YKS İlk 10k ve Almanya Üni soru cevap

susisesi

susisesi

quadruple mixed ethnic soup
Normalde thread aççam demiştim baya bi kişi de yazdı ne zaman aççan diye ama aşırı üşendim thread yazmakla uğraşıcak vaktim de yok burdan sorabilirsiniz her şeyi

2024 YKS say 10k
2024 eylülden beri Almanya’da bilgisayar okuyorum
2006 lıyım

• +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, Aven, yadih and 7 others
Normalde thread aççam demiştim baya bi kişi de yazdı ne zaman aççan diye ama aşırı üşendim thread yazmakla uğraşıcak vaktim de yok burdan sorabilirsiniz her şeyi

2024 YKS say 10k
2006 lıyım
nasıl çalıştın? nasıl bu kadar verimli çalıştın günde 3 saatte?

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Kayra139, Auchelius and 3 others
nasıl çalıştın? nasıl bu kadar verimli çalıştın günde 3 saatte?
Güzel bir temelim vardı, hayatımda hiç çok aşırı çalıştığım bir dönem olmamıştı ama hayatım boyunca hep dersi dinledim. Temel varsa günde 3 saat yeter de artarda (tabii arada denemeleri eklemek de lazım)

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Serialsuicide
stimulant vs kullandin mi?

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius and Serialsuicide
stimulant vs kullandin mi?
3-4 defa o zamanlarki sevgilimin ritalinini denemiştim ama bana negatif etki yaptı. İlk aldığımda denemeden önce almıştım 90 net yaptığım dönemde 55 net yapmıştım. Bikere de matematik özel dersinden önce almıştım dersten çıkınca psikolojim bozulmuştu eve yürürken ağlamıştım.

• So Sad
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Kayra139, Serialsuicide and 1 other person
3-4 defa o zamanlarki sevgilimin ritalinini denemiştim ama bana negatif etki yaptı. İlk aldığımda denemeden önce almıştım 90 net yaptığım dönemde 55 net yapmıştım. Bikere de matematik özel dersinden önce almıştım dersten çıkınca psikolojim bozulmuştu eve yürürken ağlamıştım.
zaten dehb olanlar için o ilaç kırıp alcaktn

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Kayra139 and Serialsuicide
yarım ve çeyrek denediğimde oldu bu bahsettiğim etkiler
sana göre deglmiş zaten normalde dehb tanısı olanlar kullanmalı concerta denedin mi

• +1

2024 YKS say 10k
2006 lıyım
almanyada boy ortalaması nasıl

• +1
Reactions: jsbera, Duck Eats Bagel and -BayHarbourButcher
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Yagiz8928 and Duck Eats Bagel
  • +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel and Kayra139
kızlar nasıl türkiyeye göre

• +1
Reactions: Kayra139
Bu ne aq lavuk 187 sevgilisi var almanyada okuyor böyle hayatın allahını ekmeğini sikim

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: jsbera, Auchelius, Yagiz8928 and 8 others

2024 YKS say 10k
2006 lıyım
La Sağ ol iyi oldu

• +1
  • So Sad
Reactions: Yagiz8928, Duck Eats Bagel and reanrao

2024 YKS say 10k
2006 lıyım
yks 10k başarın ile mi almanyada okuyorsun yoksa ayrı sınavlar sayesinde mi
toefl vb ne sinavina girdin
burs konusunda ne bursu alıyorsun başarın sayesinde mi yoksa ailen zengin ve ordami okutuyorlar parayla

• +1
yks 10k başarın ile mi almanyada okuyorsun yoksa ayrı sınavlar sayesinde mi
toefl vb ne sinavina girdin
burs konusunda ne bursu alıyorsun başarın sayesinde mi yoksa ailen zengin ve ordami okutuyorlar parayla
Yks ile aynı bölüme yerleşmemi istediler mesela 300k yapıp burda kimya okuyan arkadaşım da var.

