ZEREF BALONU

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
belli ki bu zeref eşşeğini götü baya kalkık. indirmenin vakti geldi. 1-2 terim söyleyince herkes bu veledin bi çük bildiğini sanıyor. bir daha bu çocuğu bilen biri yerine koyan olursa aklından şüphe ederim
eğer bir ragebaitersen seni tebrik ediyorum çünkü çok iyi bir rage baitersin
türk kürt laz zaza arap hepsinin sinirini bozmayı başarabiliyor bu çocuk @Atsizz

İLK MISINFORMATION
1772288473689

gen testiyle yetişkin boy tahmini yapılabileceğini sanıyor. anne baba boyu bile bundan onlarca kat daha güvenilir bir yöntem dünyada kimse AHP için dna testi yaptırmıyor. araştırmalarda kemik yaşı kullanılıyor.

2 -
1772288570120

İdiopatik boy kısalığı teşhisi için önce GH stimülasyon testi yapılması gerektiğini bilmiyor. İdiopatik boy kısalığı tanısı için önce GH stimülasyon testi yapılır GH'nin 10 ng/mL üstüne çıkması beklenir çıkmazsa idiopatik boy kısalığı yoktur GH deficient bir çocuktur. Discordda olayı idiopatik boy kısalığı olan çocuklarla ilgili bir araştırma atmış bazı çocuklarda da belirgin uzama olmuş (araştırmayı kendisi atıyor bu arada). 1-2 hafta sonra forumda insanlara GH boy uzatmaz diyor. Ben GH boy uzatır veya uzatmaz demiyorum benim anladığıma göre bu iş şans işi ama bu götü kalkık gerizekalı kadar kendimden emin de konuşmuyorum.
buraya şimdi bunun için alakasız şeyler der diye atayım:
1772289132572

3-
1772288779776

buna direkt JFL amk başka bişi demiyorum anlatmama gerek yok anlamışsınızdır ne kadar götten sıkma ve saçma şeyler dediğini
4-
1772288866380

Böyle bi mallık yok. Köprücük kemiğinin ossifikasyon merkezi bile anca 16 yaşında gözüküyor ve işte buradaki medial epifiz plağı 25-30 kemik yaşında kapanıyor. Çocuk daha 13 yaşında ve kendi dediğine göre kemik yaşı 19 anlattıklarına göre ise 30 YAŞINDA. ZİHİNSEL ENGEL FALAN VAR MI SÖYLE BİLELİM
daha başka sayarım ama aklıma gelmiyor aklıma geldikçe yazarım. bu gerizekaklı daha 1-2 ay önce iokbs bursunu biriktirik çakma mk677 ile "cycle" yapmayı planlayan bir veletken şimdi başımıza doktor kesilmiş.

bunlar sadece kendi bilgilerimle farkedebildiğim misinformationlar. Allah bilir başka nerelerde millete götten sıkma bilgiler veriyordur.

@Resistance. şu gerizekalıyı güvenilir insan listesi mi ne oradan kaldır bana kalırsa. Bu kadar götten sıkma bilgiler veren birisi nasıl güvenilir olabilir?

Last edited:
  • JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: eetqn.psl, Zagro, apo and 16 others
@Atsizz Gençler kavga ediyor karışalım mı?

• JFL
  • +1
Reactions: eetqn.psl, anathema, apo and 12 others
havuç kafa eve sarhoş gelince haluk çıldırdı

• JFL
  • +1
Reactions: eetqn.psl, jsbera, anathema and 11 others
  • JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: eetqn.psl, apo, Thrill and 11 others
bahsetmeyi unuttuğum bir nokta da var. bu çocukta fenasal bir copelama mekanizması var. boydan bahsediyoruz annen baban kısa dese birisi anne baba boyu önemli değil hüü. annen baban 160 mental retardasyonlu kardeşim benim 172 olduğuna şükretmen gerekirken burda hala boy uzatma derdindesin. geçen götünü yırtıyordu "acaba tibiam az da olsa açık mı" anlaman gerek daha uzayamacağını aq hayır açıksa napacaksın madem gh cope napacan açıksa Allah aşkına.

• +1
Reactions: apo, Thrill, Zodiac and 2 others
Image

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Zodiac, pashanimair and 2 others
@Atsizz bu it benim izimden gidiyor gururlandım :)

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: apo, Thrill, pashanimair and 4 others
eve gecim de su okudugunu anlama ozurlu oca cevap verim

• JFL
  • Ugh..
  • +1
Reactions: eetqn.psl, Thrill, susisesi and 2 others
ya noluyo amk

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and growthplatessss111
@Zagro heightmaxçıları toplayalım bu konu hakkında fazla bilgim yok :)

• +1
Reactions: Zagro, Thrill, pashanimair and 3 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair, szenn and 2 others
EVISCERASYON TIRAD

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Orcairis, pashanimair and 2 others
3-
View attachment 4708262
buna direkt JFL amk başka bişi demiyorum anlatmama gerek yok anlamışsınızdır ne kadar götten sıkma ve saçma şeyler dediğini
HACIM BIR GOTTEN SIKIYIM KUYRUK KEMIGINDEN 2 CM UZARSIN SONRA AGZINA VERIYIM BOYNUNDAN 3 CM UZARSIN TOTALDE 5 CM OLUR ILLA

• +1
  • JFL
Reactions: BugraSA, Thrill, Zodiac and 3 others
HACIM BIR GOTTEN SIKIYIM KUYRUK KEMIGINDEN 2 CM UZARSIN SONRA AGZINA VERIYIM BOYNUNDAN 3 CM UZARSIN TOTALDE 5 CM OLUR ILLA
@ZerefDragnee1l 173'ten 178 olmak ister misin

