Zygoma Sandwich Osteotomy

tiredman

tiredman

Iron
Kemikleri taklit eden titanyum implantlara göre daha işlevli olduğu söylenebilir mi ? Zygomatik kemiği kesip enine ve boyuna advancement yapılıyor, iyi ayarlanırsa estetik olarak iyi durabilir. Yüzü dar olanlar, zygomaları geride olanlar için uygun görünüyor ama tr'de böyle bir işlem yapan doktora rastlamadım şuanlık.
1750322203027

1750322472623

1750322593162

• +1
Reactions: Zodiac, Dathomirian Zabrak, reanrao and 1 other person
trde böyle bir işlem yapan doktora rastlarsan ananı ters yatırıp düz siker haberin olsun yüzünün en alakasız yerine bile etki edecek bir ameliyat yapmış olur gözlerin falan patlar vb. bence bu tür şeyler için tırrık milleti oalrak hintli bir birey gibi mal ve ucube olmalıyız bu ülkenin bir vatandaşı oalrak böyle şeylere hakkımız olmaması gerekiyor kafana takma hayatını yaşa

• +1
Reactions: Zodiac, orbitalover and IlI
trde böyle bir işlem yapan doktora rastlarsan ananı ters yatırıp düz siker haberin olsun yüzünün en alakasız yerine bile etki edecek bir ameliyat yapmış olur gözlerin falan patlar vb. bence bu tür şeyler için tırrık milleti oalrak hintli bir birey gibi mal ve ucube olmalıyız bu ülkenin bir vatandaşı oalrak böyle şeylere hakkımız olmaması gerekiyor kafana takma hayatını yaşa
ilk defa high iq bişey yazdıgına rastladım senı tebrık ederım

• +1
Reactions: orbitalover
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, orbitalover and IlI
belkide en bp ortho benim doktorum, giantin ve eppleyin infra malad implantlarini gosterdim yapar miyiz diye, yapariz birsey degil ama hem buyuklugu optimize etmek cok zor hemde inanilmaz rahatsiz edici olur, cenedeki titaniumlar bile cogu insani fazlasiyla rahatsiz ediyor elmacikler baya sikinti cikartir alismak zor olur dedi.

• +1
Reactions: orbitalover and Dathomirian Zabrak
Zygomalar yüzün en alakasız yeri değil önemi var yine ve neden gözlerimiz patlasın orayı anlamadım ?

belkide en bp ortho benim doktorum, giantin ve eppleyin infra malad implantlarini gosterdim yapar miyiz diye, yapariz birsey degil ama hem buyuklugu optimize etmek cok zor hemde inanilmaz rahatsiz edici olur, cenedeki titaniumlar bile cogu insani fazlasiyla rahatsiz ediyor elmacikler baya sikinti cikartir alismak zor olur dedi.
ne gibi bi rahatsizlik
dokunubca falan mi

Zygomalar yüzün en alakasız yeri değil önemi var yine ve neden gözlerimiz patlasın orayı anlamadım ?
baya önemli hemde

• +1
Kaça yaparmış

• Hmm...
Çok doğru konuşmuş aq rahatsızlik veriyo genelde imp çünkü büyük olunca

Elmaciklarin direk infraorbitale yapışık ondan

Users who are viewing this thread

Back