hanma lover
close your eyes and make a wish
Cope mu bu olay yoksa swimmaxlemenin clavicleye faydası var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Elbette faydası hiç yüzmemene göre vardırda komple genetiğini değişterecek kadar etkili olduğunu düşünmemekteyimCope mu bu olay yoksa swimmaxlemenin clavicleye faydası var mı?
Arkadaşın dediği gibi illa minimal vardır ama onlar omuzları geniş olduğu için yüzücü , yüzücü oldukları için omuzları geniş değilCope mu bu olay yoksa swimmaxlemenin clavicleye faydası var mı?
copeCope mu bu olay yoksa swimmaxlemenin clavicleye faydası var mı?
Idk ben küçükken yuzuyordum çok omuzlar genisCope mu bu olay yoksa swimmaxlemenin clavicleye faydası var mı?
Pro yuzme yapan birsi olarak soyluyorum,Cope mu bu olay yoksa swimmaxlemenin clavicleye faydası var mı?
ben yıllarca yüzdüm clav kemiğim gelişmedi ama yüzme keyfili bir sporPro yuzme yapan birsi olarak soyluyorum,
Yuzmen Clavicle genisletmez, sadece omuzdaki kaslari calistigin icin gym'de omuz calisiyorsun etkisi verir.
Ortalama clavicle'i olan birisi olarak Allah frameli kiz/erkek'lerin yuzmede eforsuz ne kadar dominant oldugunu gormek aci veriyor.
Bunun sebebi de clavicle'in wingspan'ini etkilemesi ve bunun yaninda yuzerken itebildigin su miktarini ust vucut yuzeyin yuksek oldugu icin daha yuksek olmasi. Bu da daha hizli yuzebildigine isaret ediyor zaten.
Basketbolda uzun boyun avantaj olduğunu biliyordum ama kürek kemiğinin yüzmede avantaj olduğunu şimdi öğrendimBasketbolcular da uzun ama basketbol boy uzatmıyor
Dovustede onemlı, senden uzun wingspanlı bırıyle yukruk yumruga gırmıcen o yuzden yaoabılırsen yere yatır ama en mantıklısı kacmak her zamanBasketbolda uzun boyun avantaj olduğunu biliyordum ama kürek kemiğinin yüzmede avantaj olduğunu şimdi öğrendim