Yks senesi

jsbera

jsbera

Bookmarked
Yks senesinden korkuyorum gelen geçen descend yiyor yemeyen yok amk gandy ppli bayharbourbutcher bile lowclden descend yemiş yks senesi gelince hltn olacam galiba

• +1
  • JFL
Reactions: kurdistan, Thrill, Trenmaxx1 and 1 other person
yks senesi 130kg oldum:)

• Woah
Reactions: kurdistan, Thrill, Deleted member 277275 and 1 other person
Ben zayiflarim heralde amk is yks that serious?
ben hep kiloluydum lise basi bi kilo vermistim profesyonel voleybol oynuyodum bıraktım fln ders çalışırken de haribo yeme alışkanlığım vardı hepsi üst üste gelinde yarra yedim

• +1
Reactions: kurdistan, Thrill, jsbera and 1 other person
ben hep kiloluydum lise basi bi kilo vermistim profesyonel voleybol oynuyodum bıraktım fln ders çalışırken de haribo yeme alışkanlığım vardı hepsi üst üste gelinde yarra yedim
Voleybol sarıyo muydu hep oynamak istemişimdir takımda

• Hmm...
  • +1
Reactions: kurdistan and Thrill
Ama bizim dershanede bi voleybolcu var takımda oynuyo adam östrojen bombası sesindende anlaşılıyo ve kızlarla takiliyo sadece bizle sohbet bile acmio aq

• +1
Voleybol sarıyo muydu hep oynamak istemişimdir takımda
çok büyük haloydu okuldaki tek erkek voleybolcu olmam. Ben çok seviyodum ama iyi bir seviyede oynamak için yıllarını vermen gerekiyo

• +1
Yks senesinden korkuyorum gelen geçen descend yiyor yemeyen yok amk gandy ppli bayharbourbutcher bile lowclden descend yemiş yks senesi gelince hltn olacam galiba
Elim ayağım bağlı amk looksmax yapamıyom tek yaptığım şey cilt bakimi tret kirpik serumu fln sınav bitsin asıl o zaman başlıyorum descend yemedim ama ilerleme katedemiuom aq

• +1
çok büyük haloydu okuldaki tek erkek voleybolcu olmam.
Bende tek boksordum de herkes bana serseri pezo diye bakıyordu ise yaramadi sanki :feelsuhh:
Ben çok seviyodum ama iyi bir seviyede oynamak için yıllarını vermen gerekiyo
Evette bazi seçmelerde 180 jstu topu vuramasa bile alıyorlarmış diye duydum arkadaştan 180 altı direkt yollamislar

• +1
Elim ayağım bağlı amk looksmax yapamıyom tek yaptığım şey cilt bakimi tret kirpik serumu fln sınav bitsin asıl o zaman başlıyorum descend yemedim ama ilerleme katedemiuom aq
Peptid falan mı baslayacan ne güzel bakimini yapıyon işte ascend yolun nasıl ji

• +1
Reactions: kurdistan, Thrill and Trenmaxx1
  • +1
Reactions: kurdistan, Thrill and jsbera
Yks senesini ne zannediyorsunuz olum siz? Başka bir yere gitmek zorunda kalıp büyük bir beslenme değişimi yaşamamız haricinde herhangi bir tehlike olmaz.

• +1
Reactions: kurdistan, sanktWiecz and Thrill
Yks senesini ne zannediyorsunuz olum siz? Başka bir yere gitmek zorunda kalıp büyük bir beslenme değişimi yaşamamız haricinde herhangi bir tehlike olmaz.
bende ondan bahsediyom aq

• +1
Reactions: kurdistan, Thrill and BugraSA
Bende tek boksordum de herkes bana serseri pezo diye bakıyordu ise yaramadi sanki :feelsuhh:

Evette bazi seçmelerde 180 jstu topu vuramasa bile alıyorlarmış diye duydum arkadaştan 180 altı direkt yollamislar
takimina gore degisir ben cidden turnuvalara giden iyi bi takimdaydim. Okul takımı vs yoktu ztn okul takimi olan okullarda direkt giriyon ztn

• +1
Reactions: kurdistan, jsbera and Thrill
ben kendimi sürekli ders çalışmasam bile sınav senem spora gitmemeliyim fln diye şartlıyodum. evde oturup ders çalışmıyodum ama spora gidersem kötü hissediyosum ders çalışmam lazım diye öyle bi mal ergenliğime denk gelmişti

• +1
Reactions: Thrill and BugraSA
Buraya girdiğine göre ingilizce biliyosundur yurt dışında üniversite ara bir yere kapağı at

• +1
Reactions: kurdistan
ben kendimi sürekli ders çalışmasam bile sınav senem spora gitmemeliyim fln diye şartlıyodum. evde oturup ders çalışmıyodum ama spora gidersem kötü hissediyosum ders çalışmam lazım diye öyle bi mal ergenliğime denk gelmişti
Şimdi yks senen olsa en çok nelere dikkat ederdin özellikle?

• +1
Reactions: kurdistan
Buraya girdiğine göre ingilizce biliyosundur yurt dışında üniversite ara bir yere kapağı at
Amerika vatandaşlığım var da başvurular geçen sene subatti orda okumak için Şimdide gidemem

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: Trenmaxx1, kurdistan, Serialsuicide and 1 other person
Amerika vatandaşlığım var da başvurular geçen sene subatti orda okumak için Şimdide gidemem
ayn kral subforumdaki herkes amerika vatandaşı herkes zengin bi siktirin larpınızı sikiyim

• JFL
Reactions: kurdistan and Atsizz
  • JFL
Reactions: BugraSA, kurdistan, jsbera and 1 other person
ayn kral subforumdaki herkes amerika vatandaşı herkes zengin bi siktirin larpınızı sikiyim
Zengin değilim ki olm Amerika'da doğdum bi inanıp inanmaman birşeyi degistiemicek benim için çözüm yollarıma engel olma yeter

• +1
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, kurdistan and Serialsuicide
adam gibi programı tutarsan sorun olmaz (ders/spor/beslenme...) ,ben hergun neredeyse spora giderdim her gün dışardaydım sınav yokken cilt coloring sağlık bokları gereksiz iyiydi şimdi haftada 1 falan çıkıyorum 0 spor 3-4 aydır düzgün beslenmiyordum düzgün uyumuyordum illa cilt göz altları sikilir bf yükselir şimdi adam etmeye basladım beslenmeyle uykuyu

• Love it
  • +1
Reactions: BugraSA and jsbera
adam gibi programı tutarsan sorun olmaz (ders/spor/beslenme...) ,ben hergun neredeyse spora giderdim her gün dışardaydım sınav yokken cilt coloring sağlık bokları gereksiz iyiydi şimdi haftada 1 falan çıkıyorum 0 spor 3-4 aydır düzgün beslenmiyordum düzgün uyumuyordum illa cilt göz altları sikilir bf yükselir şimdi adam etmeye basladım beslenmeyle uykuyu
Bol sanslar

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
Bol sanslar
Şansa ihtiyacım yok evlad.
1768419078473

• Woah
Reactions: jsbera

Users who are viewing this thread

Back