gruca-looksmaxx223
We're all gonna make it, brah.
Przez to że siedzę w ośrodku z internetem z winy takiej że kuratorka się przyjebała że chłop na praktykach ruchał mnie na kasę
(miałem nauczanie samych praktyk na mechaniku zapomniałem jak to się nazywa) to codziennie od pon do pt muszę wytrzymywać z iqletami co ich życie polega na chlaniu i ćpaniu a większość osób tam jest przykurwiona na banie
, plus do tego jestem na gastro i muszę dla tych cweli zapierdalać na kuchni żeby bachory miały co jeść a z racji że teraz idę do 3 klasy bo roku nie zdałem przez tego szefa z praktyk na mechanika to będę na rzekomej kuchni zapierdalał 3 dni w tygodniu

do tego pewnie dojdzie napierdalanie się na internacie żeby nie wyszedł na frajera jak ktoś będzie kozaczył i ogarnianie świeżaków którzy odpierdalają, najgorzej mi się robi na myśl o jebanym lewaku który nieraz nazwał mnie neonazistą i upośledzonym zjebie z klasy któremu przez ostatnie 2 lata zdążyłem kilka razy wyjebać
na samą myśl o tym burdelu robi mi się nie dobrze ale już chyba wole to niż siedzieć z nerwową matką na chacie oraz jej mężem który próbował przez ostatnie lata zrobić ze mnie darmową siłę roboczą a przy okazji z matką zjebali mi całe dzieciństwo i nastoletnie życie przez co od razu po szkole się wyprowadzam i zapewne zrywam z nimi kontakt
nieważne gdzie jestem życie chujowe i żyje tylko z nadzieją że po przeprowadzce będzie lepiej ale pewno chuja będzie a nie lepiej to wtedy ropne i chuj
i trzymajcie się w bólu wszyscy co razem ze mną wracają do pierdolnika który robi z nas niewolników państwowych
, plus do tego jestem na gastro i muszę dla tych cweli zapierdalać na kuchni żeby bachory miały co jeść a z racji że teraz idę do 3 klasy bo roku nie zdałem przez tego szefa z praktyk na mechanika to będę na rzekomej kuchni zapierdalał 3 dni w tygodniudo tego pewnie dojdzie napierdalanie się na internacie żeby nie wyszedł na frajera jak ktoś będzie kozaczył i ogarnianie świeżaków którzy odpierdalają, najgorzej mi się robi na myśl o jebanym lewaku który nieraz nazwał mnie neonazistą i upośledzonym zjebie z klasy któremu przez ostatnie 2 lata zdążyłem kilka razy wyjebać
na samą myśl o tym burdelu robi mi się nie dobrze ale już chyba wole to niż siedzieć z nerwową matką na chacie oraz jej mężem który próbował przez ostatnie lata zrobić ze mnie darmową siłę roboczą a przy okazji z matką zjebali mi całe dzieciństwo i nastoletnie życie przez co od razu po szkole się wyprowadzam i zapewne zrywam z nimi kontakt
nieważne gdzie jestem życie chujowe i żyje tylko z nadzieją że po przeprowadzce będzie lepiej ale pewno chuja będzie a nie lepiej to wtedy ropne i chuj
i trzymajcie się w bólu wszyscy co razem ze mną wracają do pierdolnika który robi z nas niewolników państwowych