turcoman
Banned
bu oranlardan %8-10 arasına düşsem nasıl olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kas eklerken vücut yağı oranı düşürmek basit mimükemmel olur ama yüzünde ödem olursa aynı görünür kardio yap
benim göbek fazla burdan %15den fazla oldugunu soylemek mantıklımı. orgda soranlar vucut atmıs birine %20 demisler vucutlar cok benzerhayat %13 de başlıyor
benim baya gobek var amk. %30 falan mıyım yoksabu arada gobek yok otrunca filan bile neredeyse yok %15 mi oluyor emin degilim
evet, %15 gobek neredeyse olmamali %20 otrunca filan biraz belli olabilir duz durunca gobek varsa %30 %40 filan olur.benim baya gobek var amk. %30 falan mıyım yoksa![]()
peki dusuk kiloda da yuksek yag oranı mumkunmuevet, %15 gobek neredeyse olmamali %20 otrunca filan biraz belli olabilir duz durunca gobek varsa %30 %40 filan olur.
evet skinny fat, rap atin postlarapeki dusuk kiloda da yuksek yag oranı mumkunmu
%30-40 yag oranı demek sen obezsin 100-120 kilosun demekevet, %15 gobek neredeyse olmamali %20 otrunca filan biraz belli olabilir duz durunca gobek varsa %30 %40 filan olur.
Skinny fatler %20 bf falan oluyor knkevet skinny fat, rap atin postlara
ben oyleyim o zaman %17-23 arasıSkinny fatler %20 bf falan oluyor knk
%17-18 falansındır benım bf 16 oturunca gobegım katlaniyor 3 katben oyleyim o zaman %17-23 arası
%6-10 bandına gitmek lazım ramiremax icün%17-18 falansındır benım bf 16 oturunca gobegım katlaniyor 3 kat
Dogal olarak %8-9 altına dusmen zor drugs kullanarak falan olanaklı%6-10 bandına gitmek lazım ramiremax icün
morfin drugs sayılıyomuDogal olarak %8-9 altına dusmen zor drugs kullanarak falan olanaklı
Aç kalmana yardımcı olup yag yaktiracak olanlardan bahsediyorummorfin drugs sayılıyomu
çizi?Aç kalmana yardımcı olup yag yaktiracak olanlardan bahsediyorum
Şuanda yağ yakma dönemini esrar ile destekleyen bi tanıdığım var %5-6 bf civarlarında takılıyor etkisi olduğunu söyledi ama ne kadar doğru bilemem herkeste ayni etki gorulmezçizi?
tipi nasiŞuanda yağ yakma dönemini esrar ile destekleyen bi tanıdığım var %5-6 bf civarlarında takılıyor etkisi olduğunu söyledi ama ne kadar doğru bilemem herkeste ayni etki gorulmez
Bu konu üzerine birazdaha bilgi verirmisin reis durgs derken kafa yapanlardan bahsetmiyorsun demiAç kalmana yardımcı olup yag yaktiracak olanlardan bahsediyorum
kasli yakisikli bi adam kullandigi saf oldugu icin yan etki gormedigini soyluyor ama inan bilmiyorumtipi nasi
kasli yakisikli bi adam kullandigi saf oldugu icin yan etki gormedigini soyluyor ama inan bilmiyorum
bunu kendin denemeden asla bilemezsin ama trde saf madde varmi bilmiyorum eroin kullanip erimekte bi secenek
esrar iştahı artırıyor.bunu kendin denemeden asla bilemezsin ama trde saf madde varmi bilmiyorum eroin kullanip erimekte bi secenek![]()
Kanka simdi soyle bi durum var herkesin bünyesi farklı olduğundan dolayı verdiği etkide farklı kimisinde yağ yaktırıyor kimisinde munchies denilen olaya dusuyor cok yiyor antidepresanların bazı insanlarda istah acip kilo aldirmasiyla bazi insanlarda istah kapatip kilo verdirmesiyle benzeresrar iştahı artırıyor.
Aga kilon ve boyun kacbu oranlardan %8-10 arasına düşsem nasıl olur
bu oranlardan %8-10 arasına düşsem nasıl olur
hormonlarin sikilir not worth 10 altına inmek mantiksiz model falan değilsen%6-10 bandına gitmek lazım ramiremax icün
oglum hicbi fark yok amk
harbi amk xdddoglum hicbi fark yok amk
soldaki daha uncannyoglum hicbi fark yok amk
soldaki daha uncanny