Örneğin babanın seni yetersiz görmesi gibi bir durum varmı?
}
Else {
Özgüvensizsin, kendine saygın yok ve kendini de sevmiyorsun

Tabii bunun da sebebi olmalı, kaç yaşındasın ve neden kendini o övgülere layık görmüyorsun?
}

kaç yaşındasın knk

• +1
Reactions: Thrill
if {
Bi travman mı var ?
}
Else {

Tabii bunun da sebebi olmalı, kaç yaşındasın ve neden kendini o övgülere layık görmüyorsun?
}
19 yaşındayım unutamadığım bir olay veya farkında olduğum bi travmam yok ama ailevi problemler yaşıyorum birkaç yıldır yine de sanırım bu durumla doğrudan alakalı değil

• +1
Demekki cirkinsin bro yapcak bisi yok its over yani

• JFL
  • +1
Reactions: balve, Fridx, Thrill and 4 others
if {
Bi travman mı var ?
}
Else {

}
kendimi övgülere layık istesemde göremiyorum çünkü beynimde iyi görünmediğime dair güçlü bi inanç var. biri iltifat ettiğinde beynimdeki veri ile örtüşmediği için beynim bunu reddediyor sanırım. sebep olarak bunu düşünüyorum ama nasıl aşacağım hakkında fikrim yok. sonucunda ise abartıyor, acıdığı için söylüyor, bir çıkarı olmalı gibi düşüncelere kapılıyorum. ailemle olan sorunlarım ise yetersizlikle ilgili değil daha farklı şeyler.

• +1
Reactions: balve and Thrill
kendimi övgülere layık istesemde göremiyorum çünkü beynimde iyi görünmediğime dair güçlü bi inanç var. biri iltifat ettiğinde beynimdeki veri ile örtüşmediği için beynim bunu reddediyor sanırım. sebep olarak bunu düşünüyorum ama nasıl aşacağım hakkında fikrim yok. sonucunda ise abartıyor, acıdığı için söylüyor, bir çıkarı olmalı gibi düşüncelere kapılıyorum. ailemle olan sorunlarım ise yetersizlikle ilgili değil daha farklı şeyler.
Bu forumdan uzaklaşman senin için iyi olucak
Ayrıyetten;
Biz insanlar sorunlar yaşadığımızda genellikle çözemiyoruz, takılı kalmamızın en büyük sebebi sorunumuzu bilmemek,
Düşmanı tanımazsan yenemezsin diye bir söz var ya hani

Senin en büyük avantajın sorunun ne oldugunu bilmek
Çözüme %50 ulaştın bile,
Bence halledebilirsin zamanla.
Kendini seni etkileyen şeylerden izole tut.

Başarılar kardeşim
Böyle şeylere takılma daha buyuk dertlerin var ve bunları büyütme

• +1
Reactions: balve and TayK
Bu forumdan uzaklaşman senin için iyi olucak
Ayrıyetten;
Biz insanlar sorunlar yaşadığımızda genellikle çözemiyoruz, takılı kalmamızın en büyük sebebi sorunumuzu bilmemek,
Düşmanı tanımazsan yenemezsin diye bir söz var ya hani

Senin en büyük avantajın sorunun ne oldugunu bilmek
Çözüme %50 ulaştın bile,
Bence halledebilirsin zamanla.
Kendini seni etkileyen şeylerden izole tut.

Başarılar kardeşim
Böyle şeylere takılma daha buyuk dertlerin var ve bunları büyütme
teşekkür ederim tavsiyelerin için

• +1
Reactions: balve, Thrill and EthernaI
bunların hepsi özgüveninle alakalı zamanla elde edeceğin başarılarla geride bırakman mümkün. ben de vaktinde senin gibiydim zamanla insan atlatabiliyor böyle şeyleri

böyle bi forumda takılmanı da çok önermem güvensizlik hissin zamanla daha da kötüleşir

• +1
hmm anladım

• +1
iyi görünmek(?) zorunda mısın olm sen

ilişkilerin olmuş demek ki alıcın var

neyi sorguluyorsun hala gavat

yatakta karını sikemediğini de kafanda kurup eve bir BULL çağırırsın muhtemelen

• +1
  • WTF
  • Love it
Reactions: smarto, balve, adam213t and 4 others
  • JFL
Reactions: balve, Fridx and Serialsuicide
if {
Bi travman mı var ?
}
Else {

}
C++ mu biliyor sen

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, balve and Thrill
Bende ayni ya
Kendimi asla begenemedim

• +1
Bende ayni ya
Kendimi asla begenemedim
Sizin gibi insanlar var çevremde
Böyle şeyleri takmayın zamanla geçiyor

Gülün eğlenin, sevin sevilin, gezin sevişin
Hayatın tadını çıkarın
Güzel bir kız bulduğunda ozguvenli olup gidip konusup sohbet edip, sohbetin sonunda eğer sararsa sohbet instagramını al takıl gül eğlen sohbet et

Yapamıyosan özgüvenli rolü yap
Yavaş yavaş rolün gerçeğe dönüşecektir

• +1
  • Love it
Reactions: Fridx and Thrill
Sizin gibi insanlar var çevremde
Böyle şeyleri takmayın zamanla geçiyor

Gülün eğlenin, sevin sevilin, gezin sevişin
Hayatın tadını çıkarın
Güzel bir kız bulduğunda ozguvenli olup gidip konusup sohbet edip, sohbetin sonunda eğer sararsa sohbet instagramını al takıl gül eğlen sohbet et

Yapamıyosan özgüvenli rolü yap
Yavaş yavaş rolün gerçeğe dönüşecektir
Buna her türlü rep atarım mesela❤️
Ama sorunu tam anladığını düşünmüyorum

• +1
Reactions: Fridx and EthernaI