ZYGOLARIM BÜYÜYOR

Jahrein

Jahrein

mal
EVT BEYLER BUGÜN AYNAYA BAKTIM VE ZYGOLARIM BÜYÜYOR GALİBA BONESMEŞ VE RAV MİLK İÇTİĞİM İÇİN... SİZEDE ÖNERİRİM YAPIN YANİ BENİM GİBİ 15MM ZYGOLARA SAHİP OLURSUNUZ BELKİ

• +1
  • JFL
Reactions: Baban, Thrill and Ameliyat Masası
Ben mewing thambpalling masai jumps ve deadhangden devam aga

• +1
Reactions: Thrill and Jahrein
su tutulumu szalmışyır

• +1
su tutulumu szalmışyır
şakasız son günlerde benim zygolar büyüyor nedense amk bunları yapmıyom tabiide. tek sıkıntı dokunduğumda şekilleri ve boyutları aynı değil gibi geliyor

• +1
Reactions: Thrill
şakasız son günlerde benim zygolar büyüyor nedense amk bunları yapmıyom tabiide. tek sıkıntı dokunduğumda şekilleri ve boyutları aynı değil gibi geliyor
bonesmash yapıyorsan normal

• +1
yapmıyom yapim mi
1769609287392

• +1
  • JFL
Reactions: Jahrein and Thrill
EVT BEYLER BUGÜN AYNAYA BAKTIM VE ZYGOLARIM BÜYÜYOR GALİBA BONESMEŞ VE RAV MİLK İÇTİĞİM İÇİN... SİZEDE ÖNERİRİM YAPIN YANİ BENİM GİBİ 15MM ZYGOLARA SAHİP OLURSUNUZ BELKİ
çiğ süt nerden aldın reis

• JFL
Reactions: Thrill, Atsizz, Jahrein and 1 other person
Bonesmash işe yarıyor bence bu arada

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and Thrill
çiğ süt nerden aldın reis
valla amk ishal yapmayan organik çiğ süt yok nerdeyse, köyden falan getirmek gerek muhtemelen aşısız hayvanlardan

• +1
Reactions: Thrill
Aynaya bakınca büyüyor gibi gelmesi normal kemik oyle tak diye buyumez sodyum su tutma ve yag oranı zygoyu oldugundan belirgin gosterir kemik gelisimi masal kemik acilimi icin genetik ve uzun sureli mekanik yuk gerekir rav milkle olmuyor maalesef

• +1
Reactions: Thrill and Orcairis
Bonesmash işe yarıyor bence bu arada
1 hafta bırak geri eski haline geliyor 1 yıl boyunca hergün yapsan bile minimal etki hardmaxx dışında major degisiklik yapan tek şey leanmaxx

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, BugraSA and 2 others
olum sizin kafanızı sikim bu treadi ciddiye alıp reply atmışlar bana aq

• JFL
Reactions: Thrill and Orcairis
1 hafta bırak geri eski haline geliyor 1 yıl boyunca hergün yapsan bile minimal etki hardmaxx dışında major degisiklik yapan tek şey leanmaxx
Eğer doğru bir şekilde yapılırsa işe yarayacağını anlatan bir thread vardı. Okuyunca mantıklı gelmişti, isterseniz deneyebilirsiniz.

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and Thrill