youtube videosu yapıcağım (yardımcı olun)

ercan

ercan

ww
SELAMLAR HERKESE

Yakın bir zamanda yapılabilecek en iyi softmaxxler videosu yapıcağım ama looksmaxxing'e yeni olduğum için en iyisi sizden öğrenirim dedim. detaylı bir şekilde yazarsanız çok mutlu olurum.

kanalıma buradan göz atabilirsin

• JFL
Reactions: gargomel, Heatmiser and elemanzelvadre
SİKTİR GİT OROSPU COCU BLACKPİLLİ YAYAMAYACAKSINIZ

• JFL
  • +1
Reactions: gargomel, Tornoviaa, BugraSA and 3 others
ANANI SİKEYİM YURTDIŞINA ÇIKMIŞIN HALA TÜRKLERDEN SÜT SAĞIYOSUN SG OCCCCCCCCCCCCC TAVSİYE VEREN OLURSA BUNA KAFASINI KESERİM

• +1
  • JFL
Reactions: gargomel, Tornoviaa and Deleted member 57016
SİKTİR GİT OROSPU COCU BLACKPİLLİ YAYAMAYACAKSINIZ
ben blackpilled birisi değilim ve yaymayı felan düşünmüyorum düzgün okursan softmaxxler hakkında video çekiceğim

• JFL
Reactions: menas
ANANI SİKEYİM YURTDIŞINA ÇIKMIŞIN HALA TÜRKLERDEN SÜT SAĞIYOSUN SG OCCCCCCCCCCCCC TAVSİYE VEREN OLURSA BUNA KAFASINI KESERİM
videolarımın hiç birinde reklam yok jfl, kendi kazandığım para bana yetiyorda artıyor.

Bu kim abi mesut tv mi

• JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa, Heatmiser, elemanzelvadre and 3 others
videolarımın hiç birinde reklam yok jfl, kendi kazandığım para bana yetiyorda artıyor.
1729436141321
DÜRÜST TEPKİM

• JFL
Reactions: Heatmiser
KARDEŞ SOFTMAXX DİYE BİŞEY YOK LEAN OLCAN VE CİLDİN KÖTÜYSE SKINCARE BIDE CEKICI ALIP KAFANA VUR KIRIKSAN

Ananı götünden

• +1
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, maarda and menas
öyle bisey yapacaksan site kur ordan satış yap yerli syrianpsycho olursun köşeyi dönersin hadi eyw

• +1
Reactions: Ashoimex
öyle bisey yapacaksan site kur ordan satış yap yerli syrianpsycho olursun köşeyi dönersin hadi eyw
orosbu menas superior paramaxx planı:D

• JFL
  • Woah
Reactions: menas and maarda
KARDEŞ SOFTMAXX DİYE BİŞEY YOK LEAN OLCAN VE CİLDİN KÖTÜYSE SKINCARE BIDE CEKICI ALIP KAFANA VUR KIRIKSAN
cekici alıp kafama vuruyorum bu arada kırığım

KANKI SENI HATIRLIYOM EN SON SERTLEŞEMEDEN BOŞALDIM FALAN DİYODUN

• JFL
Reactions: maarda
KANKI SENI HATIRLIYOM EN SON SERTLEŞEMEDEN BOŞALDIM FALAN DİYODUN
evet hayatımın en kötü dönemleriydi, zaten videolarımı izlediysen anlatmıştım

• +1
Reactions: elemanzelvadre
SELAMLAR HERKESE

Yakın bir zamanda yapılabilecek en iyi softmaxxler videosu yapıcağım ama looksmaxxing'e yeni olduğum için en iyisi sizden öğrenirim dedim. detaylı bir şekilde yazarsanız çok mutlu olurum.

toxic dolu buralar maalesef @maarda gibi sağlamların sayısı hayli az

oo reis tanıyorum seni hoşgeldin
hoşbuldum, çekmek istediğim bir video için bilgi toparlamaya çalışıyorum ama yardımcı olan kimse yok

hoşbuldum, çekmek istediğim bir video için bilgi toparlamaya çalışıyorum ama yardımcı olan kimse yok
buyur elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

cekme kanka forumu da kımse ogrenmesın

gelmemiş

Attachments

• Screenshot_20241020_213835_Instagram.jpg
    Screenshot_20241020_213835_Instagram.jpg
    225.3 KB · Views: 0
SELAMLAR HERKESE

BABA YURT DIŞINDAKİ MİLFLERE VÜCUTTAKİ EN İNTİREGANTİJ YER NEDİR DİYE SORMAK KOLAY YERMİ ANADOLU COCU HE YAŞ OLMUS 20-30 İKİ KALE MAÇ YAPMAK İSTİYORSUN HE

SİL LA ŞU VİDEOYU BLACKPİLLİ YAYMA HERYERE HOCAM

MEWİNG İLE SURATMI GELİŞİR AQ BABA CIK GİT BU FORUMDAN ALLAMA

agam bu videonun neresi blackpill gözünü seviyim
KIZ NASIL ELDE EDİLİR-TİP,BOY,VÜCUT ilk üç sırada bu blackpillin tanımı hocam

KIZ NASIL ELDE EDİLİR-TİP,BOY,VÜCUT ilk üç sırada bu blackpillin tanımı hocam
videoyu izlersen 7'sinin arasında bir sıralama olmadığını ve tüm maddelerin ülkeye veya kıza göre değişeceğini anlattım

videoyu izlersen 7'sinin arasında bir sıralama olmadığını ve tüm maddelerin ülkeye veya kıza göre değişeceğini anlattım
Bidahada anlatma

• JFL
  • +1
Reactions: menas and yuda
ben blackpilled birisi değilim ve yaymayı felan düşünmüyorum düzgün okursan softmaxxler hakkında video çekiceğim
Seni o tipinle kimse izlemez Didem de instadaki civvan gulsereni ltn tipiyle izliyo normlar

senin benim tipimle sorunun ne aq diğer postumada aynı şeyi yazıyon jfl
Yakışıklı adamsın yeğenim aldırma sevgilin var en azından

Yakışıklı adamsın yeğenim aldırma sevgilin var en azından
kızlar konusunda sorunum yok zaten sadece dış görünüşümü geliştirmek istiyorum ama burdakilerin çoğunluğu salak onu anladım

Users who are viewing this thread

Back