Jahrein
mal
EVT BEYLER BUGÜN AYNAYA BAKTIM VE ZYGOLARIM BÜYÜYOR GALİBA BONESMEŞ VE RAV MİLK İÇTİĞİM İÇİN... SİZEDE ÖNERİRİM YAPIN YANİ BENİM GİBİ 15MM ZYGOLARA SAHİP OLURSUNUZ BELKİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
şakasız son günlerde benim zygolar büyüyor nedense amk bunları yapmıyom tabiide. tek sıkıntı dokunduğumda şekilleri ve boyutları aynı değil gibi geliyorsu tutulumu szalmışyır
bonesmash yapıyorsan normalşakasız son günlerde benim zygolar büyüyor nedense amk bunları yapmıyom tabiide. tek sıkıntı dokunduğumda şekilleri ve boyutları aynı değil gibi geliyor
yapmıyom yapim mibonesmash yapıyorsan normal
yapmıyom yapim mi
çiğ süt nerden aldın reisEVT BEYLER BUGÜN AYNAYA BAKTIM VE ZYGOLARIM BÜYÜYOR GALİBA BONESMEŞ VE RAV MİLK İÇTİĞİM İÇİN... SİZEDE ÖNERİRİM YAPIN YANİ BENİM GİBİ 15MM ZYGOLARA SAHİP OLURSUNUZ BELKİ
valla amk ishal yapmayan organik çiğ süt yok nerdeyse, köyden falan getirmek gerek muhtemelen aşısız hayvanlardançiğ süt nerden aldın reis
Aynaya bakınca büyüyor gibi gelmesi normal kemik oyle tak diye buyumez sodyum su tutma ve yag oranı zygoyu oldugundan belirgin gosterir kemik gelisimi masal kemik acilimi icin genetik ve uzun sureli mekanik yuk gerekir rav milkle olmuyor maalesefEVT BEYLER BUGÜN AYNAYA BAKTIM VE ZYGOLARIM BÜYÜYOR GALİBA BONESMEŞ VE RAV MİLK İÇTİĞİM İÇİN... SİZEDE ÖNERİRİM YAPIN YANİ BENİM GİBİ 15MM ZYGOLARA SAHİP OLURSUNUZ BELKİ
1 hafta bırak geri eski haline geliyor 1 yıl boyunca hergün yapsan bile minimal etki hardmaxx dışında major degisiklik yapan tek şey leanmaxxBonesmash işe yarıyor bence bu arada
Eğer doğru bir şekilde yapılırsa işe yarayacağını anlatan bir thread vardı. Okuyunca mantıklı gelmişti, isterseniz deneyebilirsiniz.1 hafta bırak geri eski haline geliyor 1 yıl boyunca hergün yapsan bile minimal etki hardmaxx dışında major degisiklik yapan tek şey leanmaxx