Resistance.
rahat bırak beni piç tabanda nefret yaratmaya calışma bana karşı@Resistance. gelsin konuşsun analPSL'in en yakın arkadaşı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
rahat bırak beni piç tabanda nefret yaratmaya calışma bana karşı@Resistance. gelsin konuşsun analPSL'in en yakın arkadaşı
Bu adamın lordu da datho oldu ya amkBu işin hakkında gelirse @Dathomirian Zabrak gelir
nasıl ss bu 144p ne oldugu anlasılmuyo ki amk
ama elemanlar 4 sayfa konusmus senin attığın fotodaki kadar belli olsa anlarlardı herhalde
k-knk
sean o pryı mogluyosence umrumda olsa sana yüzümü atar mıyımama bende yüzü var o toplara girmez bence
olum video bende varda ben nasıl gönderecegimi bilmiyomki amkkkSağlam larplamış benim gibi bi grey yedi bu numarayı ne yalan söyleyeyim utandım kendimden yine. Ama videoyu görsek herhalde daha belli olurdu video görmedik düzgün
Bilgisizliğime sayın. Org'un geçmişini bilsem belki 2-3 fikrim olurdu
larp olum larrrp video bende var amk mimik kayması var göz kapağını aşağı kapatirken bildiğin belli ai olduğuHala cok düşükte olsa larp olmama ihtimali var
olum video bende varda ben nasıl gönderecegimi bilmiyomki amkkk![]()
MORPH DEGIL KARDESIMBaranpsl yada noxinfernumun eyeare morph dimi
Söylenenler doğrumu knkMORPH DEGIL KARDESIM
Ama bunu iltifat olarak sayiyorum eyw
buradaki postlari guest'ten okurken kahkaha attIM AQ OBWNWUONOWROBNOWONIBNBWNBNUNJGNBWNOUBNOWNONBGFOWNBOUWORUBNOGFK
YOK AQ AMA COK GULDUM ONIOWNBIWOBWOROBNUNWOIBNFOGNEOJBGF @ZuffsterSöylenenler doğrumu knk
herbiji apoMORPH DEGIL KARDESIM
Ama bunu iltifat olarak sayiyorum eyw
buradaki postlari guest'ten okurken kahkaha attIM AQ OBWNWUONOWROBNOWONIBNBWNBNUNJGNBWNOUBNOWNONBGFOWNBOUWORUBNOGFK