B
bera45
Iron

mk salakları siz hala loksmax mi yapıyonuz nichemax kraldır tatto çakma dsq2 dümenden çakma rolex baba varsa arkanda ağır hasarlı parlement mavisi bmw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
View attachment 4069985
View attachment 4069981View attachment 4069983
mk salakları siz hala loksmax mi yapıyonuz nichemax kraldır tatto çakma dsq2 dümenden çakma rolex baba varsa arkanda ağır hasarlı parlement mavisi bmw
çok doğru doğal seçilim 15 yaşındaki kızın 20 yaşındaki biriyle işi ne hadi onuda geçtim böyle kriminal tiplerle ne işleri var neresini seviyorlar korkmuyorlar mı tr kızları ciddi low iqdoğal seçilim
çok doğru doğal seçilim 15 yaşındaki kızın 20 yaşındaki biriyle işi ne hadi onuda geçtim böyle kriminal tiplerle ne işleri var neresini seviyorlar korkmuyorlar mı tr kızları ciddi low iq
Yaşı küçük muhtemellen çevresinde gördüğü kişilerden etkilenmiş daha 15 yaşındaki bir kız aq erken yaşta eline telefon verilmiş sanırsam sosyal medyada ne görüyorsa onu yapmak istemişki diğerlerinden ayrı kalmasın diye asıl sıkıntı bu 20 yaşındaki orospu evladında kesin bir güzel manipüle etti 15 yaşındaki kızı, bu kızın ailesinde suçu var ne yapıyorlardı bunlar amk
Yaşı küçük muhtemellen çevresinde gördüğü kişilerden etkilenmiş daha 15 yaşındaki bir kız aq erken yaşta eline telefon verilmiş sanırsam sosyal medyada ne görüyorsa onu yapmak istemişki diğerlerinden ayrı kalmasın diye asıl sıkıntı bu 20 yaşındaki orospu evladında kesin bir güzel manipüle etti 15 yaşındaki kızı, bu kızın ailesinde suçu var ne yapıyorlardı bunlar amk
doğal seçilim
kanka yanlış anlama amacım kadın dusmanlıgı değilde lütfen gerçekten hakkeden kişilere üzülelim olur mu çünkü kızın attığı bir postta şuYaşı küçük muhtemellen çevresinde gördüğü kişilerden etkilenmiş daha 15 yaşındaki bir kız aq erken yaşta eline telefon verilmiş sanırsam sosyal medyada ne görüyorsa onu yapmak istemişki diğerlerinden ayrı kalmasın diye asıl sıkıntı bu 20 yaşındaki orospu evladında kesin bir güzel manipüle etti 15 yaşındaki kızı, bu kızın ailesinde suçu var ne yapıyorlardı bunlar amk
View attachment 4069985
manitası da kim bilir kaç tane garibani ezmiştir ama bu karı da ohhh kocamm beline kuvvet eline sağlık dıye saksosunu çekmiştir ulan varya yemın ederım zalim hakketiğini buluyor ya nası keyifleniyorum![]()
Jordan barett aga ben ne alaka ya![]()
Jordan barett aga ben ne alaka ya![]()
Jordanın lise arkadaşlarının yazdıklarına bakın reddite amk adam zorba ırkçı falanmış aqjordanı koyuyo birde jordan dediğin adamın ailesinin uyuşturucu tarlası var amına koyayım bari o sean pry chico falan koysa dicez hadi personality eleştirisi yapıyo cidden
onları bende okudumda onlara kesin gözüyle bakmamak referans almamak gerek reddit çünkü anonim bir kullanıcı ve jordanın sadece okulunu yaşadığı semti fln doğru biliyo çıkıp kendisiyle bir lise fotosunu falan paylaşsa neyse de o da yok ondan dolayı s.etJordanın lise arkadaşlarının yazdıklarına bakın reddite amk adam zorba ırkçı falanmış aq
belli zaten ucube orospu evladı jordan.Jordanın lise arkadaşlarının yazdıklarına bakın reddite amk adam zorba ırkçı falanmış aq
View attachment 4069985