Almanca için DSD-2 Sınavına İngilzice için IELTS girdim Almanca C1 İngilizce C2

Almanya dan burs alıyom

• +1
  • Love it
Reactions: Kayra139 and Duck Eats Bagel

2024 YKS say 10k
2006 lıyım
cope üniversite kimsenin umrunda değil

• JFL
Reactions: Serialsuicide

2024 YKS say 10k
2006 lıyım
Amunakoyum sayısal 10k ing c2 Almanca c1 by kadar donanımı nerde kazandın yksye çalışırken mi hallediyordun

• +1
Reactions: why not me?, Auchelius and Serialsuicide
Amunakoyum sayısal 10k ing c2 Almanca c1 by kadar donanımı nerde kazandın yksye çalışırken mi hallediyordun
harbi amk 10 yaşından beri mi çalışıyodun

• +1
Reactions: why not me?, Auchelius and jsbera
  • JFL
Reactions: why not me?, Auchelius and Serialsuicide
almanca ortaokulda başladım ingilizce internet falan filan öğrendim dil belgelerini 11 de almıştım zaten. 12 de yks dışında bi bok çalışmadım

almanca ortaokulda başladım ingilizce internet falan filan öğrendim dil belgelerini 11 de almıştım zaten. 12 de yks dışında bi bok çalışmadım
Yksye sadece 12de mi çalıştın

ya duymadiniz mi adam hep dersi dinledim diyor
over yani sizin icin 3 saat calisma yolu falan yok sihirli method yok
oturun calisin yoksa over

• +1
Reactions: Serialsuicide
ya duymadiniz mi adam hep dersi dinledim diyor
over yani sizin icin 3 saat calisma yolu falan yok sihirli method yok
oturun calisin yoksa over
Istikrarli ve stabil çalışıyorum kanka da niye bu kadar yükseldin soru sorduk aq :lul:

• +1
Reactions: jauscope
bana gh getirir misin

Yks amaçlı sadece 12 de çalıştım. Sporu falan bırakmıştım (büyük hata bırakmayın sakın) Konularla alakam falan vardı hep ama yani deneme tarzı çalışmalara falan 12 de başladım

• +1
Reactions: jsbera
bana gh getirir misin
kendime almayı düşünüyom toz olduğundan sıkıntı olmazda alman polisi yüzünden üniden atılırsam yarra fena yerim hayatım mahvolur

Istikrarli ve stabil çalışıyorum kanka da niye bu kadar yükseldin soru sorduk aq :lul:
STABIL MI CALISIYON? HIGH MOTOR UNIT ACTIVATION

2024 YKS say 10k
2006 lıyım
Orda insanlarla nasıl anlaşıyorsun yanlızlık çekmedin mi/ gelsem bizde bi el atar mısın

Orda insanlarla nasıl anlaşıyorsun yanlızlık çekmedin mi/ gelsem bizde bi el atar mısın
Şu an üninin 3. dönemindeydim. 1. dönemi tamamen depresyondaydım, tanıdığım 0 kişi vardı ve hayat korkunçtu, ruh hastası eski sevgilimle uğraşıyordum bir yandan ve gerçekten hayatımın en kötü zamanı açık ara farkla 1. dönemimdi. 2. dönemin başında Türklerle tanıştım, yks geç açıldığından oryantasyonlara katılamamıştım ama 2. dönem hem Alman hem Türk pek çok arkadaş edindim ve o noktadan sonra her şey yoluna girdi.

Şu an üninin 3. dönemindeydim. 1. dönemi tamamen depresyondaydım, tanıdığım 0 kişi vardı ve hayat korkunçtu, ruh hastası eski sevgilimle uğraşıyordum bir yandan ve gerçekten hayatımın en kötü zamanı açık ara farkla 1. dönemimdi. 2. dönemin başında Türklerle tanıştım, yks geç açıldığından oryantasyonlara katılamamıştım ama 2. dönem hem Alman hem Türk pek çok arkadaş edindim ve o noktadan sonra her şey yoluna girdi.
Nd isek çok sıkıntı olur mı

Users who are viewing this thread

Back