Orcairis
Looksminimizing
Ben rüyamda gördüm orguda gördüm ilk org rüyamdı@Zuffster gune yuzunu gorerek basladim gunum guzellesti valla eyw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben rüyamda gördüm orguda gördüm ilk org rüyamdı@Zuffster gune yuzunu gorerek basladim gunum guzellesti valla eyw
Afiedohhh 300 tl ye quater pounder menü ekstra patates aldım
olum bi insan nası orgu rüyasonda görebilir amk ben bile gördmiypmBen rüyamda gördüm orguda gördüm ilk org rüyamdı![]()
Amk enayisi gel buraya bizim yerde belese ismarlayamohhh 300 tl ye quater pounder menü ekstra patates aldım
beleş+3bin tl uçakAmk enayisi gel buraya bizim yerde belese ismarlayam![]()
gelicemmm dur sen kereta güreşçez dağıstan dna testiAmk enayisi gel buraya bizim yerde belese ismarlayam![]()
Beraber 2mans?beleş+3bin tl uçak
Kabus gibiydi zaten gergindimolum bi insan nası orgu rüyasonda görebilir amk ben bile gördmiypm
Gel kaybeden gay oldugunu aciklicak herkesegelicemmm dur sen kereta güreşçez dağıstan dna testi
gelicemde @Zagro bana tren vurman lazımBeraber 2mans?
@Zagro gel bi ara cay kahve icekgelicemde @Zagro bana tren vurman lazım
mtnBallı turtam hala ben seni görmek istiyorum @maarda asıl chad sensin biliyorum![]()
mid cl
Dahada iyidana gibi uyumuşum şimdi uyandım aq sendemi gördün la çaggal peygamber gibi bişey miydi reis
allahıma meraktan kendimi dövecem banada gösterirmiki nazikçe sorsamDahada iyi
ayip olmasin diye israr etmedim ama herkes gordu cok merak ediyomallahıma meraktan kendimi dövecem banada gösterirmiki nazikçe sorsam![]()
bende ya çok kişi falanda sordu zaten adamı darlamak gibi olmasın göstermek istemez belkiayip olmasin diye israr etmedim ama herkes gordu cok merak ediyom
O actirmiyor kendi istegimlen actimolm siz eşek misiniz lan görüp napcaksınız her gören de geliyo çok yakışıklı diye azgınlıktan thread açıyor o mu size açtırıyor bilmiyorum ama yeter aq anladık yakışıklı görmeyenler de neden bu kadar görmek istiyo ayrıca sizin fotonuz karşılığında size atıyor sanırım bu arkadaş gelecekte birden doxx threadi patlatırsa da şaşırmayın
Acma yarramywterO actirmiyor kendi istegimlen actim
Okadar yakisikliki tired acasi gelior insaninAcma yarramywter
Tırrıkiye ikiside aynı şeye çıkıyo osmanlı'da da oğlancılar vardı sonuçtaForum hem cuckold hem de Gay dolu
Olm niye dox threadi acsın mk kac yasında adamolm siz eşek misiniz lan görüp napcaksınız her gören de geliyo çok yakışıklı diye azgınlıktan thread açıyor o mu size açtırıyor bilmiyorum ama yeter aq anladık yakışıklı görmeyenler de neden bu kadar görmek istiyo ayrıca sizin fotonuz karşılığında size atıyor sanırım bu arkadaş gelecekte birden doxx threadi patlatırsa da şaşırmayın
Ve üstüne inanmazsınız ama şöyle dedi,Ben zamanında buraya attığımı tanrıma zuffster lorduma da attım surgerycell olabilirsin base iyi dedi. Bir insanın inancı tükenmişken, her şeye bu kadar uzak kalmışken böyle yüce bir chadden böyle bir iltifat almak. Düşünsene surgery sonrası iyi gözükeceksin demek... Çok duygulandım
Hallederizgelicemde @Zagro bana tren vurman lazım
Yaza doğru boşsan bi ara takılırız@Zagro gel bi ara cay kahve icek
ortalama lol oyuncusuYine kimin larpına inandınız aq malları ben de iskandinavyada yaşıyom 2.08 boyum var harvarddan tıp lisansım var aylık gelirim 6 haneli. Yüzüme de geminiden model morphlayım inancak 30 kişi çıkar