Yürüme

R

raucla7hs3

Iron
Beyler avm ye girmiştim arkadaşlarla bi kız beni kesiyor 2-3 kez bakıştık aw nasıl tanışcam bilemiyorum instagram çok klasik olur bir taktik veriyon ikimizde selektör atiyoz gidemiyom

• +1
Reactions: socio, kullancı1998572619 and Kayra139
başka napabilirsin ki aq

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, socio, veneficus and 7 others
gidip kızla konuşmak yerine telefonunu çıkartıp orga girdin. kız artık utandığını veya ilgilenmediğini düşünüyor olabilir.

• JFL
  • +1
Reactions: camelblack, jsbera, socio and 7 others
gidip kızla konuşmak yerine telefonunu çıkartıp orga girdin. kız artık utandığını veya ilgilenmediğini düşünüyor olabilir.
Çözüm

• +1
Reactions: socio
:feelshmm: Polad almdar is a goat

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, Futanari, socio and 3 others
:feelshmm: Polad almdar is a goat
şu yabancıların buraya gelip random şeyler yazıp sonsuza kadar ortadan kaybolmaları yarıyor amk

• +1
Reactions: camelblack, socio and veneficus
  • +1
Reactions: veneficus, Iranidnordid and socio
İnsta istemek dışında ne yapabilirsin mk orta okuldaki gibi kızın çantasına not koy

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, raucla7hs3 and EK0
şu yabancıların buraya gelip random şeyler yazıp sonsuza kadar ortadan kaybolmaları yarıyor amk
İsveçte yaşayan bi Afgan bize çok uzak değil

• JFL
Reactions: EK0, Gordon Freeman and Iranidnordid
kanka yok derler geçerler hadi gittin çok egoist birine denk geldin en kötü egoistçe reddeder olur biter
sen hiç biber gazi yememişsin

Beyler avm ye girmiştim arkadaşlarla bi kız beni kesiyor 2-3 kez bakıştık aw nasıl tanışcam bilemiyorum instagram çok klasik olur bir taktik veriyon ikimizde selektör atiyoz gidemiyom
İnsta istemedin ve ezikliğini belli ettin over

Eminim ki kesmiyordur bile

• +1
Reactions: EK0
İnsta istemedin ve ezikliğini belli ettin over

Eminim ki kesmiyordur bile
Yok valla kesiyordu kız baya baya bakıp gülümsedi sarisin 1.62 bişeydi 3 kız hatta avmnin 3.katı takılırken yanımdan geçil gülümsüyordu bakıyordu

Yok valla kesiyordu kız baya baya bakıp gülümsedi sarisin 1.62 bişeydi 3 kız hatta avmnin 3.katı takılırken yanımdan geçil gülümsüyordu bakıyordu
Madem bu kadar eminsin ve biliyorsun niue gitmedin amına koydugum

• JFL
Reactions: Serialsuicide and EK0
ulan orospu evlatları siktirin gidin bi amk @atess olm hepsi senin suçun

• JFL
  • +1
Reactions: veneficus, Gordon Freeman and Serialsuicide
ulan orospu evlatları siktirin gidin bi amk @atess olm hepsi senin suçun
olum herkes paylaşıyordu bende paylaştim amk dal yaraklar

• +1
Reactions: veneficus
Bu kadar emin olmana rağmen cidden konusamadiysan bişeylerin değişmesi lazım knk amk

o achernonun kuzeni knk biraz gergin siktir et sen devam
Aga bu hafta sonu bide gitcem istinya parka gitcem bu sefer daha lüks bir yere zengin kız bulakta parasını Yiyek kanka ben tanışmadan biraz uzağım ama tanıştıktan sonra varya kızı istediğim şeyi yaparim dönerek sikerim abisinin yatağında ama tanışamıyorum ki kafamı skm yapicam yapicam

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Topkra, Orcairis, EK0 and 1 other person
Aga bu hafta sonu bide gitcem istinya parka gitcem bu sefer daha lüks bir yere zengin kız bulakta parasını Yiyek kanka ben tanışmadan biraz uzağım ama tanıştıktan sonra varya kızı istediğim şeyi yaparim dönerek sikerim abisinin yatağında ama tanışamıyorum ki kafamı skm yapicam yapicam
arkadaşımda aynılarını diyordu ne oldu biliyor musun?

• JFL
Reactions: EK0
kanka yanlış anlamada sen daha kendine okadar açık açık bakan kıza adım atamadıysan senin iş zor

Aynen knk haber edersin

kanka yanlış anlamada sen daha kendine okadar açık açık bakan kıza adım atamadıysan senin iş zor
Haklısın aga işte o korkumu yenmem lazim

• +1
Haklısın aga işte o korkumu yenmem lazim
kardeşim bir kere yap geçiyor korku bir kere sadece insta çok kolay gelecek sonra eğer dediğimiz gibi sub5 falanda değilsen biber gazı yemezsin

Hem korkuyom diyon hemde kizi döne döne sikerim diyon mk onu nasil yapican
Aga tanıştıktan sonra diyorum ben tanışma işinde zor tanıştıktan sonra sıkıntı yok

• +1
Aga tanıştıktan sonra diyorum ben tanışma işinde zor tanıştıktan sonra sıkıntı yok
olm zaten mevzu tanışma tanıştıktan sonra kimin sıkıntısı var zaten :lul: şurda eşşeğe versem telefonu kızla flörtleş desem o bile flörtleşir

• +1
Reactions: veneficus and jsbera
olm zaten mevzu tanışma tanıştıktan sonra kimin sıkıntısı var zaten :lul: şurda eşşeğe versem telefonu kızla flörtleş desem o bile flörtleşir
Morelimi niye bozuyonuz amk inat ettim hafta sonunu bekleyin

• +1
Reactions: veneficus and EK0
Yarrağı yedi kanka kendine dikkat et güveniyom sana sikerim amını götünü birdaha dışarda orga girip böyle ezikce şeyler yazarsan

Soru yerine sonucu paylaş

• JFL
  • +1
Reactions: raucla7hs3, EK0, Gordon Freeman and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: raucla7hs3, EK0, Gordon Freeman and 1 other person
Yarrağı yedi kanka kendine dikkat et güveniyom sana sikerim amını götünü birdaha dışarda orga girip böyle ezikce şeyler yazarsan

Soru yerine sonucu paylaş
QŞSMXŞXNXŞCMXLMX cansın aga hafta sonu paylasicam