Zeref kacar

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
orgun, özellikle tr subforumun yavaş yavaş mallaşması ve işin sonunda çekilemez aptalların olduğu ve boş yere cortisolumu spikelayan bir yer olduğunun farkına varmıştım fakat artık bu düşüncem daha da netleşti burada bulunan ve cidden yardım etmeye çalışan bilgili insanlara teşekkür ederim, conv atarsanız muhtemelen bakarım, botb bakmak için yine gireceğim fakat asıl olay tr subforuma asla uğramayacağım botb ve eng subforuma muhtemelen yazarım arada bir
@Resistance. @maarda @Auchelius @xlegend @Zagro @MogEater @menas @Furkan Sarıkaya

zeref kacar

(mc sunucusu acarsak onu duyurmak icin ugrarım belkı)

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak, xlegend, yadih and 10 others
@divisionpanzerfaust yüzünden mi

• JFL
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, divisionpanzerfaust, ZerefDragnee1l and 3 others
Beni niye etiketlemedin knk sevmiypn mu beni

• So Sad
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, swaggy, pashanimair and 2 others
orgun, özellikle tr subforumun yavaş yavaş mallaşması ve işin sonunda çekilemez aptalların olduğu ve boş yere cortisolumu spikelayan bir yer olduğunun farkına varmıştım fakat artık bu düşüncem daha da netleşti burada bulunan ve cidden yardım etmeye çalışan bilgili insanlara teşekkür ederim, conv atarsanız muhtemelen bakarım, botb bakmak için yine gireceğim fakat asıl olay tr subforuma asla uğramayacağım botb ve eng subforuma muhtemelen yazarım arada bir
@Resistance. @maarda @Auchelius @xlegend @Zagro @MogEater @menas @Furkan Sarıkaya

zeref kacar

(mc sunucusu acarsak onu duyurmak icin ugrarım belkı)
En iyisi kolay gelsin

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius, ZerefDragnee1l and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
abdest kaciran beni doxxlucak onceden kacayim demiyorda millet mallasti diyo:lul:
abdest kaciran kim aq doxxlayabiliyosa doxxlasın kanka gorek :lul::lul: benim attigim fotolarımı atıp doxx yedin derse cok guler tasak gecerim ama

Last edited:
  • +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, Furkan Sarıkaya and Auchelius
abdest kaciran kim aq doxxlayabiliyosa doxxlasın kanka gorek :lul::lul: benim attigim fotolarımı atış doxx yedin derse cok guler tasak gecerim ama
recessed ceneni insanlar görmeden kaç

• JFL
  • Woah
Reactions: Zodiac and pashanimair
ungatekeep atmayacak simdi kimse

• JFL
Reactions: Zodiac, pashanimair, Auchelius and 1 other person
tr forum:
kanka şunun annesini siktim
kanka ben senin annene tecavüzettim
kanka senin ananı sikierim
show ignored content
lann :ASdf:asd:Fasd:Fasdf:asdf:asdf:asdf.

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, wsdem, divisionpanzerfaust and 5 others
Ayni ben amk
Brnde gjdiyom size ozel thread fln yok sg bb

• +1
Reactions: Auchelius

Users who are viewing this thread

Back