adam213t
Banned
Siyah beyaz ama güzel bir yapım 12 öfkeli adama benziyor ama bence daha güzel. Yinede fav stanley kubrick yapımım a space odyssey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Izlerim biara imbdsi baya yuksekmis
Bide mirin banner
Kral adamdirEvt stanleyin bütün yapımları yüksek idmbli ztn
Bende seviorum ozaman funfactbannerıda roma ve tarihini sevdigim icin koydum
Evt ama cogu insan barbar sözcügünün vikingler icin oldugunu sanıyorKral adamdir
Bende seviorum ozaman funfact
Barbar kelimesi romalilar tarafindan romaca konusmayanlar icin kullanilan bir sozdur cunku kendi dilleri disinda diger diller (germanic kokenli diller) kendilerine hep kaba gelmistir yani sesleri bar bar bar bar gibi gelmistir oyuzden onlara barbar demisler
sadjashdhsadjkasgdashgashgasha@Resistance. niye banlandi olm bu
Yaw larp hesabı hepsi amk alt full@Resistance. niye banlandi olm bu
Nasi aq cocuk yuzunu attiydiYaw larp hesabı hepsi amk alt full
bunu 10. yapışı falan lavuk hastalıklı hep 13-14 yas cocuk olarak larplıyoNasi aq cocuk yuzunu attiydi
kimi diyon labunu 10. yapışı falan lavuk hastalıklı hep 13-14 yas cocuk olarak larplıyo
galiba fetisi var tekrardan eski günlerine dönüp cocukken babası tarafından tecavüze uğradığı günleri özlüyor
şu subda 1 tane adam akıllı adam var mı merak ediyombunu 10. yapışı falan lavuk hastalıklı hep 13-14 yas cocuk olarak larplıyo
galiba fetisi var tekrardan eski günlerine dönüp cocukken babası tarafından tecavüze uğradığı günleri özlüyor
Beni mi cagirmistiniz efendim ? Selamlar !şu subda 1 tane adam akıllı adam var mı merak ediyom
sne bneşu subda 1 tane adam akıllı adam var mı merak ediyom
tüm larplerlara söyledim amk adamlar rolden role giriyo larp yapacaksanız da zuffster gibi 40 yas larpı yapınkimi diyon la
maarda benim zengin larpı nasıldıtüm larplerlara söyledim amk adamlar rolden role giriyo larp yapacaksanız da zuffster gibi 40 yas larpı yapın
NASI YANImaarda benim zengin larpı nasıldı
NASI YANI
Kardeşimmm@ZerefDragnee1l adlı egolu pici sikmeden bu subdan ayrılmam!

millete alt diyip banladığını görmiyim bir daha ok?Yaw larp hesabı hepsi amk alt full
Kardeşim bizim halkımız severizde öperizde sen karışmamillete alt diyip banladığını görmiyim bir daha ok?
çocuk unban konusu açmasa kim vurduya gidecekKardeşim bizim halkımız severizde öperizde sen karışma
Kim vurduya gitmedi alakası yok zaten bunu konuşuyorduk moderatörlerle bir yanlış anlaşılma üzerine şey oldu. Unbanlanması gerektiğini ben söyledim zaten bilip bilmeden algı yapma amkçocuk unban konusu açmasa kim vurduya gidecek
forumu 90lar türkiyesine çevirdin benamus
Nooldu guluordunuz bakin alt degilmis@Resistance. niye banlandi olm bu
Benamus EYQISVWJSSGAIçocuk unban konusu açmasa kim vurduya gidecek
forumu 90lar türkiyesine çevirdin benamus