senualF
Thank you my bro 😂❤️👌
Çek şu kafeini artık amkonu yapma geçmez burundan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Çek şu kafeini artık amkonu yapma geçmez burundan
çektim bi yarrama yaramadı şuan bekliyom thread accam vurursaÇek şu kafeini artık amk![]()
Kanka bu ritalini falan özelde nası yazdırcaz aq özel psikoloğa gidip larplayacak mıyız bende onu denemek istiyomçektim bi yarrama yaramadı şuan bekliyom thread accam vurursa
150 160 çektim 200e çıkmadım
larplamak çok kolay da kafein useless hiç bi yarrama yaramadıKanka bu ritalini falan özelde nası yazdırcaz aq özel psikoloğa gidip larplayacak mıyız bende onu denemek istiyom
De istediğim ilacı yazdırmak lazım daha sikko bir şey verirse boşa para, zaman kaybı dozu arttırsana la kafeinin grok diyo her gün kahve içiyossn toleransın vardır yanlış çektiysen genizinden geri kaçmıştır, 300 mg çrk ama bi burunda 150 diğerinden 2-3 dk sonra bida 150larplamak çok kolay da kafein useless hiç bi yarrama yaramadı
grok uyduruyo götünden amk dnp sorduğum da da tanıdığım bi badici hakkaride dnpden öldü dedi bana@kurdistan ritalin falan bulursan burundan çekme aq View attachment 4369059
Vay orospu evladıgrok uyduruyo götünden amk dnp sorduğum da da tanıdığım bi badici hakkaride dnpden öldü dedi bana