egehtn
Iron
Yüz için al bunu kesinlikle dediğiniz şeyler nedir fiyatı aşmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
1 günümü verdim onu kazanmak için vardır illa bişey mk5 zurna alabilirsin kardeşim
5 günlük zurna daha iyi kankam afiyet olsun1 günümü verdim onu kazanmak için vardır illa bişey mk
Hay götünüze koyim sizin adam akıllı bişey önersenize ya5 günlük zurna daha iyi kankam afiyet olsun
Yok benim penis büyük çevirip kendime sokucamdildo al kendini sik
Elime geçtiği gibi harcıyorumBiriktir
Eline benimkini gecireyim harcayamazsin o zamanElime geçtiği gibi harcıyorum
Mutlu sonlu masaj bile alamazsınYüz için al bunu kesinlikle dediğiniz şeyler nedir fiyatı aşmasın
Eline benimkini geçireyim harcayamazsin o zaAllah'ın
Eline benimkini geçireyim harcayamazsin o zaman
Vay mmMutlu sonlu masaj bile alamazsın
günde 1k ne amk köle misin1 günümü verdim onu kazanmak için vardır illa bişey mk
1 günlüğüne garson oldum bida gitmicem garsonlugaGünde 1k ne amk köle mis
1-0Tr maçı kg wonza
yüz için ne kanka ayrıntı geç sivilcen falan mı var flawlarini soyle ona göreYüz için al bunu kesinlikle dediğiniz şeyler nedir fiyatı aşmasın
seni fena boynuzlamışlar aq saatte 500 alınca boşa çalıştım gibi hissediyom1 günlüğüne garson oldum bida gitmicem garsonluga
yav boş yapma amk nereye 500 alıon saatte 200 alsan şükretcenseni fena boynuzlamışlar aq saatte 500 alınca boşa çalıştım gibi hissediyom
saatte min 500 max 700 alıyorum verdiğim derse göreyav boş yapma amk nereye 500 alıon saatte 200 alsan şükretcen
max 700 alıosun zaten 500 alıp nereye boşa çalışmış hissediosun çalışma denebilcek kadar yaptıgın bişi bile yoksaatte min 500 max 700 alıyorum verdiğim derse göre
madem o kadar kolay kalk ders ver herhangi bi akademik başarın olmadan nah bulursun ki derse 500 çok çok azmax 700 alıosun zaten 500 alıp nereye boşa çalışmış hissediosun çalışma denebilcek kadar yaptıgın bişi bile yok
senin işin zor değil ki, sen sadece saatlerce masa başında yaptıgın köleliği diğerlerine açıklayıp anlatıp öğreniyorsun senin 500 alman bile sana çok gerçi bu sistemde kimse hakettiğini almıyor herkes ya daha fazlasını ya daha azını alıyor orası ayrı ama senin durumundaki gerçekler böyle yanimadem o kadar kolay kalk ders ver herhangi bi akademik başarın olmadan nah bulursun ki derse 500 çok çok az
bir işi herkes yapamazsa değere biner. futbolculara topa tekme atıp milyon dolarlar alıyo demeyip öğretmenlere laf söylemek aşırı gülünçsenin işin zor değil ki, sen sadece saatlerce masa başında yaptıgın köleliği diğerlerine açıklayıp anlatıp öğreniyorsun senin 500 alman bile sana çok gerçi bu sistemde kimse hakettiğini almıyor herkes ya daha fazlasını ya daha azını alıyor orası ayrı ama senin durumundaki gerçekler böyle yani
500 ozel ders icin cok az bu aradamax 700 alıosun zaten 500 alıp nereye boşa çalışmış hissediosun çalışma denebilcek kadar yaptıgın bişi bile yok
1000 ödüyolar 500 ünü kurum alıyo500 ozel ders icin cok az bu arada