Met
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
High-low tier beckyh mi l mi amk karar ver
knk sen 2019dan beri burda up hltb yı nasil anlamiyonamkh mi l mi amk karar ver
onu biliyom da hem high hem low nasıl oluyoHigh-low tier becky
H-ltbonu biliyom da hem high hem low nasıl oluyo![]()
kardeş orada tek l varonu biliyom da hem high hem low nasıl oluyo![]()
kız çirkin değil lmtb derdim bensu kıza hltb falan demısler trde olsa ilah ilan edilirdi
eskiden böyle bi sistem yoktu çünkü,ltn mtn htn diyip geçiyorlardıknk sen 2019dan beri burda up hltb yı nasil anlamiyonamk
ltb 3 e ayrılıyor işte l-ltb m-ltb h-ltbonu biliyom da hem high hem low nasıl oluyo![]()
Şöyle reisonu biliyom da hem high hem low nasıl oluyo![]()
eskiden öyle bi şey yoktu greyler yaptı amk hepŞöyle reis
low tier becky, mid-low tier becky, high-low tier becky, low mid tier becky die gidiyo yeni mi öğreniyon ag
o sırada benim 2025 te joinlememeskiden öyle bi şey yoktu greyler yaptı amk hep
Şöyle reis
low tier becky, mid-low tier becky, high-low tier becky, low mid tier becky die gidiyo yeni mi öğreniyon ag
yeminle ilk defa böyle bir rating sistemi duyuyorum. becky zaten normie'nin kadın versiyonu. ltb de low tier becky demek değil mi? mid low tier becky ne amk xdeskiden böyle bi sistem yoktu çünkü,ltn mtn htn diyip geçiyorlardı
ltb 3 e ayrılıyor işte l-ltb m-ltb h-ltb
aynısı mtn için de mesela l-mtn m-mtn h-mtn mantık bu
femcel rank sisteminde nasıl var olabiliyo amk femcel diye bi şey olamazyeminle ilk defa böyle bir rating sistemi duyuyorum. becky zaten normie'nin kadın versiyonu. ltb de low tier becky demek değil mi? mid low tier becky ne amk xd
benim en son bildiğim ranking sistemi
femcel
low mid high tier becky
low mid high tier stacylite
low mid high tier stacy
hatta stacylite ve stacy için low mid high diye ayrım bile yapılmıyordu. ilginç
Larper foidler rank sisteminide ele geçirmiş femcellerin varlığını ispatlamaya çalışıyorlarfemcel rank sisteminde nasıl var olabiliyo amk femcel diye bi şey olamaz
Durumlar vahim bende ilk gördüğümde nasıl olur? Dedim dünyam adeta başıma yıkıldıyeminle ilk defa böyle bir rating sistemi duyuyorum. becky zaten normie'nin kadın versiyonu. ltb de low tier becky demek değil mi? mid low tier becky ne amk xd
benim en son bildiğim ranking sistemi
femcel
low mid high tier becky
low mid high tier stacylite
low mid high tier stacy
gigastacy
hatta stacylite ve stacy için low mid high diye ayrım bile yapılmıyordu. ilginç
anlam açısından bakma ama bence böylesi daha mantıklı,çünkü mesela ortalama üstü appeali olan ama htn olmayan eleman ile ucundan çirkin eleman aynı mtn kriterine giriyorduyeminle ilk defa böyle bir rating sistemi duyuyorum. becky zaten normie'nin kadın versiyonu. ltb de low tier becky demek değil mi? mid low tier becky ne amk xd
bencede böylesi daha iyianlam açısından bakma ama bence böylesi daha mantıklı,çünkü mesela ortalama üstü appeali olan ama htn olmayan eleman ile ucundan çirkin eleman aynı mtn kriterine giriyordu
bence böyle daha karışık olmuş yav.anlam açısından bakma ama bence böylesi daha mantıklı,çünkü mesela ortalama üstü appeali olan ama htn olmayan eleman ile ucundan çirkin eleman aynı mtn kriterine giriyordu
Elias uzaylı olduğu için değilde daha çok karaciğer yetmezliğinden 2 kilo uzak fiziği olduğu için smvsi yok gibibence böyle daha karışık olmuş yav.
senin dediğine eskiden rate'lerken psl ve irl/smv diye ayrım yapıyorlardı.
örnek olarak elias de poot psl 6 olsa da irl smv olarak o kadar translate etmiyor uzaylı olduğu için
ama ne bileyim michele morrone görece daha düşük psl olsa da irl appeal çok daha fazla ve iyi translate ediyo.
tabii hernan drago ya da chico gibi hem psl hem irl allah olan adamlar da var.
aynen o da var da yüzü ne kadar striking olsa da irl'de çok garip bulacak kadınlar var. o çocuğu beğenen çok beğenir, beğenmeyen hiç beğenmez. ortası yokElias uzaylı olduğu için değilde daha çok karaciğer yetmezliğinden 2 kilo uzak fiziği olduğu için smvsi yok gibi