YOKLUĞUM VARLIĞIM BİR.

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
DÜNÜM YOK YARINIM SIIIIIIIIIIIIIIR NASIL INANIRIM SANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BU YÜREK AĞIR BANAA
SEVGİN ÖYLE UZAKLARDA
NEFES ALSAN DA YANIMDA

• +1
Reactions: Kayra139, pashanimair, Auchelius and 1 other person
1756563357212

SEVMESEN DE BENİ ÖZLEDİM SESİNİ GİT DESEM DE YİNE GİTMESEN 💔

• +1
bu tr subforumuna yaptığım son kıyak falan ama muhtemelen yine kendimi tutamam atarım bir şeyler

• +1
BU AŞK FAZLA SANA
1756563506021

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and Resistance.
sagol kanka cok gizli yerlerden cok gizli bilgileri cikarip bizi nasiplendirdigin icin

• JFL
  • +1
Reactions: yadih, Zodiac, why not me? and 4 others
sagol kanka cok gizli yerlerden cok gizli bilgileri cikarip bizi nasiplendirdigin icin
kimsenin götü araştırmaya yetmiyor çoğu kişi hangi araştırmalara bakmam lazım diye soruyor seni niye ignorelamışım diye düşünüyordum hatırladım şimdi aptal orospu evladı :lul:

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, pashanimair, Auchelius and 1 other person
kimsenin götü araştırmaya yetmiyor çoğu kişi hangi araştırmalara bakmam lazım diye soruyor seni niye ignorelamışım diye düşünüyordum hatırladım şimdi aptal orospu evladı
sagol kanka
kanka ungatekeep kanka
millet arastirmiyo kanka

• +1
Reactions: pashanimair
sagol kanka
kanka ungatekeep kanka
millet arastirmiyo kanka
1756564230147

316606'yı zagro ve ben dışında kaçınız biliyordu la orospu çocukları sonra niye theoretical compoundları söylemiyon gatekeep atıyon diye instada burda ağlıyorlar ragebaitini siktirtme aptal orospu çocuğu

• +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
View attachment 4066658
316606'yı zagro ve ben dışında kaçınız biliyordu la orospu çocukları sonra niye theoretical compoundları söylemiyon gatekeep atıyon diye instada burda ağlıyorlar ragebaitini siktirtme aptal orospu çocuğu
o ananin amina geri dondururum seni efecim yarragimda degil peptidmis oymus buymus emin ol ihtiyacim yok boylr seylere
sen arastirma yapmaya devam et

• +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
o ananin amina geri dondururum seni efecim yarragimda degil peptidmis oymus buymus emin ol ihtiyacim yok boylr seylere
sen arastirma yapmaya devam et
ihtiyacın yoksa gelip aptal aptal öğrenmeye çalışanlara bir şeyler yazmayacaksın am hoşafı tek amacı evde 31 cekip millete ragebait atmak olan orospu cocugunun tekisin ismimi soylemenin amacını anlamadım instada zaten kendim kocaman yazmısım EFE diye :D ?

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
ihtiyacın yoksa gelip aptal aptal öğrenmeye çalışanlara bir şeyler yazmayacaksın am hoşafı tek amacı evde 31 cekip millete ragebait atmak olan orospu cocugunun tekisin ismimi soylemenin amacını anlamadım instada zaten kendim kocaman yazmısım EFE diye :D ?
geçen gelip cildim çok kötü diye ağlıyordu la bu FSAÖFKASNMFNMSAJKFNASJKFJASK GELMİŞ ŞİMDİ İHTİYACIM YOK DİYOR

• +1
ismini soylememe neden bu kadar sinirleniyon knk sakin

• +1
geçen gelip cildim çok kötü diye ağlıyordu la bu FSAÖFKASNMFNMSAJKFNASJKFJASK GELMİŞ ŞİMDİ İHTİYACIM YOK DİYOR
aynen cildim cok kotu diye agliyordym simdi geldim ihtiyacim yok diyorum
ben de senin gibiydim 13 14 yaslarinda anliyorum seni

