Yüze buz uygulaması gerçekleştirmek

senualF

senualF

ORSPUNUN ÖZ EVLADI
İyi akşamlar dostlar son zamanlarda denk geliyorum yok kılcal damarlar çatlıyor yok yüz felci geçirdim diyenler olmus uzunca bir süredir yapıyorum ama bunları gorünce tedirgin oldum ne diyorsunuz devam etmeli miyim?

• JFL
Reactions: kurdistan, Auchelius, meert and 3 others
aynı yerde uzun süre tutma yeter gezdir ful
İyi akşamlar dostlar son zamanlarda denk geliyorum yok kılcal damarlar çatlıyor yok yüz felci geçirdim diyenler olmus uzunca bir süredir yapıyorum ama bunları gorünce tedirgin oldum ne diyorsunuz devam etmeli miyim?

• JFL
Reactions: kurdistan, why not me?, senualF and 2 others
lan orospu cocugu @messi21 yüzüne buz sürebilecek kadar testo ulaştın mı lan amina kodugumun soyboy iti seni.

• JFL
  • +1
Reactions: susisesi, kurdistan, why not me? and 3 others
Bence direkt buz değilde sulu buz yapman daha iyi olur hem yüzüne eşit dağılıyor o şekilde

Bence direkt buz değilde sulu buz yapman daha iyi olur hem yüzüne eşit dağılıyor o şekilde
Amina kodumun sitesinde vote ban yok mu ya

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, temelyeterliliktest, BugraSA and 2 others
Kanka buzu sürdüm şimdi yüzüm kızardı baya napıcam geçer mi bu kılcal damarlara hasar vermiş olmiyim

• JFL
Reactions: kurdistan, why not me?, Auchelius and 1 other person
Kanka buzu sürdüm şimdi yüzüm kızardı baya napıcam geçer mi bu kılcal damarlara hasar vermiş olmiyim
Knk sen bunları ciddi mi soruyon amk

• JFL
Reactions: xlegend
Knk sen bunları ciddi mi soruyon amk
Knk valla kıpkırmızı oldu amk napcam bilmiyom yardım edin beyler gülmeyin

• JFL
Reactions: eniyiguresci, Serialsuicide, kurdistan and 1 other person
  • Love it
Reactions: senualF
  • JFL
  • WTF
Reactions: xlegend and senualF
İyi akşamlar dostum.
Hayır, sosyal medyada görmüş olduğun "Kılcal damarları çatlatıyor, yüz gelci geçirdim" gibi söylemlerin tamamı asılsızdır.
Kullanmaya devam edebilirsin.
İyi gelişmeler!

• JFL
  • +1
Reactions: xlegend, senualF, why not me? and 2 others
kan akışını yavaşlatınca eline ne geçicek

dokuya kan gitmeyince eline ne geçecek

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: xlegend, senualF and Serialsuicide