1 k paraya ne alınabilir

egehtn

egehtn

Iron
Yüz için al bunu kesinlikle dediğiniz şeyler nedir fiyatı aşmasın

5 zurna alabilirsin kardeşim

• +1
  • JFL
Reactions: olivero'batı, susisesi and veneficus
Tr maçı kg wonza

• +1
  • JFL
Reactions: olivero'batı and veneficus
dildo al kendini sik

• JFL
Reactions: olivero'batı
Yüz için al bunu kesinlikle dediğiniz şeyler nedir fiyatı aşmasın
yüz için ne kanka ayrıntı geç sivilcen falan mı var flawlarini soyle ona göre

1 günlüğüne garson oldum bida gitmicem garsonluga
seni fena boynuzlamışlar aq saatte 500 alınca boşa çalıştım gibi hissediyom

saatte min 500 max 700 alıyorum verdiğim derse göre
max 700 alıosun zaten 500 alıp nereye boşa çalışmış hissediosun çalışma denebilcek kadar yaptıgın bişi bile yok

max 700 alıosun zaten 500 alıp nereye boşa çalışmış hissediosun çalışma denebilcek kadar yaptıgın bişi bile yok
madem o kadar kolay kalk ders ver herhangi bi akademik başarın olmadan nah bulursun ki derse 500 çok çok az

madem o kadar kolay kalk ders ver herhangi bi akademik başarın olmadan nah bulursun ki derse 500 çok çok az
senin işin zor değil ki, sen sadece saatlerce masa başında yaptıgın köleliği diğerlerine açıklayıp anlatıp öğreniyorsun senin 500 alman bile sana çok gerçi bu sistemde kimse hakettiğini almıyor herkes ya daha fazlasını ya daha azını alıyor orası ayrı ama senin durumundaki gerçekler böyle yani

senin işin zor değil ki, sen sadece saatlerce masa başında yaptıgın köleliği diğerlerine açıklayıp anlatıp öğreniyorsun senin 500 alman bile sana çok gerçi bu sistemde kimse hakettiğini almıyor herkes ya daha fazlasını ya daha azını alıyor orası ayrı ama senin durumundaki gerçekler böyle yani
bir işi herkes yapamazsa değere biner. futbolculara topa tekme atıp milyon dolarlar alıyo demeyip öğretmenlere laf söylemek aşırı gülünç

500 ozel ders icin cok az bu arada