evexoria
2x15
şu amınakoyduğumun şeyi nasıl düzelir 17yaşındayım düzeltmek için çok mu geç?Sol tarafım daha güzel dururken sağ tarafım daha kemiksiz gibi geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
fotoğraf çekince anlayabiliyorum.Yamuk çıkıyor.Sol taraf daha yukarıda ama sağ taraf daha aşşağıda.göz olarakta öyleDüzelmez doğal olarak. Işığa bağlı olarak da öyle görünüyor olabilir emin misin asimetri olduğuna
Çok aynaya bakıyorsan veya ön kameradaki haline alışıksanda garip geliyordur asimetri için globalde thread açmıştım birisi Mr.wollasa bak demişti tiktoktan baktım Youtube'a yüklüyormuş sanırım daha bakmadım threadi istersen atarımfotoğraf çekince anlayabiliyorum.Yamuk çıkıyor.Sol taraf daha yukarıda ama sağ taraf daha aşşağıda.göz olarakta öyle
süper olur çünkü kameralardan kaçmak gerçekten çok rahatsız edici.Aynadayken her şey normal ama kamera açılınca aşırı rahatsız oluyorumÇok aynaya bakıyorsan veya ön kameradaki haline alışıksanda garip geliyordur asimetri için globalde thread açmıştım birisi Mr.wollasa bak demişti tiktoktan baktım Youtube'a yüklüyormuş sanırım daha bakmadım threadi istersen atarım
deniyorum şimdi3x arka kamerayla kamerayla aranda 2 metre falan olsun öyle bak fotoya o insanların seni gördüğü öylede asimetriksen problem var
https://looksmax.org/threads/about-skywalkers-asymmetry-guide.2275890/#post-31047541 bak bu benim attığım videodaki şeyleride ss alabilirsin o da bence iş yapıyordur çünkü skywalkerda simetriksüper olur çünkü kameralardan kaçmak gerçekten çok rahatsız edici.Aynadayken her şey normal ama kamera açılınca aşırı rahatsız oluyorum
3x arka kamera nedir la birde mesela ben bunu birden çok arkadaşımla tartışmıştım onlar olmadığını söylüyor fakat ben bariz bir asimetri fark ediyorum bu durumda ne yapılır?3x arka kamerayla kamerayla aranda 2 metre falan olsun öyle bak fotoya o insanların seni gördüğü öylede asimetriksen problem var
kendi farkettiğimden daha az bir asimetri var.çene hattımda zorla baksam bile farkedemedim ama sağ göz sol gözden nerden baksam 0.3mm falan yukarı.Göz egzersizleriyle bunu çözmek mümkün mü?3x arka kamerayla kamerayla aranda 2 metre falan olsun öyle bak fotoya o insanların seni gördüğü öylede asimetriksen problem var
telefonu 3x zoomla arka kamerayla 2 metre önüne koy veya birine çektir tam göz hizanda mimik falan hiç bişey yapma bu senin ham halin yani en insanların gördüğü halin orda asimetriksen asimetriksindir değilsen değilsindir zaten ratete en iyi öyle yapılıyor bu bilgiyi öğren rate falanda attıracaksan öyle çek fotoyu3x arka kamera nedir la birde mesela ben bunu birden çok arkadaşımla tartışmıştım onlar olmadığını söylüyor fakat ben bariz bir asimetri fark ediyorum bu durumda ne yapılır?
her sabah 3x15 chin tucks ve 3x15 neck curls yapıyorum 1haftadır.hunter eyes egzersizleride yapıyorum 2hareket.akşamları tekrar hunter eyes egzersizi yapıyorum.zamanla düzelir mi?3x arka kamerayla kamerayla aranda 2 metre falan olsun öyle bak fotoya o insanların seni gördüğü öylede asimetriksen problem var
maalesef çözülmez ama şeydende olabilir belki kafayı falan hafif eğmişsindir bilemem ama eğer cidden varsa imkanı yok değiştirmenin doğal yollarlakendi farkettiğimden daha az bir asimetri var.çene hattımda zorla baksam bile farkedemedim ama sağ göz sol gözden nerden baksam 0.3mm falan yukarı.Göz egzersizleriyle bunu çözmek mümkün mü?
