-1 foid güzel

B

bera45

Iron

Screenshot 7

Gzr6mbyXMAAX4UJ
Screenshot 8

mk salakları siz hala loksmax mi yapıyonuz nichemax kraldır tatto çakma dsq2 dümenden çakma rolex baba varsa arkanda ağır hasarlı parlement mavisi bmw

• JFL
  • +1
Reactions: Mentally lost cel, Furkan Sarıkaya, Zodiac and 3 others
ananıbacınısıkm ahir zamana denk geldik harbiden forumdan self ban atıp sabah akşam dine imana dönmek gerek dümenden bi tane arap lübnan karı bulup pederin işini devam ettirmek gerek

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: churmaxxed, Mentally lost cel, Kayra139 and 3 others
doğal seçilim
çok doğru doğal seçilim 15 yaşındaki kızın 20 yaşındaki biriyle işi ne hadi onuda geçtim böyle kriminal tiplerle ne işleri var neresini seviyorlar korkmuyorlar mı tr kızları ciddi low iq

Last edited:
  • +1
Reactions: Mentally lost cel, Zodiac, orco. and 3 others
çok doğru doğal seçilim 15 yaşındaki kızın 20 yaşındaki biriyle işi ne hadi onuda geçtim böyle kriminal tiplerle ne işleri var neresini seviyorlar korkmuyorlar mı tr kızları ciddi low iq

Yaşı küçük muhtemellen çevresinde gördüğü kişilerden etkilenmiş daha 15 yaşındaki bir kız aq erken yaşta eline telefon verilmiş sanırsam sosyal medyada ne görüyorsa onu yapmak istemişki diğerlerinden ayrı kalmasın diye asıl sıkıntı bu 20 yaşındaki orospu evladında kesin bir güzel manipüle etti 15 yaşındaki kızı, bu kızın ailesinde suçu var ne yapıyorlardı bunlar amk

• +1
  • Hmm...
Reactions: orco., Resistance. and pashanimair
Yaşı küçük muhtemellen çevresinde gördüğü kişilerden etkilenmiş daha 15 yaşındaki bir kız aq erken yaşta eline telefon verilmiş sanırsam sosyal medyada ne görüyorsa onu yapmak istemişki diğerlerinden ayrı kalmasın diye asıl sıkıntı bu 20 yaşındaki orospu evladında kesin bir güzel manipüle etti 15 yaşındaki kızı, bu kızın ailesinde suçu var ne yapıyorlardı bunlar amk
Screenshot 94
Screenshot 95
Screenshot 96

• JFL
  • +1
Reactions: chadmanlet04, orco., Resistance. and 1 other person
Screenshot 97
Screenshot 98
Screenshot 99

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Mentally lost cel, why not me?, orco. and 2 others
kanka yanlış anlama amacım kadın dusmanlıgı değilde lütfen gerçekten hakkeden kişilere üzülelim olur mu çünkü kızın attığı bir postta şu
1756654555793
1756654590080

''Haklı olsa da savunurum haksız olsa da''

Şunun manitası emin ol yolda yürürken durduk yere seni bıçaklasa bu aptal foid o adamı yine her yerde savunur saksosunu çeker senin içinde öldüyse öldü yapacak bişi yok derdi gerçekten derdi bunu emin ol

-1 der geçeriz hiç acımayın böylelerine

• +1
Reactions: Mentally lost cel, pashanimair, Charm0 and 6 others
  • +1
Reactions: Mentally lost cel, pashanimair, Charm0 and 7 others
manitası da kim bilir kaç tane garibani ezmiştir ama bu karı da ohhh kocamm beline kuvvet eline sağlık dıye saksosunu çekmiştir ulan varya yemın ederım zalim hakketiğini buluyor ya nası keyifleniyorum:love::love::love:
Screenshot 100

• JFL
  • +1
Reactions: Atsizz, Zodiac, bera45 and 2 others
Yaşı küçük kızları manipüle etmek çok daha kolay, artık 20 yaş üstüyle muhabbet kurmamaya başladım.

• JFL
Reactions: Serialsuicide
olunun arkasından konusmak dogru olmaz lakin soylenecekler ortada

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius, why not me? and 1 other person
Ya bu kadınlar neden böyle amk 15 yaşında kızsın 20 yasında adamla ne isim var allah askına bide senin için adalet aricaz diyen kızları engelliyormuş gram üzülmedim

Attachments

• 2a9f73358c8c3987b78f29d46b898cee.mp4
    526.3 KB
  • +1
  • JFL
Reactions: orco., Mentally lost cel, pashanimair and 3 others

Hadi Bakalim na na na na

🇹🇷🇹🇷🇹🇷

• +1
Reactions: pashanimair

Jordan barett aga ben ne alaka ya 🤪🤪

• JFL
  • +1
Reactions: orco., Mentally lost cel, pashanimair and 5 others
  • +1
  • JFL
Reactions: OgreGravital, pashanimair, yadih and 1 other person
IMG 5283

Boyle herfiler 15 yaşında bakir JBleri sikiyor ve de üstüne öldürebiliyor

sen daha okulda işte çok güzel gördüğün kızın yüzüne bakamıyorsun

• +1
Reactions: churmaxxed, Mentally lost cel, pashanimair and 4 others
bide kızı savunuyorlar amına kodumun kaşarları

• +1
Reactions: orco., Mentally lost cel, whoishe and 1 other person

Jordan barett aga ben ne alaka ya 🤪🤪

jordanı koyuyo birde jordan dediğin adamın ailesinin uyuşturucu tarlası var amına koyayım bari o sean pry chico falan koysa dicez hadi personality eleştirisi yapıyo cidden

