15cm LL mümkün mü

1

13Killoki

Iron
boy 177 stretching postür falan rahat 179-180 var (evet postürüm kötü)

+15cm LL ile birlikte ayakkabısız hedef 195 düşünceleriniz nedir

• +1
  • JFL
Reactions: Bars, eniyiguresci, Thrill and 5 others

ölçülürken yamuk durmadığın sürece aırf postürden nasıl 3 cm bekleyebilirsin ki

• +1
Reactions: Auchelius, ascendantwill, Thrill and 2 others
mümkün ama wingspan önemli

@Zuffster

• +1
Reactions: Bars, Auchelius, Thrill and 4 others
yapılır da şu ana kdr gördüklerim özellikle wingsmani kötü olanlar baya yarrak gibi duruyordu

• +1
Reactions: h1rumirinx, Auchelius, Thrill and 5 others
Birde tekrar okudum 180 falansan 7-8cm femur at sal amk kalkıp çift bacak 14cm uzayıp 195 kompleksi nedir paran piç olur çift bacak pahalı baya onun yerine tek bacak yap gerisini de face harca

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, Deleted member 307488 and 6 others
Birde tekrar okudum 180 falansan 7-8cm femur at sal amk kalkıp çift bacak 14cm uzayıp 195 kompleksi nedir paran piç olur çift bacak pahalı baya onun yerine tek bacak yap gerisini de face harca
195 olayı birazda takıntı meselesi fakat hem en çekici boylardan biri hemde sağlam moglamam lazım

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, Orcairis and 1 other person
195 olayı birazda takıntı meselesi fakat hem en çekici boylardan biri hemde sağlam moglamam lazım
Kral 188 olsan geri kalan parayı da face harcayıp strong mtn-low htn olsan zaten tatmin olcan 195 olup face olmadıktan sonra boy kompleksli ltbleri pulluyon anca

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 277275, Thrill and 5 others
burada boy çok fazla abartılıyor 185+ ten sonra bi önemi çok düşüyor önemli olan 6foot1 sınırını geçmek

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 277275, BugraSA and 6 others
burada boy çok fazla abartılıyor 185+ ten sonra bi önemi çok düşüyor önemli olan 6foot1 sınırını geçmek
Doğru söze ne denir.

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 277275, BugraSA and 5 others

95 fazla 90-93 arası iyidir 90a ll yap bence

• +1
Reactions: Deleted member 277275, BugraSA, Thrill and 2 others
Benim bacaklar cok uzun mk omurgayı uzattiramiyoz mu 3 5 lira fazla verip

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 2 others
18 bile yaparlar kemiğine göre

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 277275, Thrill and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 5 others
Kral 188 olsan geri kalan parayı da face harcayıp strong mtn-low htn olsan zaten tatmin olcan 195 olup face olmadıktan sonra boy kompleksli ltbleri pulluyon anca
soyledigin statlarda 0 pulluyorum
IMG 8756

• JFL
  • +1
  • +1
  • JFL
  • WTF
Ll boş ameliyat yüze odaklan boy over seviyesinde değil

• +1
Reactions: Auchelius, Ameliyat Masası, Deleted member 313565 and 5 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, flows5991, Ameliyat Masası and 6 others

Wingspan'in kaç ?

• +1
Reactions: Fridx, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 4 others
Wingspan o kadar da önemli değil kol uzunluğu bide gövde bacak oranı önemli

• +1
Reactions: Auchelius, Ameliyat Masası, Deleted member 313565 and 6 others
Wingspan o kadar da önemli değil kol uzunluğu bide gövde bacak oranı önemli
wingspanim boyumla eşit ama eller baya aşşaya kadar yetişiyo mesela bende wingspani clavicle da erkiliyo

• +1
Reactions: Thrill, maarda, Ameliyat Masası and 1 other person
  • JFL
  • Woah
Reactions: Thrill, szenn, Serialsuicide and 4 others
BOYUN GAYET İYİ

175 AŞAĞISI DEĞİLSENİZ LL DÜŞÜNMEYİN PROBLEM ÇOK DAHA BÜYÜK BİR YERDE

• +1
Reactions: Deleted member 313565, Auchelius, 13Killoki and 3 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Atsizz and 13Killoki
Kanka parayı nasıl karşılamayı düşünüyorsun veya iyileşme sürecini nasıl yapacaksın. LL en meşakatli ameliyat bence keşke çirkin olsaydım ama boyum uzun olsaydı

• +1
Reactions: Serialsuicide
Kanka parayı nasıl karşılamayı düşünüyorsun veya iyileşme sürecini nasıl yapacaksın. LL en meşakatli ameliyat bence keşke çirkin olsaydım ama boyum uzun olsaydı
Zaten çirkin değil misin aga

• So Sad
Reactions: szenn, Serialsuicide and Dathomirian Zabrak
para konusunda sıkıntım yok. para her zaman bulunur, ve hayır ailemden veya baba parasından bahsetmiyorum. iyileşme sürecini de göze aldım, şu an 17 yaşındayım 19-20 yaşında LL olmam gerek, en çok kafaya taktığım konu süreç ve orantılar, 15cm gibi bir uzatma tek seansta çok riskli olacağından 2-3 yıl sürecek ve tam iyileşme 23 yaşlarında falan olacak. keşke çok hızlandırmanın bir yolu olsaydı. ha birde 170-72 gibi bir winspan var 192-94 LL sonucunda garip dururmu bilmiyorum. sıkıntı

• +1
Reactions: Serialsuicide and Dathomirian Zabrak
kanka bilmiyorum ya ben tom cruise gibi lavukları görünce bir de tanıdığım en yakışıklı dostlarım hep 170 175 olunca boya çok takmamayı öğrendim. 170 altında değilsen LL yerine yüzünü yap bence. 170 vs isen 175e rahat fraudlarsın zaten herkes yalan söylüyor 175im diye 170 olup.

• +1
Reactions: 13Killoki and Orcairis
para konusunda sıkıntım yok. para her zaman bulunur, ve hayır ailemden veya baba parasından bahsetmiyorum. iyileşme sürecini de göze aldım, şu an 17 yaşındayım 19-20 yaşında LL olmam gerek, en çok kafaya taktığım konu süreç ve orantılar, 15cm gibi bir uzatma tek seansta çok riskli olacağından 2-3 yıl sürecek ve tam iyileşme 23 yaşlarında falan olacak. keşke çok hızlandırmanın bir yolu olsaydı. ha birde 170-72 gibi bir winspan var 192-94 LL sonucunda garip dururmu bilmiyorum. sıkıntı
8 cm yap bence fazlası çok boş olur

• +1
Reactions: 13Killoki
Barış bra gibi gezersin etrafta bu wingspanla

• JFL
Reactions: BugraSA, szenn and 13Killoki
Kanka wingspanın nasıl 1.70 amk boyu wingspanından uzun erkek sayısı nadir oluyor. Ben 178im wingspan 185. Genelde ya eşit olur ya da 7-8 cm daha uzun olur. Neyse angutoid vardı forumda adam 3 sene LL araştırdı ilizarov övüyodu olacaksan ilizarov ol amınakoyim zaten priece pahalı üstüne bi de 5-6 ay evden çıkamayacaksın o zaman giderlerin olacak falan filan boşuna prieceye para verilmez hiçbi +'sı yok sadece görüntüsü korkunç geliyor millete + ilgilenmezsen enfeksiyon kapıyon + yara izi daha görünür.

• +1
Reactions: Serialsuicide, 13Killoki and szenn