%17-20 vücut yağı oranında iyi görünmek.

turcoman

turcoman

Banned
bu oranlardan %8-10 arasına düşsem nasıl olur

• +1
Reactions: Toyota Corolla
mükemmel olur ama yüzünde ödem olursa aynı görünür kardio yap

• +1
Reactions: turcoman
mükemmel olur ama yüzünde ödem olursa aynı görünür kardio yap
kas eklerken vücut yağı oranı düşürmek basit mi

• +1
Reactions: Toyota Corolla
hayat %13 de başlıyor

• +1
ben 15-20 arasinda daha iyi gozukuyorum, yuzde cok fazla yag kaybediyorum o zaman cok kotu oluyor ayrica vucut olarakta hafif bombeli cok keskin olmayan vucutlari daha cok seviyorum ama 15-20de kalmak icin yemek yemem lazim yoksa oto %10 dusuyorum

• +1
bu arada gobek yok otrunca filan bile neredeyse yok %15 mi oluyor emin degilim

• +1
benim baya gobek var amk. %30 falan mıyım yoksa:ROFLMAO:
evet, %15 gobek neredeyse olmamali %20 otrunca filan biraz belli olabilir duz durunca gobek varsa %30 %40 filan olur.

• +1
evet, %15 gobek neredeyse olmamali %20 otrunca filan biraz belli olabilir duz durunca gobek varsa %30 %40 filan olur.
peki dusuk kiloda da yuksek yag oranı mumkunmu

• +1
Reactions: MogEater
%30-40 yag oranı demek sen obezsin 100-120 kilosun demek

• +1
Reactions: maarda and turcoman
Şuanda yağ yakma dönemini esrar ile destekleyen bi tanıdığım var %5-6 bf civarlarında takılıyor etkisi olduğunu söyledi ama ne kadar doğru bilemem herkeste ayni etki gorulmez

• +1
Şuanda yağ yakma dönemini esrar ile destekleyen bi tanıdığım var %5-6 bf civarlarında takılıyor etkisi olduğunu söyledi ama ne kadar doğru bilemem herkeste ayni etki gorulmez
tipi nasi

Aç kalmana yardımcı olup yag yaktiracak olanlardan bahsediyorum
Bu konu üzerine birazdaha bilgi verirmisin reis durgs derken kafa yapanlardan bahsetmiyorsun demi

• +1
kasli yakisikli bi adam kullandigi saf oldugu icin yan etki gormedigini soyluyor ama inan bilmiyorum
1749392515976

• JFL
Reactions: cakdripa and pashanimair
esrar iştahı artırıyor.
Kanka simdi soyle bi durum var herkesin bünyesi farklı olduğundan dolayı verdiği etkide farklı kimisinde yağ yaktırıyor kimisinde munchies denilen olaya dusuyor cok yiyor antidepresanların bazı insanlarda istah acip kilo aldirmasiyla bazi insanlarda istah kapatip kilo verdirmesiyle benzer

Bu kadar post tartısmıssınız birisi de çıkıp herkesin vücudu farklı amın evlatları dememiş

• +1
Reactions: Zodiac, IlI, ayisiken and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back