yırtık izleri

retawillfixme

retawillfixme

Bronze
yıllardır obez olmanın vücudumda deri yırtıkları gibi sonuçları oldu doğal olarak. lean olunca faln insanlar buna dikkat ediyor mu?

yıllardır obez olmanın vücudumda deri yırtıkları gibi sonuçları oldu doğal olarak. lean olunca faln insanlar buna dikkat ediyor mu?
Bende de var takmıyorum yapabilsem de düzelttirmeyeceğim sanırım , reta ne zaman giriyorsun

Kaç yaşındasın , ünide falansan iş ara al kullan . kaç bf
17 üni için yurdışına gidecem ocakta başvurular bitince bi kafede başlayacağım bi de özel ders vereceğim parasıyla başlarım herhalde 30 falan bf

17 üni için yurdışına gidecem ocakta başvurular bitince bi kafede başlayacağım bi de özel ders vereceğim parasıyla başlarım herhalde 30 falan bf
Hayırlısı olsun spora falan da git de vücut toparlasın

• +1
Reactions: retawillfixme
ya bu ilaç mevzusu boş sıkı bir diyet şart ilaçlar yardım ediyor sadece

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Auchelius
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, kurdistan and 2 others
1600mg 2 gün dnp toksistesi 36 saatten sonra başlıyo ölmem bence
şuna döneşecen amk IMG 1641

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, susisesi, honorv2 and 2 others
malesef evet hele ışıkta çok belli oluyor ben veletken aşırı kısaydım bi anda boyum uzadı hızlıca ( çok değil) ve sırtımda yırtık izleri çıktı krem kullanmakla falanda geçmiyor çözümünüde araştırmadım

• So Sad
malesef evet hele ışıkta çok belli oluyor ben veletken aşırı kısaydım bi anda boyum uzadı hızlıca ( çok değil) ve sırtımda yırtık izleri çıktı krem kullanmakla falanda geçmiyor çözümünüde araştırmadım
lazer tedavisi falan var da gerçekten buna para ayrılacak kadar önemli mi artık o durumda?

• +1
Reactions: honorv2
lazer tedavisi falan var da gerçekten buna para ayrılacak kadar önemli mi artık o durumda?
kisisel bi sey ama degil bence hocam guzel durduklarini dusunuyorum

• +1
Images 13

Böyle olursun

• JFL
  • Woah
Reactions: honorv2 and Yagiz8928
bu kadar deri de sarkmaz heralde amk
aslında çok yavaş bi şekilde cutlarsan bişey olmaz diye biliyorum ama elbet orda burda biryerde deri sarkar

• +1
aslında çok yavaş bi şekilde cutlarsan bişey olmaz diye biliyorum ama elbet orda burda biryerde deri sarkar
yağ dağılımım düzgün. her yerim yağlı bu bfye dışarıdan belli bir göbeğim yok mesela. boyum da uzun olduğundan dolayı çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum.