İNTİKAM VAKTİ
Iron
SUC ORANININ DUSUK REFAH SEVIYESININ YUKSEK OLDUGU VE ANA DILIN INGILIZCE OLDUGU ULKELER NELERDIR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ALIM GUCU NASIL KIRALAR PAHALI MIAzerbaycan
Kira ne mkALIM GUCU NASIL KIRALAR PAHALI MI
Google a falan yazsana amk2 +1 MI 300 MANAT
ASGERI UCRET KAC MANAT
350 400 falan2 +1 MI 300 MANAT
ASGERI UCRET KAC MANAT
la şu yeni kurtarılan dağlık karabağda yaşasak kaç manattır oralar350 400 falan
Olm orasi acayip iyi yer. Baya paha gunluk 50 100 150 arasi her butceye uygun. Orasi tatil icin cok iyi.la şu yeni kurtarılan dağlık karabağda yaşasak kaç manattır oralar
vay aq ben köy sanıyodum orayı. nabran diye yer var en üstte ora nası rusyaya sınırOlm orasi acayip iyi yer. Baya paha gunluk 50 100 150 arasi her butceye uygun. Orasi tatil icin cok iyi.
Bilmem aga gitmedim ama tatil icin iyi ve pahali yer karabagdir. Evler paha ama verdiyin paraya degiyorvay aq ben köy sanıyodum orayı. nabran diye yer var en üstte ora nası rusyaya sınır
Ana dil ingilizceyse bence turkiyeAna dil ingilizce olacaksa avustralya veya yeni zelanda ama avustralya da çok hintli ve çinli var o yüzden ben yeni zelanda seçerdim
BENDE YENİ ZELANDA DÜŞÜNÜYORUM AMA KİRALAR ÇOK PAHALI DİYORLAR SİNGAPUR VE AMERİKA HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNAna dil ingilizce olacaksa avustralya veya yeni zelanda ama avustralya da çok hintli ve çinli var o yüzden ben yeni zelanda seçerdim
yeni zelandada bocekler tarafından olum oranı baya yuksek. onerim irlanda abd ve kanada ucunden birini secBENDE YENİ ZELANDA DÜŞÜNÜYORUM AMA KİRALAR ÇOK PAHALI DİYORLAR SİNGAPUR VE AMERİKA HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUN
Amerika,kanada,ingiltere ve singapur eğitim açısından pahalı kiraları da pahalı yeni zelanda’nın kiralarını araştır pahalı gelirse en uygunu malezya olabilir (ana dili ingilizce değil ama herkes ingilizce bilir)BENDE YENİ ZELANDA DÜŞÜNÜYORUM AMA KİRALAR ÇOK PAHALI DİYORLAR SİNGAPUR VE AMERİKA HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUN
abd kiralar pahalı değil. tennessede arkadas yasıyor kiralik odaya 350 dolar veriyor ev de kötü ev değil villa bildiginAmerika,kanada,ingiltere ve singapur eğitim açısından pahalı kiraları da pahalı yeni zelanda’nın kiraları pahalı gelirse en uygunu malezya olabilir (ana dili ingilizce değil ama herkes ingilizce bilir)
Issız yerinde yaşıyor olabilir miabd kiralar pahalı değil. tennessede arkadas yasıyor kiralik odaya 350 dolar veriyor ev de kötü ev değil villa bildigin
olabilir de araba almak cok basitIssız yerinde yaşıyor olabilir mi
KANADA SON ZAMANLARDA İTİ KOPUĞU ALDI ESKİSİ KADAR GÜVENLİ DEĞİL İRLANDAYI ARAŞTIRICAM TEŞEKKÜRLERyeni zelandada bocekler tarafından olum oranı baya yuksek. onerim irlanda abd ve kanada ucunden birini sec
doğru kğrtler orayı mahvetti. irlanda cok iyi. ben tatile gidicem 1 haftalık irlandayaKANADA SON ZAMANLARDA İTİ KOPUĞU ALDI ESKİSİ KADAR GÜVENLİ DEĞİL İRLANDAYI ARAŞTIRICAM TEŞEKKÜRLER
İrlanda da var öyleleriKANADA SON ZAMANLARDA İTİ KOPUĞU ALDI ESKİSİ KADAR GÜVENLİ DEĞİL İRLANDAYI ARAŞTIRICAM TEŞEKKÜRLER
Aynen kürtler amına koyduğumun salağı senidoğru kğrtler orayı mahvetti. irlanda cok iyi. ben tatile gidicem 1 haftalık irlandaya
https://www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/tea-cup-sting-ibrahim-ali-investigation-1.7084214Aynen kürtler amına koyduğumun salağı seni
2 dk arasam 100 tane suçlu tğrk bulacağım aptal seni
MALEZYANIN REFAH SEVİYESİ DÜŞÜK DİYE BİLİYORUM SUÇ ORANLARI ORDA YÜKSEK DEĞİL MİAmerika,kanada,ingiltere ve singapur eğitim açısından pahalı kiraları da pahalı yeni zelanda’nın kiralarını araştır pahalı gelirse en uygunu malezya olabilir (ana dili ingilizce değil ama herkes ingilizce bilir)
