yks hardwork kazandırır 🤓

jsbera

jsbera

Bookmarked
hayır dostum hardwork yaparak yksde istediğin üniyi ilk senende yaparak kazanamazsın. herşeyin hardwork olmadığını ilk senede istediğin üniyi kazanmanın yolunun mantıklı çalışmak olsa bile 105 iq altında olduğun sürece son seneni full dersle geçirsen bile kazanamazsın :)

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Maxillular, Thrill, wills and 6 others
ve türkiyede üniyi bitirsen bile "büyük ihtimalle" bitirdiğin bölüme uygun iş bulamayacaksın, bunun yerine iş bulmak/para kazanmak için alternatif çözümler üretmen gerekiyor

• +1
Reactions: Thrill, jsbera, Serialsuicide and 5 others
ve türkiyede üniyi bitirsen bile "büyük ihtimalle" bitirdiğin bölüme uygun iş bulamayacaksın, bunun yerine iş bulmak/para kazanmak için alternatif çözümler üretmen gerekiyor
ona birşey diyemem torpil vardır vs. bir akıllılık sahtekarlık yapar binlercenin önüne falan geçebilirsin belki ama yks bu bahsettiklerim için önlenilemeyen bir baraj.

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, wills and 4 others
Iq cope bence testler sadece örüntü ve problem çözme yeteneği ölçüyor iq bu kadar sınırlı birs sey degil küçükken 12 yaşında fln rehberlik araştırma merkezine götürmüşlerdi orda girmiştim sınava

• +1
Reactions: balve and Thrill
Yaş ilerledikçe girilen testlerde de değişik sonuçlar çıkıyor sanırım @ZerefDragnee1l ilk sınavda 143 sonrakinde 130 fln çıkmistin sen hatırladığım kadarıyla yalnıssam duzelt

• +1
Reactions: Thrill
Bende yapılan iq testinde 130 çıkmıştım ama yine eşek g8bi çalışıyom yksye çok bi anlamı yok zekanın bu sınavda. Sınav tamamen ezber sorgulamasindan ibaret kreatif birseyler yok hic

• +1
TATLIOŞ ADAM YERİM SENİ :)

• JFL
Reactions: Thrill, dogu and Trenmaxx1
cope bence yks basit ama uğrastırıcı bi sınav

• +1
  • JFL
Reactions: annenisikeyim, Thrill, Ashoimex and 6 others
cope bence yks basit ama uğrastırıcı bi sınav
Sırf seni bulmak için izmirde üni kazanıp gelecem kampüsteki sürme süren yeşil gözlü çocuk diye bulacam

• JFL
Reactions: Thrill, Kayra139, Auchelius and 1 other person
her şey sıkı çalışma

hiç biriniz günde en az 8 saat %100'ünüzü verip çalışamazsınız

odak süreniz sikildi deneseniz verim bile alamazsınız

allahtan babam yks senesi bilgisayarımı telefonumu satmıştı

• +1
Reactions: Trenmaxx1, Thrill, Ameliyat Masası and 2 others
Bende yapılan iq testinde 130 çıkmıştım ama yine eşek g8bi çalışıyom yksye çok bi anlamı yok zekanın bu sınavda. Sınav tamamen ezber sorgulamasindan ibaret kreatif birseyler yok hic
bazı kısımlar öyle tabi ama hepsini ezberlicem diyorsan o da büyük bir başarı gözüm de birde sahip olduğun odak süresi o sıra sinir sistemini yorup yormadığın vb. tüm etkenleri katınca normal iq'ne göre 13 sayı bile geri atabiliyormuş o yüzden öyle çıkmasını normal görüyorum toplam çıkanların ortalamasını almak mantıklı olur

• +1
Reactions: Thrill and Trenmaxx1
her şey sıkı çalışma

hiç biriniz günde en az 8 saat %100'ünüzü verip çalışamazsınız

odak süreniz sikildi deneseniz verim bile alamazsınız

allahtan babam yks senesi bilgisayarımı telefonumu satmıştı
lgs zamanı bilgisayar oynamıyordum, tuşlu telefon kullanıyordum en son o zaman çok fena çalıştığımı hatırlıyorum harbi hayatın başka oluyor sosyal medya kullanmadığın zaman sosyal konuşmalar daha çok sarıyor hemen sıkılmıyorsun iş, ders için genel olarak performansın vb kısacası life upgrade yiyorsun aq azımsanacak kadar bile değil

• +1
Reactions: Thrill and Atsizz
lgs zamanı bilgisayar oynamıyordum, tuşlu telefon kullanıyordum en son o zaman çok fena çalıştığımı hatırlıyorum harbi hayatın başka oluyor sosyal medya kullanmadığın zaman sosyal konuşmalar daha çok sarıyor hemen sıkılmıyorsun iş, ders için genel olarak performansın vb kısacası life upgrade yiyorsun aq azımsanacak kadar bile değil

• +1
e baba kendin deneyimlemişsin ne diye sıkı çalışma değil diyorsun

• +1
Reactions: Thrill and Ameliyat Masası
yks kadar bos bise yok almanca ogren abitur fln yap aq