chin tuck ve neck curl anlamadım ama hunter eyes egzersizleri cope eye area nerdeyse full kemikten yani kemiğide değiştiremiyeceğin için çözmezher sabah 3x15 chin tucks ve 3x15 neck curls yapıyorum 1haftadır.hunter eyes egzersizleride yapıyorum 2hareket.akşamları tekrar hunter eyes egzersizi yapıyorum.zamanla düzelir mi?
Az önce baktım benim için brutally over tam suifuel amktelefonu 3x zoomla arka kamerayla 2 metre önüne koy veya birine çektir tam göz hizanda mimik falan hiç bişey yapma bu senin ham halin yani en insanların gördüğü halin orda asimetriksen asimetriksindir değilsen değilsindir zaten ratete en iyi öyle yapılıyor bu bilgiyi öğren rate falanda attıracaksan öyle çek fotoyu
tamamdır yardımın için teşekkürlerchin tuck ve neck curl anlamadım ama hunter eyes egzersizleri cope eye area nerdeyse full kemikten yani kemiğide değiştiremiyeceğin için çözmez
sıkıntı ne asimetrik mi çıktınAz önce baktım benim için brutally over tam suifuel amk![]()
Evet çenede var kaşta hafif rhino lazım aga bana birde onu tekrar fark edince içim sıkıldı cildimde kötü şuansıkıntı ne asimetrik mi çıktın
Kesme olm mal mısın amk mikrop kaptırtırsın birde siktir etmedial canthusumu kessem acaba asimetri biraz daha azalır mı
cild çözülür diğerlerine bişey demicem benimde rhinom var 1 sene içinde falan benimde moralim bozuluyor burna bakıncada benim burun kırık ondan tam dağınık burnum yaptırıcam inşallah 1 sene içindeEvet çenede var kaşta hafif rhino lazım aga bana birde onu tekrar fark edince içim sıkıldı cildimde kötü şuan
kanka çözülmez o kesme falan hiç bi türlü yapma ama işede yaramazmedial canthusumu kessem acaba asimetri biraz daha azalır mı
Cilt için doktora gidicem ama arka kamera çok brutal amk ya ön kamerada aynada falan beğeniyorum kendimide arka kamera rezaletcild çözülür diğerlerine bişey demicem benimde rhinom var 1 sene içinde falan benimde moralim bozuluyor burna bakıncada benim burun kırık ondan tam dağınık burnum yaptırıcam inşallah 1 sene içinde
senin yaş kaçtıCilt için doktora gidicem ama arka kamera çok brutal amk ya ön kamerada aynada falan beğeniyorum kendimide arka kamera rezalet
17 nedensenin yaş kaçtı
merak ettim yks senesinde böyle komplekslere girmek insanı daha çok yoruyor amk17 neden
göz egzersizlerinin hepsi cope boyun calis ama ayiryetten spor yap omuz calis kisaca vucudu yap yuzundeki asimetri fark edilmez bile mesela bi kiz seni ilk gordugunde asimetriyi gorursonrs alisir sorun yok yani o kadarher sabah 3x15 chin tucks ve 3x15 neck curls yapıyorum 1haftadır.hunter eyes egzersizleride yapıyorum 2hareket.akşamları tekrar hunter eyes egzersizi yapıyorum.zamanla düzelir mi?
