yuda
Hatred against humanity
Sen nasi anladin la 2 mesajdanyou are very attractive, totally my type
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sen nasi anladin la 2 mesajdanyou are very attractive, totally my type
Ben ill make you clap and jiggle desem polise verilirdim. Over.Knk onu bosverde boyle mesajlar almiyosan yuboda over
cevaplari ve imla kurallarina uymasindanSen nasi anladin la 2 mesajdan
Kendi 18e girince ben degil aq, bide mesajlara baktimda ben emin degilim bot mu test etcemcevaplari ve imla kurallarina uymasindan
pedo dolandiriyordur sahibi buyuk ihtimalle 18e girince neden seni gelip goremeyeyim demis
oyle demek istemistim zaten yanlis anlasilmisKendi 18e girince ben degil aq, bide mesajlara baktimda ben emin degilim bot mu test etcem
Asik oldu abisi ondan ask gozu kor edermisoyle demek istemistim zaten yanlis anlasilmis
Kızı anaokulu döneminden beri tutmadığın sürece overokumadım ama senin kafanda romantik senaryolar kurduğun kızı evirip çevirip sikip atmış erkekler var bunu unutma
Aşk copeaşk>cinsellik female gaze bir motivasyondur, erkeğin cinsel stratejisi ve piyasa değeri her zaman cinsellik>aşk bağlamında ölçülür.
Yalnız bu demek değildir ki aşk yaşamayın, aşk sizin en büyük evrimsel gayelerinizden biri olan sahiplik ve aitlik dürtünüzü tatmin eder mutlu bi hayat için şart.