Zamanım daralıyo

susisesi

susisesi

seggs
drugzz eykeyip üzerine alkol içtim o yğzden shizoposting yapicam beni ciddiye almayin.

Cok yaslandim ascendlemem lazim artik hayatimi bosa harciyorum acil para bulup trimax olmam lazim istediğim fiziğe ve yüze asla ulasamicam olurum umerim hayatimi sikim
IMG 8533

lhtn fln da degilim htn olsam en azindan aziciik ilgi gorurdum mk gurbetinde ilgi gösteren kimse yok ratingim kesin yalan

• +1
  • Woah
Reactions: therealdeal877, Fridx and Orcairis
kaç yaşındasın

drugzz eykeyip üzerine alkol içtim o yğzden shizoposting yapicam beni ciddiye almayin.

Cok yaslandim ascendlemem lazim artik hayatimi bosa harciyorum acil para bulup trimax olmam lazim istediğim fiziğe ve yüze asla ulasamicam olurum umerim hayatimi sikimView attachment 4522777
lhtn fln da degilim htn olsam en azindan aziciik ilgi gorurdum mk gurbetinde ilgi gösteren kimse yok ratingim kesin yalan
Brutal ignorepill

Last edited:
  • +1
Reactions: Deleted member 307488
  • JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, therealdeal877, Deleted member 310923 and 3 others
  • +1
Reactions: therealdeal877 and Fridx
  • +1
Reactions: therealdeal877 and Ameliyat Masası
Git calis kno
harbi aslında. Yurt dışında işe falan girersen ortalama 3-5k euro girse cebine bir şekil 2-3 yılda trimax için para birikir bence

• +1
Reactions: Fridx
harbi aslında. Yurt dışında işe falan girersen ortalama 3-5k euro girse cebine bir şekil 2-3 yılda trimax için para birikir bence
3-5 k euro 19 yasinda hollandada cok zorda almanyada bilmem buyuk ihtimalle ordada zordur 19 yasinda max 2 k falan normal bi iste calisirsan o bile olmayabilir hatta soyle soyliyim asgari ucret 19 yasinda 9 euromu ne saatlik

• +1
Reactions: Ameliyat Masası
3-5 k euro 19 yasinda hollandada cok zorda almanyada bilmem buyuk ihtimalle ordada zordur 19 yasinda max 2 k falan normal bi iste calisirsan o bile olmayabilir hatta soyle soyliyim asgari ucret 19 yasinda 9 euromu ne saatlik
ben direkt zaten mezun olunca mühendislik tarzı bir işi kastetmiştim. Yoksa tabii ki haklısın. Ben biliyorum ki bu ameliyatı ya 30-35 arasında ya da 25-30 arasında olacağım. Ama eninde sonunda olacağım zaten sağ çenemde bi tıklama var aşşşırı kanser oluyorum

• +1
Reactions: Fridx
ben direkt zaten mezun olunca mühendislik tarzı bir işi kastetmiştim. Yoksa tabii ki haklısın. Ben biliyorum ki bu ameliyatı ya 30-35 arasında ya da 25-30 arasında olacağım. Ama eninde sonunda olacağım zaten sağ çenemde bi tıklama var aşşşırı kanser oluyorum
Reis bu yaz 16 yasa filler yapan klinik varsa filler 18 oluncada bimax with ccw rotation yaptircam

mezun olunca 1 yil gap verip sonra master gitmeyi dusunuyom belki o arada olangilirim trimax, rhino ve fat graft

• JFL
Reactions: Deleted member 310923 and Serialsuicide

Cok yaslandim ascendlemem lazim artik hayatimi bosa harciyorum acil para bulup trimax olmam lazim istediğim fiziğe ve yüze asla ulasamicam olurum umerim hayatimi sikimView attachment 4522777
Çok yaşlandım(16)

• +1
Reactions: maarda
İşe gir çalış işte trde ameliyat olursun türk lirasının değerimi var aq 1 aylık maaşa chadsin

• +1
Reactions: Ameliyat Masası and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back