D
Deleted member 114712
Iron
Evet sizce subhumanlık alameti midir yoksa amları sulanıyor diye mi bakamıyorlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben her okula gittiğimde hoşlandığim stacylite ile göz göze geliyorum. İlk olarak o bakıyor ama bakma sebebinin bana ilgi duyması yerine benim kadar çirkin biri ile ayni ortamda bulunmasının kendisinde yarattığı saskinlik nedeni ile olduğunu dusunuyorumEvet sizce subhumanlık alameti midir yoksa amları sulanıyor diye mi bakamıyorlar?
Sub alametidir.Evet sizce subhumanlık alameti midir yoksa amları sulanıyor diye mi bakamıyorlar?
Olm adam göz göze gelemiyom diyo sen luksmeks ozguven diyon adam subhumansa nasil bir looksmax yapabilir knk ya da özgüven işine yarayabilir mi?Sub alametidir.
Eskiden bende de öyleydi luksmeksden sonra duzeldi he bide özgüvenli olmak lazım suan hic tanimadigim kizlarla konusurken sorun yasamiyorum
Özgüven işine yaramaz tabiki ama htn+ olsa bile çekingen utangac bişey olursa cok şey kaçırır o anlamda soyledimOlm adam göz göze gelemiyom diyo sen luksmeks ozguven diyon adam subhumansa nasil bir looksmax yapabilir knk ya da özgüven işine yarayabilir mi?
Kanki gercek larpsiz boyunu cok merak ediyom pmden soylersen soz kimseye soylemeyecemYasanmadi
+++ Aynen dediğin hakkında bir thread yazdımÖzgüven işine yaramaz tabiki ama htn+ olsa bile çekingen utangac bişey olursa cok şey kaçırır o anlamda soyledim
174Kanki gercek larpsiz boyunu cok merak ediyom pmden soylersen soz kimseye soylemeyecem
Olum ben bakıyorum kızlar bakmıyor ne anlatıyonuz amk kıza sapık gibi kitlensem de gözünü kaçırıyor bakmadan uzaklaşıyor veya yüzünü ekşitiyor.Özgüven işine yaramaz tabiki ama htn+ olsa bile çekingen utangac bişey olursa cok şey kaçırır o anlamda soyledim
Ben öyle yapınca bakiyolar la umut ışığı mıOlum ben bakıyorum kızlar bakmıyor ne anlatıyonuz amk kıza sapık gibi kitlensem de gözünü kaçırıyor bakmadan uzaklaşıyor veya yüzünü ekşitiyor.![]()
Umut ışığıBen öyle yapınca bakiyolar la umut ışığı mı
Tipin çok kotudur o zaman kanka dediğim gibi önce tip olacak sonra özgüvenOlum ben bakıyorum kızlar bakmıyor ne anlatıyonuz amk kıza sapık gibi kitlensem de gözünü kaçırıyor bakmadan uzaklaşıyor veya yüzünü ekşitiyor.![]()
Tipim kötü değil ztn su yazdığım kizlarda da yaşanıyor olayUmut ışığı
ben çekingen utangaç değilimde istesem yapardım psikolojisi içindeyim bundan nefret ediyorum tam anlamıyla istemediğimde bi gerçek ama sosyal olarak baya şey kaybediyorum bide bi huy türedi gizemli erkek gizemli erkek kendini kimseye açma sigma male mentalitesiÖzgüven işine yaramaz tabiki ama htn+ olsa bile çekingen utangac bişey olursa cok şey kaçırır o anlamda soyledim
It's over.Tipin çok kotudur o zaman kanka dediğim gibi önce tip olacak sonra özgüven
Acilen NT maxxing ve social pillben çekingen utangaç değilimde istesem yapardım psikolojisi içindeyim bundan nefret ediyorum tam anlamıyla istemediğimde bi gerçek ama sosyal olarak baya şey kaybediyorum bide bi huy türedi gizemli erkek gizemli erkek kendini kimseye açma sigma male mentalitesiinsanlara iyice yabancılaştım bu aslında manipule konusunda iyi birşey insanları kolayca kandırabiliyorum ama sosyal olarak çok gerideyim amk özgüven var ama sosyallik yok bende
Ratelettin mi hiç kendini burda ne dediler?It's over.
ula bi sınıfa düştüm herifler o kadar normie mizahlar yapıyor ki ananın babanın yaptığı espriler gibi yapıyorlar muhabbet ediyoruzda hiç yakınlaşasım gelmiyor kızlarla kanka olucam en sonundaAcilen NT maxxing ve social pill
Şuan yapmazsan ilerde pişman olacaksın ki zaten pişmansın sigma male cart curt full artı full kendini kandırmak kolaya kaçmak cope.
Normie mizah=nt olmakula bi sınıfa düştüm herifler o kadar normie mizahlar yapıyor ki ananın babanın yaptığı espriler gibi yapıyorlar muhabbet ediyoruzda hiç yakınlaşasım gelmiyor kızlarla kanka olucam en sonunda
Reis geçen birine de önerdim sana da önereyim çare melatonin yada unisom 25mg uyku hapı (reçetesiz)Normie mizah=nt olmak
Uykum gelmiyo amina bir sure daha burdayım. Gerci ders calisacam uyumayacam
Yapabiliyorsan sınıf değiştir yada aralarına kaynasmaya calis rol yap NT hayattırula bi sınıfa düştüm herifler o kadar normie mizahlar yapıyor ki ananın babanın yaptığı espriler gibi yapıyorlar muhabbet ediyoruzda hiç yakınlaşasım gelmiyor kızlarla kanka olucam en sonunda
Normie mizah=nt olmak
SubmonkeyRatelettin mi hiç kendini burda ne dediler?
kıvanç tatlıtuğ gibi görünsen o yüzü farklı bir şekil alacaktı.Olum ben bakıyorum kızlar bakmıyor ne anlatıyonuz amk kıza sapık gibi kitlensem de gözünü kaçırıyor bakmadan uzaklaşıyor veya yüzünü ekşitiyor.![]()
Dün date e cıktıgım kıza sapık gibi kitlenmiştim kız arkadaşıda kerem kızı rahatsız ediyorsun demişti kızın yanındayken brutalOlum ben bakıyorum kızlar bakmıyor ne anlatıyonuz amk kıza sapık gibi kitlensem de gözünü kaçırıyor bakmadan uzaklaşıyor veya yüzünü ekşitiyor.![]()