zorbalık ntmaxx mı ntmin mi

whitemonster6

whitemonster6

90% machine
sosyal zekam çok yok bunu örtbas etmek için millete sataşsam nasıl olur deneyen var mı?

• +1
Reactions: Zodiac
sosyal zekam çok yok bunu örtbas etmek için millete sataşsam nasıl olur deneyen var mı?
Boy ve eşgal ne durumda zargana ve 185’den kısaysan yapma kızlara zaten hiç yapma iyi görünüyosan bile

• +1
Reactions: Deleted member 100697
herşey genetik kısacası. yakışıklı çocuk zorba olsa havalı badboy, çirkin kısa çocuk zorbalık yaparsa orospu çocuğu olur

• +1
  • JFL
Reactions: Zagro, mekato and Deleted member 100697
onermem onun yerine arkadaş yap

• +1
Reactions: Deleted member 100697 and Zodiac
sosyal zekanın sebebini ara önce sonra o sebepleri ortadan kaldır özgüvensizlik varsa özgüveninin yerinde olmadığı konularda kendini geliştirmeye çalış çok ezik bi tip değilsen zamanla sosyalleşeceksin kendine biraz zaman tanı kendini geliştir ezik biri nt olunca çok garip karşılanıyor açıkçası daha sonrasında git alkol al toplu alanlarda düzenli olaraktan sosyalleşeceksin zaten

Boy ve eşgal ne durumda zargana ve 185’den kısaysan yapma kızlara zaten hiç yapma iyi görünüyosan bile
ben high mtn falanim 183um milletld hep daşşak geciyom ama komik oluyor insanlar bana guluyo hep sinifimdan bi kiz bi ara uyuz olup beni zorbalamaya çalişmişti zorbalamaya çaliştiği yonlerimle kendimde daşşak geçtim bi daha birşey diyemedi kendinle barişik olmazsan sen ne kadar zorba olursan ol biri seni en ufak zorbaladiğinda fena uzulcen zaten kendinke barişik biriysen zorbalanman zor

• +1
herşey genetik kısacası. yakışıklı çocuk zorba olsa havalı badboy, çirkin kısa çocuk zorbalık yaparsa orospu çocuğu olur
Herkes sizi beğenmek zorunda değil azcık high t orospu çocuğu olun çirkin ol olma. socialcirclemaxx yarra yicek ama

• +1
burdaki herkes ucube vz. zorbalandiklari icin senin gibi basedlerden korkuyolar

• +1
Reactions: lagrange10
bu kadar malca şekilde sorduğuna göre ağzını yüzünü sikerler kanka sen yine sataşma bence

kısa kas kütlen az bişeysen kekoluk tasla düz zorbalık yaparsan sikerler

Öyle bir aptallık yapma

• +1
Reactions: Kayra139