yılın belli zamanlarında boy atmak

growthplatessss111

growthplatessss111

Gold
sene icinde bildim bileli hep ocak aralik gibi boyum uzuyo bunun sebebi ne ve bu bilgiyi kullanip herhangi bir sey yapabilir miyim atiyorum 1-2 takviye bir seyler almak falan yararima kullanabilir miyim bu bilgiyi.

• +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide and Auchelius
sene icinde bildim bileli hep ocak aralik gibi boyum uzuyo bunun sebebi ne ve bu bilgiyi kullanip herhangi bir sey yapabilir miyim atiyorum 1-2 takviye bir seyler almak falan yararima kullanabilir miyim bu bilgiyi.
o kadar bilgili degilim vardır illa compoundlar ama

• +1
Reactions: kurdistan, growthplatessss111 and Auchelius
Vitamin eksikliğin varsa vitamin takviyesi yapabilirsin, uyumadan önce yemek yemeyi kesersin, düzgün bir ortam’da uyursun.

Ekstra hgh falan almayacaksan softmax olarak bunları yapmak mantıklı.

• +1
Reactions: kurdistan, growthplatessss111 and Serialsuicide
Hgh ghrh gibi şeyleri büyük ihtimalle pahalı geleceği için daha ucuz etkili şeyler için liste yaptım:

1.Aromataz İnhibitörü (Arimidex, Letrozol, Aromasin)
6.25 mg veya 12.5 mg doz alıp kan testi yaptır,östrojen seviyeni 10-15 pg/ml aralığında tutman lazım,en iyisi 13 pg/ml kan tahlili yaptırıp seviyene göre 6.25 mg veya 12.5 mg doz almaya başla.

2.Tiroksin (T4)
Underrated,yüksek tiroid seviyeleri ile artan boy uzaması arasında bir korelasyon var,sabahları yemekten önce 30 dakika veya 1 saat önce 25 mcg yi geçmeden doz al,kan tahlili yaptırıp yine ona göre doz belirleyebilirsin.

3.Somatostatin İnhibitörleri (Piridostigmin, Alfa GPC, CDP-Kolin)
GHRH üretimini arttırıp dolaylo yoldan büyüme hormonunu arttırıyor,pyridostigmine için yatmadan önce 30 mg dört hafta sonra dozu 60 mg'a çıkar.Sadece haftada 2-3 kez,en çok dinlendiğin,hareketsiz olduğun gecelerde kullan. Alfa-GPC veya CDP-Kolin için,yatmadan önce 1-1.5 gram al haftada 2-3 kez,en çok dinlendiğin,hareketsiz olduğun gecelerde kullan.

4.Kortizol düşürücüler (Ashwagandha, Limon Otu ve diğerleri)
Yüksek korrtizol gh düşürüyor vücudun olduğunca fazla büyüme hormonu salgılayabileceği bir ortam yaratman lazım,haftada 3-4 kez yatmadan önce al

5.Yaşam tarzı
@dostoyevski nin dediklerini yap protein yoğunluklu diyet oluştur ama karbonhidrat yağ gibi şeyleri zararlı diye azaltma onlar da büyümek için önemli,8+ saat uyku ve %15 den düşük %12 den fazla vücut yağın olsun,bide spor konusunda bacak ve omurgayı etkileyen hareketleri çok ağır girme
al maardanın fakirler için pathwayi

• +1
  • Love it
Reactions: maarda, kurdistan, growthplatessss111 and 1 other person
Vitamin eksikliğin varsa vitamin takviyesi yapabilirsin, uyumadan önce yemek yemeyi kesersin, düzgün bir ortam’da uyursun.

Ekstra hgh falan almayacaksan softmax olarak bunları yapmak mantıklı.
hgh gercekten su siralar daha etkili olacaksa alabilirim (tabi insulin direncini arastirmam gerek babamda tip2 var patlamayayim simdi hgh alacam diye) uzun sureli hgh istesem de kullanamam.

• +1
Reactions: kurdistan and Auchelius
hgh gercekten su siralar daha etkili olacaksa alabilirim (tabi insulin direncini arastirmam gerek babamda tip2 var patlamayayim simdi hgh alacam diye) uzun sureli hgh istesem de kullanamam.
Siktir et o zaman kullanma bilader ilk öncelik sağlık zaten hgh Allah falan değil erkenden daha hızlı uzamanı sağlar ve eğer şanslısanda potansiyelini aşıp belki +5 cm eklersin oda dediğim gibi şanslı isen. Tabikide yanlış bilmiyorsam.

@kurdistan @maarda

• +1
Reactions: maarda, growthplatessss111, kurdistan and 1 other person
olm deli misin aq
genetik diyabet varsa yarrağı yersin
mk falan da girme

• +1
Reactions: Auchelius, growthplatessss111 and Serialsuicide
al maardanın fakirler için pathwayi
bir kez daha kan tahlili vereyim ardindan baslamayi dusunuyorum ai'ye @kurdistan razi olsun tum low iq sorularimi cevapladi

• +1
Reactions: kurdistan
olm deli misin aq
mk falan da girme
tip2 cocukluktan tespit edilebiliyodu diue hatirliyok da nasil yapiliyo hic bakmadim check-up yaptircak para da yok

• +1
bir kez daha kan tahlili vereyim ardindan baslamayi dusunuyorum ai'ye @kurdistan razi olsun tum low iq sorularimi cevapladi
diyabet varsa gh girme 177 sin zaten amk

• +1
Reactions: Resistance., kurdistan, Auchelius and 1 other person
diyabet varsa gh girme 177 sin zaten amk
su e2 olayi baya korkutuyor kucuklukten beri high e2 hala plaklar guzel acik falan ama her gecen gun korkuyorum ondan ai baslamayi dusunuyom da su siralar dizden tassaklara kadar agri giriyor arada onun bi sebebini ogreneyim sol ya da sag tek tarafli oluyor testislerle ilgili bi sorun degildir umarim ama baya hafif agrilar femur ve testislerde bazen ayak parmaklarina kadar vuruyi

• +1
tip2 cocukluktan tespit edilebiliyodu diue hatirliyok da nasil yapiliyo hic bakmadim check-up yaptircak para da yok
süreci kontrol edebilicek bi bütçen yoksa girme

• +1
Reactions: Auchelius and growthplatessss111
olm deli misin aq
mk falan da girme
bi de şükür babam da yeni öğrendi normalde o da bilmiyodu yine de hala hayvan gibi seker tuketiyor

• +1

Users who are viewing this thread

Back