Yolda veya okulda asla bir foidle göz göze gelememek veya foidlerin beni görmemesi

D

Deleted member 114712

Iron
Evet sizce subhumanlık alameti midir yoksa amları sulanıyor diye mi bakamıyorlar?

Evet sizce subhumanlık alameti midir yoksa amları sulanıyor diye mi bakamıyorlar?
Ben her okula gittiğimde hoşlandığim stacylite ile göz göze geliyorum. İlk olarak o bakıyor ama bakma sebebinin bana ilgi duyması yerine benim kadar çirkin biri ile ayni ortamda bulunmasının kendisinde yarattığı saskinlik nedeni ile olduğunu dusunuyorum

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Sub alametidir.
Eskiden bende de öyleydi luksmeksden sonra duzeldi he bide özgüvenli olmak lazım suan hic tanimadigim kizlarla konusurken sorun yasamiyorum

Sub alametidir.
Eskiden bende de öyleydi luksmeksden sonra duzeldi he bide özgüvenli olmak lazım suan hic tanimadigim kizlarla konusurken sorun yasamiyorum
Olm adam göz göze gelemiyom diyo sen luksmeks ozguven diyon adam subhumansa nasil bir looksmax yapabilir knk ya da özgüven işine yarayabilir mi?

Olm siz subhuman ne demek bilmiyorsunuz şu anda forumdaki aktif en çirkin adam bile high ltn falan. Rate sisteminde ne otistiklesmissiniz amk

• +1
  • Hmm...
Reactions: Hattab, Ashoimex and Mehmet Arga
Benim pfp high sub low ltn arası bişey mesela örnek

Olm adam göz göze gelemiyom diyo sen luksmeks ozguven diyon adam subhumansa nasil bir looksmax yapabilir knk ya da özgüven işine yarayabilir mi?
Özgüven işine yaramaz tabiki ama htn+ olsa bile çekingen utangac bişey olursa cok şey kaçırır o anlamda soyledim

• +1
Reactions: htnesmaxxing
Özgüven işine yaramaz tabiki ama htn+ olsa bile çekingen utangac bişey olursa cok şey kaçırır o anlamda soyledim
+++ Aynen dediğin hakkında bir thread yazdım

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Olum ben bakıyorum kızlar bakmıyor ne anlatıyonuz amk kıza sapık gibi kitlensem de gözünü kaçırıyor bakmadan uzaklaşıyor veya yüzünü ekşitiyor.:lul::lul::lul:

• +1
Olum ben bakıyorum kızlar bakmıyor ne anlatıyonuz amk kıza sapık gibi kitlensem de gözünü kaçırıyor bakmadan uzaklaşıyor veya yüzünü ekşitiyor.:lul::lul::lul:
Ben öyle yapınca bakiyolar la umut ışığı mı

• +1
Tipin çok kotudur o zaman kanka dediğim gibi önce tip olacak sonra özgüven

• So Sad
Reactions: Deleted member 114712
ben çekingen utangaç değilimde istesem yapardım psikolojisi içindeyim bundan nefret ediyorum tam anlamıyla istemediğimde bi gerçek ama sosyal olarak baya şey kaybediyorum bide bi huy türedi gizemli erkek gizemli erkek kendini kimseye açma sigma male mentalitesi 😎😎insanlara iyice yabancılaştım bu aslında manipule konusunda iyi birşey insanları kolayca kandırabiliyorum ama sosyal olarak çok gerideyim amk özgüven var ama sosyallik yok bende

Last edited:
  • JFL
ben çekingen utangaç değilimde istesem yapardım psikolojisi içindeyim bundan nefret ediyorum tam anlamıyla istemediğimde bi gerçek ama sosyal olarak baya şey kaybediyorum bide bi huy türedi gizemli erkek gizemli erkek kendini kimseye açma sigma male mentalitesi 😎😎insanlara iyice yabancılaştım bu aslında manipule konusunda iyi birşey insanları kolayca kandırabiliyorum ama sosyal olarak çok gerideyim amk özgüven var ama sosyallik yok bende
Acilen NT maxxing ve social pill
Şuan yapmazsan ilerde pişman olacaksın ki zaten pişmansın sigma male cart curt full artı full kendini kandırmak kolaya kaçmak cope.

• +1
Reactions: angrybirds
Acilen NT maxxing ve social pill
Şuan yapmazsan ilerde pişman olacaksın ki zaten pişmansın sigma male cart curt full artı full kendini kandırmak kolaya kaçmak cope.
ula bi sınıfa düştüm herifler o kadar normie mizahlar yapıyor ki ananın babanın yaptığı espriler gibi yapıyorlar muhabbet ediyoruzda hiç yakınlaşasım gelmiyor kızlarla kanka olucam en sonunda

• +1
ula bi sınıfa düştüm herifler o kadar normie mizahlar yapıyor ki ananın babanın yaptığı espriler gibi yapıyorlar muhabbet ediyoruzda hiç yakınlaşasım gelmiyor kızlarla kanka olucam en sonunda
Normie mizah=nt olmak

Uykum gelmiyo amina bir sure daha burdayım. Gerci ders calisacam uyumayacam

• +1
Normie mizah=nt olmak

Uykum gelmiyo amina bir sure daha burdayım. Gerci ders calisacam uyumayacam
Reis geçen birine de önerdim sana da önereyim çare melatonin yada unisom 25mg uyku hapı (reçetesiz)

Yapabiliyorsan sınıf değiştir yada aralarına kaynasmaya calis rol yap NT hayattır
Normie mizah=nt olmak

kıvanç tatlıtuğ gibi görünsen o yüzü farklı bir şekil alacaktı.

böyle düşünüp acı çekiyorsun değil mi?

• +1
Reactions: Deleted member 114712
Dün date e cıktıgım kıza sapık gibi kitlenmiştim kız arkadaşıda kerem kızı rahatsız ediyorsun demişti kızın yanındayken brutal

Users who are viewing this thread

Back