• +1
aynen cildim cok kotu diye agliyordym simdi geldim ihtiyacim yok diyorum
ben de senin gibiydim 13 14 yaslarinda anliyorum seni
1756565373923

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
1756565410701

• +1
normie ezik orospu çocuğu seni

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and orhanhic
hicbirine ihtiyacim kalmadi
AMFKJLASNMFKJNSAFNASJKFNEWTMJKWEFNGKJEMFASEMFLKSAMFŞLMEWFLK NMEDAKLFNMEKSDJŞFGNMKJWSRDNGKLJEWSNGFKLENWFTJKLEWSNFKNWELKJFNWSEKLJFGNSDKLJGNLKSJEDNGKLJEWNTGJKEMFGLKSDÖFLŞKEWMFŞJKOIEMWIJOŞKFWEMRIVJEWNMTIÖJRENVTUHÖSERNÖTVUHAREÖNÇTVHUÇNSRETJHÖÖNÇSRETVÖNÇAERWTVÖNAREHTVA

• +1
saldırı amaclı degil ama bu burda postrlandı diye hatırlıyorum

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and ZerefDragnee1l
oğlum kendinle bu kadar çelişme la bari

• +1
dokuzuncu sinif icin cok heyecanliyim

• JFL
  • Woah
  • +1
Reactions: BugraSA, pashanimair and ZerefDragnee1l
saldırı amaclı degil ama bu burda postrlandı diye hatırlıyorum
ben görmedim kanka onun icin attım sorup duruyorlardı sorduklarına göre millet de görmemiş

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and auitistsurvior
amk narsist misin

• +1
vicut kaldırana kadar accutane atmak water

psikiyatri pskikoloji copelayanlar icin acid

cogu arastırma istorenin kremi ve accutane haplarının photo yaslanmada bir fark olmadıgını gosteriyor

anti aging icin accutane hapı atın her aksam bide kremmi surecegim kardesim??? sen beni kim sanıyıyorsun isimiz var gucumuz var matemaitk cuckworkumu yapmam lazım yani

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and orhanhic
bu sivilce için değil mi herkes biliyor zaten?
ne diyorsun kanka growth plate etkisi konuşuluyor her yerde onun için attım amk

• +1
Reactions: Kayra139 and whoishe
ne diyorsun kanka growth plate etkisi konuşuluyor her yerde onun için attım amk
yav yavşak yavşak konuşmasana düzgünce soru soruyorum amına koyayım nerden bileyim ben growth araştırmadım

• +1
Reactions: Kayra139
yav yavşak yavşak konuşmasana düzgünce soru soruyorum amına koyayım nerden bileyim ben growth araştırmadım
growth araştırmak ile ne alakası var amk okuma yazman yok mu threade atılanların embedlarını okusan yetiyor aq
1756566243633

• +1
Reactions: whoishe
  • JFL
Reactions: Kayra139 and ZerefDragnee1l
bu hapı kullanmak ergenlikte boy uzamasını engelleyip plakları kapatıp kemikleştiriyormuş doğru mudur
BİRADER TAŞŞAK MI GEÇİYON ARAŞTIRMA ATMIŞIM İŞTE ONUNLA İLGİLİ AMK OKUSANA

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139 and whoishe
  • JFL
Reactions: Kayra139, Serialsuicide, Resistance. and 1 other person
DÜNÜM YOK YARINIM SIIIIIIIIIIIIIIR NASIL INANIRIM SANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BU YÜREK AĞIR BANAA
SEVGİN ÖYLE UZAKLARDA
NEFES ALSAN DA YANIMDA
sen yuksek ıhtımal buradan htn olarak cıkacaksın

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
sen yuksek ıhtımal buradan htn olarak cıkacaksın
eyw kanka gecen orgda rate actik hmtn mmtn rate yedim ama fotolar biraz uncannydi şimdi coloringi az çok düzelttim bir de her gün geçtikçe yüzüm az çok geliştiği için ve accutaneden burun küçüldüğü dudak daha iyi hale geldiği için belki daha solid hmtn rate yerim idk

• +1
Reactions: Kayra139 and Resistance.