• +1
  • JFL
Reactions: orco., OgreGravital, xlegend and 8 others
jordanı koyuyo birde jordan dediğin adamın ailesinin uyuşturucu tarlası var amına koyayım bari o sean pry chico falan koysa dicez hadi personality eleştirisi yapıyo cidden
Jordanın lise arkadaşlarının yazdıklarına bakın reddite amk adam zorba ırkçı falanmış aq

• +1
  • Hmm...
Reactions: OgreGravital, yadih, Serialsuicide and 1 other person
Jordanın lise arkadaşlarının yazdıklarına bakın reddite amk adam zorba ırkçı falanmış aq
onları bende okudumda onlara kesin gözüyle bakmamak referans almamak gerek reddit çünkü anonim bir kullanıcı ve jordanın sadece okulunu yaşadığı semti fln doğru biliyo çıkıp kendisiyle bir lise fotosunu falan paylaşsa neyse de o da yok ondan dolayı s.et

• +1
Reactions: Mentally lost cel, pashanimair, Auchelius and 1 other person
total foid death :love:

• +1
  • Love it
Reactions: Mentally lost cel, pashanimair and Resistance.
belli zaten ucube orospu evladı jordan.
chico brutal mogladı

• +1
Reactions: Serialsuicide
  • +1
Reactions: Kayra139 and whoishe
bunları bilmesine gerek bile yok amk jordan barret yazınca tiktoga dark triad çıkıyo direkt ama ne anlasın tiktokcel dark triaddan

• JFL
  • +1
Reactions: orco., pashanimair, Auchelius and 1 other person
hem uzuluyom kızın harbi gelecegi verdi hemde sinirleniyom 20 yasindaki bir adamla ve sanki her gün masum bir kişiyi bıçaklayacak bir tiple sevgili oluyosun
5bb0453cd15945429218c13184cef10btplv jj85edgx6n image origin
bune

• JFL
  • +1
Reactions: orco., Mentally lost cel, Charm0 and 2 others
bunları bilmesine gerek bile yok amk jordan barret yazınca tiktoga dark triad çıkıyo direkt ama ne anlasın tiktokcel dark triaddan
kıl olmuyor değilim ona zaten chico ve o sean prya da kıl olmuyor değilim hem görünüşünüz sayesinde bu hayatı yaşıyorsunuz hemde yayınlarda orda burda personality falan pompalıyorsunuz millete çok ayar oluyorum umarım gerçekten beraber çalıştığı birileri bunu istediği için değil de dünya görüşleri böyle olduğu için yapıyorlardır bunu

• +1
Reactions: pashanimair, nevaevametheratall, Auchelius and 2 others
kıl olmuyor değilim ona zaten chico ve o sean prya da kıl olmuyor değilim hem görünüşünüz sayesinde bu hayatı yaşıyorsunuz hemde yayınlarda orda burda personality falan pompalıyorsunuz millete çok ayar oluyorum umarım gerçekten beraber çalıştığı birileri bunu istediği için değil de dünya görüşleri böyle olduğu için yapıyorlardır bunu
dünya görüşleri öyle olmak zorunda zaten mantıken

doğduğundan cocuklugundan beri herkes sana cok iyi davraniyor sırf güzel facial featurelara sahip oldugun icin

kimden neden nefret etsin sen ben gibi, o hic subhuman olmamış ki

• +1
Reactions: pashanimair, nevaevametheratall, Resistance. and 2 others
dünya görüşleri öyle olmak zorunda zaten mantıken

doğduğundan cocuklugundan beri herkes sana cok iyi davraniyor sırf güzel facial featurelara sahip oldugun icin

kimden neden nefret etsin sen ben gibi, o hic subhuman olmamış ki
gecen sene yedigim muameleyi ben bilirim tuvalette aynaya bakmamaya çalışıyodum herkes sana farklı davranıyor cidden bu sene faarkettim
ayrıca bu kız mal amk böylelerini bulcanız sikmek için gatekeep leyin bu taktiği salak salak gotikler alt girl lerle uğraşmayın talk shit get tit

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: pashanimair, why not me?, Resistance. and 1 other person
gecen sene yedigim muameleyi ben bilirim tuvalette aynaya bakmamaya çalışıyodum herkes sana farklı davranıyor cidden bu sene faarkettim
ayrıca bu kız mal amk böylelerini bulcanız sikmek için gatekeep leyin bu taktiği salak salak gotikler alt girl lerle uğraşmayın talk shit get tit
yeni raper geldi

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, why not me? and Auchelius
yeni raper geldi
yok raper degilim amk cok kolay bunlara cakmak mtn falansan hafif kekomax de varsa 12 saatte is koyarsin ama kafani bi sikiyor anlatamam

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
yok raper degilim amk cok kolay bunlara cakmak mtn falansan hafif kekomax de varsa 12 saatte is koyarsin ama kafani bi sikiyor anlatamam
bu kadarda düşmedik amk

• +1
Reactions: reanrao and Auchelius
  • So Sad
  • +1
some die of thirst while others drown
bide sen nasıl susuzluktan ölüyon amk 185sin ltn olsan bile bi şey degişmez amk çok amcık sikersin nt olsan

• So Sad
  • +1
ananıbacınısıkm ahir zamana denk geldik harbiden forumdan self ban atıp sabah akşam dine imana dönmek gerek dümenden bi tane arap lübnan karı bulup pederin işini devam ettirmek gerek
abim büyük oyunu çözmüş

• +1
Reactions: bera45

Users who are viewing this thread

Back