yılbaşı çekilişi ne almam gerek

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
biz sınıfça incel olduğumuz için foidleri çekilişe dahil etmemiştik ondan işim daha kolay olacak

ama bana çıkan kişiye ne alcam bilmiyom taktik verin çikolatadan başka bişi gelmiyo başkası da çikoalta almıştı geçen sene full taşşak geçtiler çocukla aq beana da olmasın bu sene dedim ben de deniyim acaba ne geliyo bize foidler yoksa sıkıntı yok diye yardım edin pazartesi şimdi vermem gerekecek kesin

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 310923, balve and meert
Kelleşiyosa duta

Boyu kısaysa aromasin

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 310923, meert, ascendantwill and 2 others
Kelleşiyosa duta

Boyu kısaysa aromasin
boyu benden kısa da bu yaşta ne kelleşmesi

aromasin verebillirm çeyrek paketten biraz az kaldı

• +1
Reactions: Deleted member 310923 and meert
boyu benden kısa da bu yaşta ne kelleşmesi

aromasin verebillirm çeyrek paketten biraz az kaldı
yeni paket al adama amk cimrilik yapma senin boyun yaşın kaç

• +1
Reactions: Deleted member 310923, anathema and meert
biz sınıfça incel olduğumuz için foidleri çekilişe dahil etmemiştik ondan işim daha kolay olacak

ama bana çıkan kişiye ne alcam bilmiyom taktik verin çikolatadan başka bişi gelmiyo başkası da çikoalta almıştı geçen sene full taşşak geçtiler çocukla aq beana da olmasın bu sene dedim ben de deniyim acaba ne geliyo bize foidler yoksa sıkıntı yok diye yardım edin pazartesi şimdi vermem gerekecek kesin
anahtarlık falan siksok bişey al amk çikolata ne. eğer yiyecek almak istiyosan hormon sikici goyslop al elemanlar ilerde ascendlemesin rakip elemiş olursun

• +1
Reactions: Deleted member 310923, meert and growthplatessss111
ucuz bir şey al hepsi ucuz alıyor genelde bana bim parfümü almıştı karı amk bende başkasına kullanılmış karikatür verdim

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 310923, anathema, growthplatessss111 and 2 others
ucuz bir şey al hepsi ucuz alıyor genelde bana bim parfümü almıştı karı amk bende başkasına kullanılmış karikatür verdim
param yok zaten ondan soruyom

• +1
Reactions: Deleted member 310923 and meert

Çorap al ama bi cift alma 2 cift al her çiftten 1 tanesini ver sağ beyaz sol siyah giysin

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 310923 and Auchelius
tutku boxer

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 310923, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person

kanka forma (pazardan) bide keyrambit alabilirsin benim ciktigim oc bana bunlari aldi

• +1
Reactions: growthplatessss111 and Deleted member 310923

Users who are viewing this thread

Back