Misogynist_Maxxer
Misogynist who jerks off to women
Tek isteğim mutlu olmaktı, tek istediğim huzurlu olmaktı, keşke hiç doğmasaydım. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Olayı biliyordum ve bu olay bana cidden görünüşün herşey olmadığını düşündürtüyor, 2 gün önce dışarıda yürürken el ele tutuşan bir çift gördüm, her ikisi de aynı boydaydı ve şişmandılar mutlu görünüyorlardı, o günden beridir cidden kişilik ve mentali kabullenmeye başladım çünkü cidden görünüş benim geçmiş acılarımı düzeltmeyecek, bak mesela Vasiliy'nin haline bak adamın bizden farkı yok şuan görünüş boy fizik her şey var adam filimlerde oynadı ama bak şuan nerede.Mentalpill so brutal.
Benim avideki adam(haruma miura) 30 yasinda 2020 de evinde ölü bulundu intihar etmisti kendisi sebebini tam bilmiyorum ama bazi kisiler ajanslarin ve ailesinin ona yaptigi baskiyi kaldirmadigindan diyor adam parasi vardi üne sahipti sevenleri vardi genede mentali dayanmadi intihar etti bi sebepten dolayi.(kendisi aktördü ve animelerin live action‘unu yapiyordu.).
verdiğin örnek gibi 2 şişman kişi beraber olabilir ama o sen şişman kadınla çıkarmısin sanmıyorum çünkü kendine yediremezsin ve daha iyisini hak ettiğini düşünürsünOlayı biliyordum ve bu olay bana cidden görünüşün herşey olmadığını düşündürtüyor, 2 gün önce dışarıda yürürken el ele tutuşan bir çift gördüm, her ikisi de aynı boydaydı ve şişmandılar mutlu görünüyorlardı, o günden beridir cidden kişilik ve mentali kabullenmeye başladım çünkü cidden görünüş benim geçmiş acılarımı düzeltmeyecek, bak mesela Vasiliy'nin haline bak adamın bizden farkı yok şuan görünüş boy fizik her şey var adam filimlerde oynadı ama bak şuan nerede.
Doğru söze ne denir bilmiyorumverdiğin örnek gibi 2 şişman kişi beraber olabilir ama o sen şişman kadınla çıkarmısin sanmıyorum çünkü kendine yediremezsin ve daha iyisini hak ettiğini düşünürsün
çirkinsen ve kendi looksmatchine okeysen rahat birini bulursun bence
ama çoğu kişi daha iyisini istiyor elindekiyle yetinemiyor
Maybe one day...bir gun herseyi cok guzel olacak
kaç yaşındasınMaybe one day...
20'yi bulmadım niye sordun?kaç yaşındasın
copebir gun herseyi cok guzel olacak
its over20'yi bulmadım niye sordun?
benden küçükmüşsün20'yi bulmadım niye sordun?