zoretanin

JustForLaughs

JustForLaughs

JFL
beyler belki bilirsiniz devlet ödüyormu bunu? ve ödemesi için cildiyeden ayrı reçete almamız gerekiyormu yoksa aile hekiminin yazdığı yeterli olurmu devletin ödemesi için birisi cildiyeye ayrı gitmen lazım dedide ondan sordum yarın gitsem aile hekimi direk yazacak o kesin çünkü 1 ay önce gitmiştim şunları bunları kullan imex cleocin t falan geçmezse gel hapa başlatırız demişti şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

• +1
Reactions: Thrill and growthplatessss111
beyler belki bilirsiniz devlet ödüyormu bunu? ve ödemesi için cildiyeden ayrı reçete almamız gerekiyormu yoksa aile hekiminin yazdığı yeterli olurmu devletin ödemesi için birisi cildiyeye ayrı gitmen lazım dedide ondan sordum yarın gitsem aile hekimi direk yazacak o kesin çünkü 1 ay önce gitmiştim şunları bunları kullan imex cleocin t falan geçmezse gel hapa başlatırız demişti şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
BU GUNE KADAR NASİ HAYATTA KALDIN hic mi bi kere hastaneye eczaneye gitmedin
evet gidip cildiye/dermatolojiden reçete alırsan tabi ki devlet karşılıyor ne bekliyorsun hayır reçetesiz neden karşılamasını bekliyorsun o daha da saçma

• +1
Reactions: Thrill
evet gidip cildiye/dermatolojiden reçete alırsan tabi ki devlet karşılıyor ne bekliyorsun hayır reçetesiz neden karşılamasını bekliyorsun o daha da saçma
oglum okumadanmı aile hekimi yazıyor ama aile hekiminin yazdıgını devlet odemıyor ayrıyeten cildiyeye gitmek gerekiyor diye duymustum sadece onu sordum

• +1
senin yasadıgın yerde saglık ocagıdamı yok amk

• +1
oglum okumadanmı aile hekimi yazıyor ama aile hekiminin yazdıgını devlet odemıyor ayrıyeten cildiyeye gitmek gerekiyor diye duymustum sadece onu sordum
aile hekiminin yazdigini nasil devlet odemiyo olm ne yasiyon sen

• +1
senin yasadıgın yerde saglık ocagıdamı yok amk
olum ben saglik ocagina yazdirabildigim ilaclari yazdirip eczaneden ucuza alabiliyom aq asil sen nasi bi yerde yasiyon

• +1
YAV DANGALAK CİLDİYE AYRI Bİ BÖLÜM YA ECZANECİ PİÇ DEDİKİ AİLE HEKİMİ YAZAMIYOR ONU CİLDİYEYE GİT DEDİ ONDAN SORDUM SİKTİRTME BELANI AKŞAM AKŞAM
engelli misin amk ben saglik ocagi yazar mi demisim nasil bi özürlüsün

• JFL
Reactions: Thrill and JustForLaughs
sağık ocağında aile hekimi yerine aile sikiş bölümümü var kardeşim
YAV DİYORUM Kİ SAGLİK OCAGİ YAZDİGİ İLACİ YİNE DEVLET KARSİLAR AMA ZORETANİN YAZMAZ SEN HARBİ ENGELLİ OLABİLİR MİSİN AMK

• JFL
YOKSA BASTA NİYE CİLDİYE GİT DİYİM OKUMA ANLAMA YOK MU

• JFL
RAGEBAIT Mİ NE BU AKSAM AKSAM KAFAYİ YİCEM

• JFL
YAV DİYORUM Kİ SAGLİK OCAGİ YAZDİGİ İLACİ YİNE DEVLET KARSİLAR AMA ZORETANİN YAZMAZ SEN HARBİ ENGELLİ OLABİLİR MİSİN AMK
YAV ORRRRRRRRRRRUSPU ÇOCUĞU İLK ATTIĞIMI OKUSANA BANA DİĞER AYA GEL HAPA BAŞLATIRIZ DEDİ BU AMINAKODUĞUMUNUN BANA EKSTAZİ YAZACAK HALİ YOKYA

• +1
YAV ORRRRRRRRRRRUSPU ÇOCUĞU İLK ATTIĞIMI OKUSANA BANA DİĞER AYA GEL HAPA BAŞLATIRIZ DEDİ BU AMINAKODUĞUMUNUN BANA EKSTAZİ YAZACAK HALİ YOKYA
E ÇÜKÜM GİT İŞTE YAZSIN SANA GELMİSSİN SAGLİK OCAGİNİN YAZDİGİNİ DEVLET KARSİLAMİYO YAXİYON SAGLİK OCAGİYLA İSİN YOK ZATEN HASTANEYE GİDECEKSİN YAZACAK O DA BU KADAR BASİT SAGLİK OCAGİ YAZABİLSEYDİ YİNE DEVLET KARSİLARDİ

• +1
oglum okumadanmı aile hekimi yazıyor ama aile hekiminin yazdıgını devlet odemıyor
BEN HİC Bİ YERDE DEMEDİM SAGLİK OCAGİ ACCUTANE YAZDİRİYO

• +1
korkuyorum kavga etmeyin

• JFL
E ÇÜKÜM GİT İŞTE YAZSIN SANA GELMİSSİN SAGLİK OCAGİNİN YAZDİGİNİ DEVLET KARSİLAMİYO YAXİYON SAGLİK OCAGİYLA İSİN YOK ZATEN HASTANEYE GİDECEKSİN YAZACAK O DA BU KADAR BASİT SAGLİK OCAGİ YAZABİLSEYDİ YİNE DEVLET KARSİLARDİ
KARDESIM OKUSANA BASTAKINI BEN KARSİLAMIYOMU YOKSA KARSLIYOMU BEN SİZE BUNU SORUYORUM

• +1
KARDESIM OKUSANA BASTAKINI BEN KARSİLAMIYOMU YOKSA KARSLIYOMU BEN SİZE BUNU SORUYORUM
OLUM HASTANENİN YAZDİGİNİ DEVLET KARSİLİYO ZATEN NİYE KARSİLAMASİN AQ SİGORTAN Mİ YOK ANLAMADİM Kİ NEYİ SORUYON

• +1
  • JFL
Bİ BASİT KONUYU NE UZATTIN AMINA KODUĞUM

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and growthplatessss111
YARMAYIN AMK :lul::lul:

• JFL
orgda kavga çıktı baranpsl el at

• JFL