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Orcairis, pashanimair and 2 others
  • +1
Reactions: Thrill, Orcairis, pashanimair and 1 other person
  • JFL
Reactions: Fridx, szenn, Thrill and 1 other person
heightmax kavgalarini kapali plakla izlemek nasıl hissettiriyor

IMG 9026

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991, Serialsuicide, Trenmaxx1 and 4 others
allah şifa versin engelli kardeşimize

• +1
  • JFL
Reactions: eetqn.psl, Fridx, Serialsuicide and 5 others
tm knk haber edersin

• JFL
Reactions: Thrill and Serialsuicide
@the kulhanbeyi

• JFL
  • +1
Reactions: Fridx, Thrill and Serialsuicide
1772303716992

:feelskek:

• JFL
Reactions: Zodiac, Thrill, Deleted member 124121 and 3 others
makalede oyle yazıyodu knk buyumeplakları11 de reddetmiyo ztn:lul:
yav hayir yazide idiopatik short stature yaziyodu bildigin.

hatirlamiyorum ama bunu diyosa gh eksikligi yoktur

dc'de hala duruyo mu o attigin

• +1
Reactions: Thrill
  • +1
belli ki bu zeref eşşeğini götü baya kalkık. indirmenin vakti geldi. 1-2 terim söyleyince herkes bu veledin bi çük bildiğini sanıyor. bir daha bu çocuğu bilen biri yerine koyan olursa aklından şüphe ederim
eğer bir ragebaitersen seni tebrik ediyorum çünkü çok iyi bir rage baitersin
türk kürt laz zaza arap hepsinin sinirini bozmayı başarabiliyor bu çocuk @Atsizz

İLK MISINFORMATION
View attachment 4708252
gen testiyle yetişkin boy tahmini yapılabileceğini sanıyor. anne baba boyu bile bundan onlarca kat daha güvenilir bir yöntem dünyada kimse AHP için dna testi yaptırmıyor. araştırmalarda kemik yaşı kullanılıyor.

2 -
View attachment 4708256
İdiopatik boy kısalığı teşhisi için önce GH stimülasyon testi yapılması gerektiğini bilmiyor. İdiopatik boy kısalığı tanısı için önce GH stimülasyon testi yapılır GH'nin 10 ng/mL üstüne çıkması beklenir çıkmazsa idiopatik boy kısalığı yoktur GH deficient bir çocuktur. Discordda olayı idiopatik boy kısalığı olan çocuklarla ilgili bir araştırma atmış bazı çocuklarda da belirgin uzama olmuş (araştırmayı kendisi atıyor bu arada). 1-2 hafta sonra forumda insanlara GH boy uzatmaz diyor. Ben GH boy uzatır veya uzatmaz demiyorum benim anladığıma göre bu iş şans işi ama bu götü kalkık gerizekalı kadar kendimden emin de konuşmuyorum.
buraya şimdi bunun için alakasız şeyler der diye atayım:
View attachment 4708272
3-
View attachment 4708262
4-
View attachment 4708265
Böyle bi mallık yok. Köprücük kemiğinin ossifikasyon merkezi bile anca 16 yaşında gözüküyor ve işte buradaki medial epifiz plağı 25-30 kemik yaşında kapanıyor. Çocuk daha 13 yaşında ve kendi dediğine göre kemik yaşı 19 anlattıklarına göre ise 30 YAŞINDA. ZİHİNSEL ENGEL FALAN VAR MI SÖYLE BİLELİM
daha başka sayarım ama aklıma gelmiyor aklıma geldikçe yazarım. bu gerizekaklı daha 1-2 ay önce iokbs bursunu biriktirik çakma mk677 ile "cycle" yapmayı planlayan bir veletken şimdi başımıza doktor kesilmiş.

bunlar sadece kendi bilgilerimle farkedebildiğim misinformationlar. Allah bilir başka nerelerde millete götten sıkma bilgiler veriyordur.

@Resistance. şu gerizekalıyı güvenilir insan listesi mi ne oradan kaldır bana kalırsa. Bu kadar götten sıkma bilgiler veren birisi nasıl güvenilir olabilir?
Öncelikle kanka zeref mal 14 yasinda bebe sen daha malsin çünkü iki de bir 1 2 cm uzarmiyim daha soruyorsun ulan orospu evladi biz Allah miyiz kahin miyiz nereden bilelim uzarsan uzarsin

• +1
bunun tam pdfsiydi bekle onu da bulcam
burda eşik 15'te tutulmiş 10 yerine bu arada (bu yazida degil ama ayni adamin o seneki baska yazisinda arimidex kullandirilan yerde 15 ng/ml yapmislar siniri burda da muhtemelen oyledir degilse bile hala iss sonucta) @ZerefDragnee1l yani tam tersi :/ bu çocuklarda ghd kesinlikle yok ve idiopatik boy kısalığında ghd var dedin kabul et.

Last edited:
  • +1
burda eşik 15'te tutulmiş 10 yerine bu arada (bu yazida degil ama ayni adamin o seneki baska yazisinda arimidex kullandirilan yerde 15 ng/ml yapmislar siniri burda da muhtemelen oyledir degilse bile hala iss sonucta) @ZerefDragnee1l yani tam tersi :/ bu çocuklarda ghd kesinlikle yok ve idiopatik boy kısalığında ghd var dedin kabul et.
tm klinik olarak yeterli cidden yeterli demek degilmis demek ki max adult height için gh bir şeyler yapmış

• +1