• +1
Reactions: maarda, Thrill, Serialsuicide and 2 others
hayır dostum hardwork yaparak yksde istediğin üniyi ilk senende yaparak kazanamazsın. herşeyin hardwork olmadığını ilk senede istediğin üniyi kazanmanın yolunun mantıklı çalışmak olsa bile 105 iq altında olduğun sürece son seneni full dersle geçirsen bile kazanamazsın :)
yok amk dünyanın en retarded elemanlarının derece yaptığını gördüm.
benim sıralamam da tam derece sayılmaz ama iyi diyebilirim, kendim de öyle çok üstün zekalı değilim

• +1
Reactions: Thrill, jsbera and Ameliyat Masası
Ben sayısalda iyi sıralama yaptım ama bence zeka ve çalışmanın korelasyonu gibi bir şey ya sonuç. %25 zeka %75 çalışma derdim yks için. Elbette üstün zekalı biri çok basit halleder ama ortalama zekada olan bir insan günde oturup 4 saat çalışsa çok rahat sayısal ilk 50k yapabiliyor olmalı bu dönemde. Çalışmadan kastım da oturup çalışma. Öyle dershanede sikko inkılap tyt derslerine girip hocalardan bisik öğrenememe değil. Kendi başına full odak 4 saat çalışma ile diyorum

• +1
Reactions: Thrill, jsbera and Kayra139
e baba kendin deneyimlemişsin ne diye sıkı çalışma değil diyorsun
Lgs ile yks arasi dağlar kadar fark olduğunu bildiğim için böyle bi yorum yaptım yks bambaşka birşey

• +1
Reactions: Thrill and Trenmaxx1
Matrixten kaçmamız lazım diye düşünüyorum dostlar. maardayla tişört satma planımız var bilgilendireceğim.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill and jsbera
YALAN SOYLUROAMK

• JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide and jsbera
  • +1

Attachments

• indir (5).jpeg
    indir (5).jpeg
    9.1 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: flows5991 and Thrill
yks kadar bos bise yok almanca ogren abitur fln yap aq

sen biliyon galiba nasıda konuşuyo oğluşum

• JFL
Reactions: Auchelius, Atsizz, Thrill and 3 others
  • +1
Reactions: Thrill and Serialsuicide
lipoyu seviyordum da sevmemem gerekiyormus :lul::lul::lul::lul:

• +1
  • +1
Reactions: maarda and Thrill
niye atıyon ki aq
gerizekalı adam eski side fotomla ai'a ben bir incelim dedirten video yaptirmis buraya atmis replemisim diye hemen de agliyon yaziyon amk kanka bu yuzsuzluk saqqa mi gelip bana iki dakikada bir pm atıp kanka sunu nasıl cozcem kanka bunu nasıl cozcem diye aglayan adamsın mal mal tripleniyon simdi son postlarda

• +1
Reactions: maarda and Thrill
gerizekalı adam eski side fotomla ai'a ben bir incelim dedirten video yaptirmis buraya atmis replemisim diye hemen de agliyon yaziyon amk kanka bu yuzsuzluk saqqa mi gelip bana iki dakikada bir pm atıp kanka sunu nasıl cozcem kanka bunu nasıl cozcem diye aglayan adamsın
Yardım istemekte suç olmuş aq%0.001 ghkcu gatekeep için sağol

Soruma hala cevap vermedın niye attın ki kendini tired olarak

• +1
Yardım istemekte suç olmuş aq%0.001 ghkcu gatekeep için sağol

Soruma hala cevap vermedın niye attın ki kendini tired olarak
yardım istediğin adamın sonra arkasından/yüzüne mal mal seyler soylemek suc kanka sanki

%2 ghkcu serum ungatekeep icin sagol dicektin snrm

• +1
1770834144056
linkini de atmışım sanki:forcedsmile:

• +1
yardım istediğin adamın sonra arkasından/yüzüne mal mal seyler soylemek suc kanka sanki
Arkandan birşey demem liposta haksız da yüzünü zamanında atmanın mantıklı birşey olduğunu düşünmüyorum knk sonuçlarına katlancan aq kimsenin kim olduğu bilinmediği site bu
Eyw accutane 2.ay hala

• +1
Reactions: Deleted member 124121 and Thrill

Topical cope degil mi

• +1
Reactions: Auchelius and Thrill
Gatekeepledigin%0.01i ungstekeep attığın için sağol dedim zaten vermedın demedim chatte vermedin mi bide aq
kanka cümlelerin o kadar bozuk ki sanki laf atıyormussun gibi okunuyor aq

• +1
%0.001 ghkcu gatekeep için sağol
bunda sanki cok dusuk ghkcu iceren bir seyi ungatekeeplemisim de bir de tesekkur istiyormusum gibi yazmısın aq

• +1
  • +1
Reactions: Thrill and Deleted member 124121
Arkandan birşey demem liposta haksız da yüzünü zamanında atmanın mantıklı birşey olduğunu düşünmüyorum knk sonuçlarına katlancan aq kimsenin kim olduğu bilinmediği site bu
lipos da buraya attığı için sonuclarina katlandi oldu bitti zaten yan carla gelir spamlar yuzumu canı falan sıkılırsa

• +1
  • JFL

Users who are viewing this thread

Back