kanka yapma ya git cantho ol gozunu falan kesersin simdimedial canthusumu kessem acaba asimetri biraz daha azalır mı
aynisi ama bende ön kamerada yuz uzunluk genislik oranim 1.34-1.35 cikiyo arka kameradan baktigimda 1.26 cikmisti ama ayni arka kamera fotoda poztif canthalli cikmistim cok degisikCilt için doktora gidicem ama arka kamera çok brutal amk ya ön kamerada aynada falan beğeniyorum kendimide arka kamera rezalet
kanka çözülmez o kesme falan hiç bi türlü yapma ama işede yaramaz
vücudumdan memnunum spor geçmişim var ve halen azda olsa aktif olarak gidiyorum.tek sorunum yüzümgöz egzersizlerinin hepsi cope boyun calis ama ayiryetten spor yap omuz calis kisaca vucudu yap yuzundeki asimetri fark edilmez bile mesela bi kiz seni ilk gordugunde asimetriyi gorursonrs alisir sorun yok yani o kadar
Bu arada az önce 1 metreden falan video çektim çokta asimetrik değilim nct yok birde bendeaynisi ama bende ön kamerada yuz uzunluk genislik oranim 1.34-1.35 cikiyo arka kameradan baktigimda 1.26 cikmisti ama ayni arka kamera fotoda poztif canthalli cikmistim cok degisik
demi amk gözlerimdeki kayma dışında bende çok farkedemedim.belkide yüzümdeki ödemi atsam gözlerde daha simetrik bir hale gelirBu arada az önce 1 metreden falan video çektim çokta asimetrik değilim nct yok birde bende
Ödem ile gözdeki simetrinin ne alakası var amkdemi amk gözlerimdeki kayma dışında bende çok farkedemedim.belkide yüzümdeki ödemi atsam gözlerde daha simetrik bir hale gelir
ne bileyim etkiler heraldeÖdem ile gözdeki simetrinin ne alakası var amk
Sanmıyom knk ama ödem atmak iyi olur tabine bileyim etkiler heralde
her şey zamanla olurSanmıyom knk ama ödem atmak iyi olur tabi
sadece arka kamera değil arka kamera 3x zoom 2 metre uzakta olacak kamera göz hizası bunların hepsi olması lazım bide kamerada pozitif çıkamazsın sadece öyle gibi gözükür ilizyon gibi mesela bak benim canthal pozitif +3 +4 falan gözümde burun kırığı yüzünden bayağı ödem var gözüme uzaktan bakınca negatif gibi hissettiriyor ama yani noktaları ölçünce pozitif çıkıyor onun gibi bi mevzu büyük ihtimalaynisi ama bende ön kamerada yuz uzunluk genislik oranim 1.34-1.35 cikiyo arka kameradan baktigimda 1.26 cikmisti ama ayni arka kamera fotoda poztif canthalli cikmistim cok degisik
yok kendim icin dedimBu arada az önce 1 metreden falan video çektim çokta asimetrik değilim nct yok birde bende
eyw agam saolsadece arka kamera değil arka kamera 3x zoom 2 metre uzakta olacak kamera göz hizası bunların hepsi olması lazım bide kamerada pozitif çıkamazsın sadece öyle gibi gözükür ilizyon gibi mesela bak benim canthal pozitif +3 +4 falan gözümde burun kırığı yüzünden bayağı ödem var gözüme uzaktan bakınca negatif gibi hissettiriyor ama yani noktaları ölçünce pozitif çıkıyor onun gibi bi mevzu büyük ihtimal
bayadır fark ediyordum da arka kamerada falan burnumun bir tarafa dogru asimetrik oldugunu sunu denedim baya yamuk amk bazen aynada ters acılarlada goruyordum gozlerde de biraz olabilir duzgun cektiysemtelefonu 3x zoomla arka kamerayla 2 metre önüne koy veya birine çektir tam göz hizanda mimik falan hiç bişey yapma bu senin ham halin yani en insanların gördüğü halin orda asimetriksen asimetriksindir değilsen değilsindir zaten ratete en iyi öyle yapılıyor bu bilgiyi öğren rate falanda attıracaksan öyle çek fotoyu