165 ltn olmak... brutal.

yuzumecekicvur

yuzumecekicvur

Is it over?
165'im, kendimi eksik hissediyorum. ne yakışıklıyım ne çirkin, ortada bi bokum amk kendimden nefret ediyorum. 7. sınıftan beri böyleyim bu arada, yüzümü hiç sevmedim. boyum 10.sinifta durdu, akranlarım beni geçti. hâlâ eksik hissediyorum. psikiyatriste gidiyorum, terapist diyo ya ulan bak işe yaradı bluepillci bişi oldum nası oluyosa artık, ya boyum yine 165 olucak yine ltn olcam amk, yine mevcut değerim böyle kalacak

saçımı uzatıyorum, gym'e yazıldım, yüz bakımı yapıyorum bi şeyler yapıyorum işte :D ama kendimi sevmiyorum. boşuna yapıyorum. hayat melankolik bu aralar d ne kadar sikinizde bilmiyorum ama yazdım işte.

ha bu arada bunu discordda vs ventledigimde bp izlemeyi tiktok izlemeyi birak diyorlardi, instadada demisti biri,
ölün ya :D

• +1
  • So Sad
Reactions: coax96, mtn_dude_193, EK0 and 5 others
harika

• +1
Reactions: yuzumecekicvur
165'im, kendimi eksik hissediyorum. ne yakışıklıyım ne çirkin, ortada bi bokum amk kendimden nefret ediyorum. 7. sınıftan beri böyleyim bu arada, yüzümü hiç sevmedim. boyum 10.sinifta durdu, akranlarım beni geçti. hâlâ eksik hissediyorum. psikiyatriste gidiyorum, terapist diyo ya ulan bak işe yaradı bluepillci bişi oldum nası oluyosa artık, ya boyum yine 165 olucak yine ltn olcam amk, yine mevcut değerim böyle kalacak

saçımı uzatıyorum, gym'e yazıldım, yüz bakımı yapıyorum bi şeyler yapıyorum işte :D ama kendimi sevmiyorum. boşuna yapıyorum. hayat melankolik bu aralar d ne kadar sikinizde bilmiyorum ama yazdım işte.

ha bu arada bunu discordda vs ventledigimde bp izlemeyi tiktok izlemeyi birak diyorlardi, instadada demisti biri,
degistirebilecegin seylere odaklan kral evet boy cok onemli ama ameliyat disi baska bi alternatifin yok gibi buyume plaklarina baktir belki biraz daha uzama ihtimalin vardir. bunlari 184 biri olarak soylemek kolay tabi ama yapacak birsey yok sosyal yeteneklerin olmadikca boyun da bir onemi olmuyor fazla

• +1
Reactions: yuzumecekicvur
Aglama Duvari ana gorsel

Tabanlık boostla ben ll olucam 2-3 yıla paran varsa ameliyat dusun

Broootttalll brottallll bu profille tiktok newbiesi olduğunu çok belli ediyosun en kötü fraudmaxla ama böyle thread atma

• Ugh..
Reactions: maarda
Boksör ol amk öyle boyum olsa kesin boksör olurdum

• +1
  • Hmm...
Reactions: jsbera, Orcairis, Iranidnordid and 2 others
dövüş öğren mafiamaxxle

• +1
  • JFL
Reactions: Orcairis and mtn_dude_193
aga tipi ve fiziği geliştir ve şu yönden bak otomatik bir süzgecin var zaten boy diye ağlayanlarin çoğu low iq alt kesim vb keko oluyor onları eliyorsun direkt seni gerçekten sevicek kişiyi rahat bulursun