dogida
Banned
aga çok iyi bir insanım ben araba sürcem ztn korkma bişe yapmam sanaİzmir antalya arası 4-5 saat falan dogi ile aynı arabada 5 saat durmayı dusunemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
aga çok iyi bir insanım ben araba sürcem ztn korkma bişe yapmam sanaİzmir antalya arası 4-5 saat falan dogi ile aynı arabada 5 saat durmayı dusunemiyorum
ya bu postları görüp müsait olan gelsin işte amk@nmn14 @angrybirds sizde gelin
angrybirds gelir korkma ark o@nmn14 @angrybirds sizde gelin
yaw orospu cocukları kaç kişi olduk@nmn14 @angrybirds sizde gelin
aynısıHarbi gelesim çok var amk biraz sosyalleşeyimde amk aileme arkadaşımla antalayaya tatile gitcez kolpası sıkarım
sosyalleşmeye bak amk insel bulusmasiHarbi gelesim çok var amk biraz sosyalleşeyimde amk aileme arkadaşımla antalayaya tatile gitcez kolpası sıkarım
Kanka her 5 kisi kendine araba kiralar valla umrumndisi 12 13 kisi ayni arabaya bincek degiliz amkyaw orospu cocukları kaç kişi olduk
olm herkes antalyaya bi şekilde gelsin amk herkes aynı arabada gelemez ztnyaw orospu cocukları kaç kişi olduk
yemin ederim.cok sarar dusunsene adam goruyoz herkes guluyo sub5 falan diyo sonra starbucks gidioz herkeste tabanlik slayerbuild full slaylemecemoffsosyalleşmeye bak amk insel bulusmasi
Çok fena dogiyle arabada yasu vs atma fantezisi kuruyorum şuanKanka her 5 kisi kendine araba kiralar valla umrumndisi 12 13 kisi ayni arabaya bincek degiliz amk
deli misin amina koyimnsenÇok fena dogiyle arabada yasu vs atma fantezisi kuruyorum şuan
ya abi amina koyim benim ehliyetim olcak ceza yicek hareket uapsfsamoroxpcucoudyugumyalnız benim ehliyet gitti amına koyim şu an sadece b ehliyeti aldım A ya yazilmayi bekliyom @maarda ceza yersek yarısını öder misin
@szolliontaraelis da gelecek ama ben yanyana durmam onlaABI EKIBI SAYALIM SIMDI
@menas
@Peter Steele
@ER enjoyer
@Ashoimex
@starboi.
@elemanzelvadre
@dogida
@angrybirds
BUKADAR KISI OTELI MI FETHETCENIZ AMK 1 VILLADA YETMEZ BUKADAF ADAMA
YA MEZONDPDBROSBDPSJFPEJFPAJA
O gelmwsin amk sg dovse falan birimizi ses cikaramayiz@szolliontaraelis da gelecek ama ben yanyana durmam onla
YA AMINIZI BEYNINZISPFJSOFJEONFEPNFOWJEO gelmwsin amk sg dovse falan birimizi ses cikaramayiz
ya amk moggerwins gelirse arabaya erisim vermeyin jammer fslan koyun mal mal sarkialr acarArabada son ses cıstak cıstak açıp piyasalara akma fikrinin bye bye(looksmax şarkısı) şarkısını açıp millete sizi mogluyoruz deme fikrine kurduğu üstünlük
ardunio jammerya amk moggerwins gelirse arabaya erisim vermeyin jammer fslan koyun mal mal sarkialr acar
JDPDJDPDNDPVNSPCJPSNCPSJXAABI EKIBI SAYALIM SIMDI
@menas
@Peter Steele
@ER enjoyer
@Ashoimex
@starboi.
@elemanzelvadre
@dogida
@angrybirds
@maarda
BUKADAR KISI OTELI MI FETHETCENIZ AMK 1 VILLADA YETMEZ BUKADAF ADAMA
arda ben senle yatarimBu kadar kişiye yatak yetmezki aynı yatakta yatcsz
YAVFOSNFOENFOENFOENFPSJFOWJS DELI MISIN AMK YANYANA 1 HAFTA KALCAZ SIKISCDZ DIYOZ SENNEDIYONSPDJFPSNXPSNFPSben kendi arabamla gelmem sizin yanınıza arabada panelden plakamı yazarsınız orospu cocukları
ya amk moggerwins gelirse arabaya erisim vermeyin jammer fslan koyun mal mal sarkialr acar
efe evin camlarini falan kirar manlet rage gecirip korkuyorum maliyettenmoggerwins ile elemanzelvadre beraber yatsın 2 deli orospu evladı birbirini sikerler artık
düşünsene burası aslında izleniyormuş antalyaya bir gidiyoz polis hepimizi içeri alıyor herkes squint yanak ısırıyo flnya orpçocujları gaza geiyom amk antalyada eylem falanmı yapsak çok kişi olduk
bu kadr kişi tek villaya sığmayızk amkBEYLER VILLA FLN UCUZ BU ARADA 4 KISI KALSAK GUNDE 300E GELIYOR 5 6 KISI KALIRIZ AMK
musgshot mogger oluruz iştedüşünsene burası aslında izleniyormuş antalyaya bir gidiyoz polis hepimizi içeri alıyor herkes squint yanak ısırıyo fln
Yerde yatarsiniz salonsa yatarsiniz amk abartmayinbu kadr kişi tek villaya sığmayızk amk
ya hayal edemiomsndkepfjsodnofneofjwbu kadr kişi tek villaya sığmayızk amk
Evetde bukadar kisi asla olmiyxak zatenbu kadr kişi tek villaya sığmayızk amk
ya orpçocujları gaza geiyom amk antalyada eylem falanmı yapsak çok kişi olduk
dogi szo maarda da kesin benceEvetde bukadar kisi asla olmiyxak zaten
Ben menas kesin peter steele kesin ben kesin
Dogida gelir
Bu 4lu garanti tayfa sizi bilemem
ben her türlü gelirim btwEvetde bukadar kisi asla olmiyxak zaten
Ben menas kesin peter steele kesin ben kesin
Dogida gelir
Bu 4lu garanti tayfa sizi bilemem
@Angutoid de gelsin onu çok seviyom bendogi szo maarda da kesin bence
YAV SZO GELIRSE BUTUN KAEILARI 1 KISO SIKICEK HIYEARSIDE EN UST SEVIYEYE OTURCAK ADAM MAARDADA COPE GIBI GELDI BANA AMA BIKMIYORUMdogi szo maarda da kesin bence
ankarada o gelebilme ihtimlai varsa kapimiz acik angutoidi bende seviom la abimdir@Angutoid de gelsin onu çok seviyom ben