pasaport yüzünden kürtler de türk diye geçiyor amın ogulu2 dk arasam 100 tane suçlu tğrk bulacağım aptal seni
asyada guney kore ve japonya dısında diger ulkeleri unutMALEZYANIN REFAH SEVİYESİ DÜŞÜK DİYE BİLİYORUM SUÇ ORANLARI ORDA YÜKSEK DEĞİL Mİ
Bunda niye geçmemiş düşün bakalım şehidini siktiğimin orospu evladı senipasaport yüzünden kürtler de türk diye geçiyor amın ogulu![]()
demek ki bu ırak kürdü anasını siktimin malı. beyin yerine bok tasıyan kgrt. sevan nısanyan bile diyor devletiniz yok tarihte. 1 tane kurulmus devletiniz yok amını siktimin ensest dölleriBunda niye geçmemiş düşün bakalım şehidini siktiğimin orospu evladı senikendini öldür çok yaşamazsın bu akılla
Ulan orospunun evladı medler ve eyyübiler nedemek ki bu ırak kürdü anasını siktimin malı. beyin yerine bok tasıyan kgrt. sevan nısanyan bile diyor devletiniz yok tarihte. 1 tane kurulmus devletiniz yok amını siktimin ensest dölleri![]()
sevan nisanyan medlerin pers kökenli oldugunu soyluyor. eyyübiler ise arap. hatta selahaddinin kardeslerinin adına bakarsan türk adları oldugunu gorursun. turklesmis arap eyyübi hanedanı.Ulan orospunun evladı medler ve eyyübiler nesen de slav türküsün bu arada atalarının deliğini slavlar genişletmiş
TÜRK MÜ PAYDHAHDUAHWsevan nisanyan medlerin pers kökenli oldugunu soyluyor. eyyübiler ise arap. hatta selahaddinin kardeslerinin adına bakarsan türk adları oldugunu gorursun. turklesmis arap eyyübi hanedanı.
nisanyan hayatı boyunca türklere kufur etmis biri sence yalan soyluyo mudur mk? medler pers. eyyubiler arap. kürtlerin devleti yok. olmayacak da. irani kavim iste sende soyluyon.TÜRK MÜ PAYDHAHDUAHW
Kardeşim benim kürtler zazalar zaten bunlar irani kavimler bunlar sonradan ayrılmış sen mal mısın mal taklidi mi yapıyorsun ayrıca kaç tane kaynak var sadece nişanyanı dinleme
Aptal orospu evladı göktürk kimin tarihi az bunu bana cevaplasananisanyan hayatı boyunca türklere kufur etmis biri sence yalan soyluyo mudur mk? medler pers. eyyubiler arap. kürtlerin devleti yok. olmayacak da. irani kavim iste sende soyluyon.
ne diyon amına kodumun malıAptal orospu evladı göktürk kimin tarihi az bunu bana cevaplasana
az cevaplane diyon amına kodumun malı![]()
gök-türk işte mk salagi. muhahaha. gökkürt mü yoksa hohohoh????az cevapla
Aptal orospu evladı bugünkü devlet olarak soruyom söylegök-türk işte mk salagi. muhahaha. gökkürt mü yoksa hohohoh????asya hunları var o daha kudretli. hatta istanbulu ilk kuşatan devlet var avarlar. avrupa hun var dilersen makattan girer
anlamıyom seni mister kğrt.Aptal orospu evladı bugünkü devlet olarak soruyom söyle
Şaşırmadımanlamıyom seni mister kğrt.
türkiye azerbaycan kazakistan mogolistan turkmenistan ozbekistan tataristan gagauzya kırım dogu turkistanŞaşırmadım
Hani medler (eski devlet) iran (yeni devlet) tarihiymiş ya göktürk (eski devlet) hangi yeni devletin tarihi
Bunlar sonradan ayrılmış değil mi hepsi türk kavim. Mantık yürütebilecek misin şimditürkiye azerbaycan kazakistan mogolistan turkmenistan ozbekistan tataristan gagauzya kırım dogu turkistan
Kardeşim benim kürtler zazalar zaten bunlar irani kavimler
Persler,zazalar,kürtler,lurlar,talyşlar bunlar batı irani kavimleridir ve sonradan ayrılmışlardırbunlar sonradan ayrılmış
Bunlar sonradan ayrılmış değil mi hepsi türk kavim. Mantık yürütebilecek misin şimdi
Persler,zazalar,kürtler,lurlar,talyşlar bunlar batı irani kavimleridir ve sonradan ayrılmışlardır
Medler,ahameniş,partlar,sasaniler de antik batı iranî devletleridir