bunları bilmesine gerek bile yok amk jordan barret yazınca tiktoga dark triad çıkıyo direkt ama ne anlasın tiktokcel dark triaddanjordanı koyuyo birde jordan dediğin adamın ailesinin uyuşturucu tarlası var amına koyayım bari o sean pry chico falan koysa dicez hadi personality eleştirisi yapıyo cidden
hem uzuluyom kızın harbi gelecegi verdi hemde sinirleniyom 20 yasindaki bir adamla ve sanki her gün masum bir kişiyi bıçaklayacak bir tiple sevgili oluyosun
kıl olmuyor değilim ona zaten chico ve o sean prya da kıl olmuyor değilim hem görünüşünüz sayesinde bu hayatı yaşıyorsunuz hemde yayınlarda orda burda personality falan pompalıyorsunuz millete çok ayar oluyorum umarım gerçekten beraber çalıştığı birileri bunu istediği için değil de dünya görüşleri böyle olduğu için yapıyorlardır bunubunları bilmesine gerek bile yok amk jordan barret yazınca tiktoga dark triad çıkıyo direkt ama ne anlasın tiktokcel dark triaddan
dünya görüşleri öyle olmak zorunda zaten mantıkenkıl olmuyor değilim ona zaten chico ve o sean prya da kıl olmuyor değilim hem görünüşünüz sayesinde bu hayatı yaşıyorsunuz hemde yayınlarda orda burda personality falan pompalıyorsunuz millete çok ayar oluyorum umarım gerçekten beraber çalıştığı birileri bunu istediği için değil de dünya görüşleri böyle olduğu için yapıyorlardır bunu
gecen sene yedigim muameleyi ben bilirim tuvalette aynaya bakmamaya çalışıyodum herkes sana farklı davranıyor cidden bu sene faarkettimdünya görüşleri öyle olmak zorunda zaten mantıken
doğduğundan cocuklugundan beri herkes sana cok iyi davraniyor sırf güzel facial featurelara sahip oldugun icin
kimden neden nefret etsin sen ben gibi, o hic subhuman olmamış ki
yeni raper geldigecen sene yedigim muameleyi ben bilirim tuvalette aynaya bakmamaya çalışıyodum herkes sana farklı davranıyor cidden bu sene faarkettim
ayrıca bu kız mal amk böylelerini bulcanız sikmek için gatekeep leyin bu taktiği salak salak gotikler alt girl lerle uğraşmayın talk shit get tit
Ölüm tümenlerine katılım gitgide artıyorrr dicemde bu ztn bizdendiyeni raper geldi
yok raper degilim amk cok kolay bunlara cakmak mtn falansan hafif kekomax de varsa 12 saatte is koyarsin ama kafani bi sikiyor anlatamamyeni raper geldi
bu kadarda düşmedik amkyok raper degilim amk cok kolay bunlara cakmak mtn falansan hafif kekomax de varsa 12 saatte is koyarsin ama kafani bi sikiyor anlatamam
some die of thirst while others drownbu kadarda düşmedik amk
la yok amk çok çirkin sikim bile kalkmaz bana kız falan bakmıyo bide amksome die of thirst while others drown
bide sen nasıl susuzluktan ölüyon amk 185sin ltn olsan bile bi şey degişmez amk çok amcık sikersin nt olsansome die of thirst while others drown
abim büyük oyunu çözmüşananıbacınısıkm ahir zamana denk geldik harbiden forumdan self ban atıp sabah akşam dine imana dönmek gerek dümenden bi tane arap lübnan karı bulup pederin işini devam ettirmek gerek
s#kerim dünya hayatınıView attachment 4072318
Boyle herfiler 15 yaşında bakir JBleri sikiyor ve de üstüne öldürebiliyor
sen daha okulda işte çok güzel gördüğün kızın yüzüne bakamıyorsun
View attachment 4069985
bazen hayatta dibi gorursunbu kadarda düşmedik amk
rate ne boy kaçla yok amk çok çirkin sikim bile kalkmaz bana kız falan bakmıyo bide amk