Yoruldum

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

Misogynist who jerks off to women
Tek isteğim mutlu olmaktı, tek istediğim huzurlu olmaktı, keşke hiç doğmasaydım. :feelscry:

• So Sad
  • +1
Reactions: why not me?, Resistance., nevaevametheratall and 4 others
It's not over, because it never started

• +1
Reactions: swaggy and Auchelius
Mentalpill so brutal.

Benim avideki adam(haruma miura) 30 yasinda 2020 de evinde ölü bulundu intihar etmisti kendisi sebebini tam bilmiyorum ama bazi kisiler ajanslarin ve ailesinin ona yaptigi baskiyi kaldirmadigindan diyor adam parasi vardi üne sahipti sevenleri vardi genede mentali dayanmadi intihar etti bi sebepten dolayi.(kendisi aktördü ve animelerin live action‘unu yapiyordu.).

• +1
  • So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak, swaggy, deathisseks and 1 other person
Mentalpill so brutal.

Benim avideki adam(haruma miura) 30 yasinda 2020 de evinde ölü bulundu intihar etmisti kendisi sebebini tam bilmiyorum ama bazi kisiler ajanslarin ve ailesinin ona yaptigi baskiyi kaldirmadigindan diyor adam parasi vardi üne sahipti sevenleri vardi genede mentali dayanmadi intihar etti bi sebepten dolayi.(kendisi aktördü ve animelerin live action‘unu yapiyordu.).
Olayı biliyordum ve bu olay bana cidden görünüşün herşey olmadığını düşündürtüyor, 2 gün önce dışarıda yürürken el ele tutuşan bir çift gördüm, her ikisi de aynı boydaydı ve şişmandılar mutlu görünüyorlardı, o günden beridir cidden kişilik ve mentali kabullenmeye başladım çünkü cidden görünüş benim geçmiş acılarımı düzeltmeyecek, bak mesela Vasiliy'nin haline bak adamın bizden farkı yok şuan görünüş boy fizik her şey var adam filimlerde oynadı ama bak şuan nerede.

• +1
Reactions: ayisiken, swaggy and Auchelius
Olayı biliyordum ve bu olay bana cidden görünüşün herşey olmadığını düşündürtüyor, 2 gün önce dışarıda yürürken el ele tutuşan bir çift gördüm, her ikisi de aynı boydaydı ve şişmandılar mutlu görünüyorlardı, o günden beridir cidden kişilik ve mentali kabullenmeye başladım çünkü cidden görünüş benim geçmiş acılarımı düzeltmeyecek, bak mesela Vasiliy'nin haline bak adamın bizden farkı yok şuan görünüş boy fizik her şey var adam filimlerde oynadı ama bak şuan nerede.
verdiğin örnek gibi 2 şişman kişi beraber olabilir ama o sen şişman kadınla çıkarmısin sanmıyorum çünkü kendine yediremezsin ve daha iyisini hak ettiğini düşünürsün
çirkinsen ve kendi looksmatchine okeysen rahat birini bulursun bence
ama çoğu kişi daha iyisini istiyor elindekiyle yetinemiyor

• +1
  • So Sad
Reactions: why not me?, Auchelius and Misogynist_Maxxer
verdiğin örnek gibi 2 şişman kişi beraber olabilir ama o sen şişman kadınla çıkarmısin sanmıyorum çünkü kendine yediremezsin ve daha iyisini hak ettiğini düşünürsün
çirkinsen ve kendi looksmatchine okeysen rahat birini bulursun bence
ama çoğu kişi daha iyisini istiyor elindekiyle yetinemiyor
Doğru söze ne denir bilmiyorum

• +1
Reactions: swaggy, deathisseks, Auchelius and 1 other person

• So Sad
  • +1
Reactions: why not me? and swaggy
bir gun herseyi cok guzel olacak

• +1
  • Hmm...
  • So Sad